Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex u hotelu

Nedavno sam poslom bio u Beogradu i odsjeo sam u jednom dobrom hotelu. Svi troškovi su bili plaćeni od strane partnera i cijeli vikend je bio pred nama. Već u petak navečer smo počeli piti na šanku u lobiju. Nakon nekoliko pića kolega je rekao da bi volio da nas može malo provesti gradom. Srećom bilo je to vrijeme prije korone i još je bilo života. Moram priznati da je grad pun zgodnih cura od kojih sam svaku poželio kresnuti. Naravno ništa od toga se nije desilo jer smo se toliko napili da se niti ne sjećam kako sam došao nazad u hotel. Sjećam se samo da sam se probudio u krevetu potpuno gol. Bacio sam se pod tuš i krenuo na doručak. U prolazu sam sreo sobaricu koju sam pristojno pozdravio ali sam skužio da me gleda s nekim čudnim smiješkom. Nakon doručka vraćam se u sobu jer ne vidim iz glave i legnem malo odspavati. Nakon nekog vremena budi me zvuk vrata i ona ista sobarica zastane kada me vidjela.

Oprostite nisam znala da ste tu doći ću kasnije. Nema veze rekao sam slobodno obavite što trebate. I slobodno na ti. Uredu rekla je i stala lagano zbunjeno. Da li ti mogu pomoći? Što si došla obaviti? Moram ti biti iskrena rekla je, od kako sam te vidjela jutros nisam mogla izbaciti tu kurčinu iz glave. Nadala sam se da si tu i da ćeš biti zainteresiran. Gledao sam u nju malo zatečen. Bila je zgodna žena u kasnim tridesetim. Bila je prosječne visine s jako lijepim licem. Uniforma joj je naglašavala zaobljenu guzu i kukove, kao i oveće sise koje su bile dobra trojka. Nakon što sam se snašao rekao sam vrlo si privlačna žena i rado bi da se potrošimo ali ne želim te dovesti u probleme. Ne brini se rekla je, brzo ćemo i nitko neće ni shvatiti da me nema. Klimnuo sam glavom i ona se počela skidati lagano sa zavodničkim pokretima. Bila je prirodna i pomalo nespretna što me jako palilo. Nakon što se skinula stajala je ispred mene dok sam gledao njenu raskošno dlakavu crnu pičku i lagano obješene ali još uvijek jedre sise. Ustao sam s kreveta i uzeo je za ruku. Dođi rekao sam i odveo je u kupaonu. Ušli smo u tuš kabinu i počeo sam je lagano ljubiti. Dok je voda padala po nama klizio sam usnama preko njenog vrata i sisa sve do prepona. Igrao sam se njenim grmom i lagano dražio pičku. Otvorio sam je lagano rukama i zavukao jezik u nju. Ona se privila uz zid i uzdisala dok sam joj cuclao klitoris. Njeni uzdasi su bili sve glasniji i moj kurac je od toga otvrdnuo. Ustao sam se i poljubio je. Podigao sam joj jednu nogu na moje rame dok je stajala na drugoj. Namjestio sam kurac na njenu pičku i polako počeo ulaziti dok sam je gledao u oči. Bila je poprilično uska što je mojoj debeloj kurčini dodatno otežalo. Polako sam je širio dok nisam ušao do kraja u nju.

Polako sam je jebao dok je voda curila po nama. Zgrabio sam jednu sisu i lagano je stiskao dok sam sve brže ulazio u nju. Uživala je i postajala toliko glasna da sam je morao ljubiti u usta kako nas svi ne bi čuli. Izvukao sam ga i okrenuo je licem prema zidu. Lagano sam joj raširio noge i ušao ponovo u nju. Zavukao sam joj ruku među noge i igrao se klitorisom dok sam je lagano jebao s leđa. Ljubio sam je povremeno po vratu dok ju je moj topli dah palio svakim ulaskom sve više. Uskoro je počela svršavati ali nisam stajao dok je nisam dobrih 20 minuta jebao i jebao. Bio sam na rubu snaga kada se sagnula i stavila ga u usta. Zavukla ga je skroz u grlo i počela se žestoko nabijati na njega. Osjetio sam da ću svršiti i stisnuo sam rukama njenu glavu na moj kurac dok je nisam napunio do kraja. Borila se za zrak dok je pohotno lizala ostatke sperme s mog kurca.. .

Obukli smo se i izašli odvojeno iz sobe. Na dan mog odlaska još smo jednom ponovili ovo iskustvo i nadam se da ću je nekad vidjeti opet.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija