Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

SEX ZA OSAMNAESTI ROĐENDAN (2DIO)

Pri izlasku iz wc-a svi su gledali u nas začuđeno. Prišao sam šanku gdje sam ostavio svoje drugove a oni su me onako kroz smijeh i šalu pitali jesi li je brate dobro izjebao. Ispričao sam im ukratko dešavanja iz wc- i nastavili smo da se družimo.

Đuskali smo pjevali bilo je extra, a Marina je sjedila dole niže do vrata družila se sa ostalim curama. Upitao sam Miloša šta je sa profi kurava zašto već nisu tu on mi je odgovorio da svakog časa trebaju stići i tako je i bilo. Ubrzo je neko počeo da zvoni na vratima, otišao sam otvorio bile su to prekrasne dame. Upitale su me da li smo na pravom mjestu odg sam "naravno da, da". Poželio sam im dobrodošlicu i primio ih u svoj dom. Dok su ulazile svakoj sam odmjerio dupe da odmah sebi izaberem koju ću večeras da karam.

Doveo sam ih do šanka i upoznao sa ostalom rajom. Otpočelo je druženje nove ture pića su pristizale svi su se lijepo zabavljaji, muzika je derala sve je bilo oke i ludo. Ubrzo su dvije profi kurave glasno rekle "slavljenik imamo poklon za tebe"Odvele su me u spavaču sobu, bio sam malo uplašen nisam imao priliku nikad prije da jebem dvije koke i mislio sam da ih neću uspjeti obje zadovoljiti. Jedna mi je prišla sa leđa i dirala me po guzovima, ljubila po vratu a druga je sa prednje strane hvatala me za jaja i čunu. Već sam bio dosta napaljen spreman za akcije. Poderale su sa mene košulju skinule hlaće i počele naizmjenično da mi ga puše, dok je jedna pušila druga je trljala jaja, pa bih se mijenjale. Jedno pola sata su ga pripremale bio je tvrd baš su se potrudile. Onda su one počele da se skidaju, naguzile su se okrenule svoj pice prema meni, trljale ih i govorile da li si spreman za obje što me palilo i davalo snagu da ih obje poderem da hodat nemogu narednih 10 dana. Počeo sam da im ližem klitorise, obrađujem , dahtale su. Čupao sam ih za kosu i udarao po guzi. Počeo sam da karam jednu pa drugu brzim tempom žestokim. Dok sam jednu karao druga mi je jaja lizala. Bilo mi je lijepo osjećao sam se baš baš napaljeno ubrzo sam trebao svršit i rekao sam im da ustanu obje da zažmire i otvore usta da ih poprskam. Svu spermu sam zalio u jedna usta pa su je one međusobno razmjenjivale i djelile da bi na kraju gutale uz komentar "kako imaš sočnu spermu". Nakon što sam svršio rekao sam im da me čekaju tu u sobi idem po čašu vodke što mi je ostala za šankom. Kada sam izašao iz spavaće imao sam šta i da vidim. Nije se znalo ko koga jebe, po podu je bilo kamara paketića kondoma dok ja to nisam koristio i ako sam mislio da će mi trebati ali sam zaboravio na njih. Bio sam u čudu svi su karali i bili sretni prišao sam šanku za kojim je Miloš imao svoju udaraljku koju je tucao brzo a ona stenjala, upitao sam ga "a da ti malo pomognem" i prišao onako sa spuštenom čunom i gurnuo profi kuravi kurčinu u usta da ga puši. Cmarila ga je onakvog mlitavog dok joj je Miloš svoja jaja zakucavao u guzove. Udari su se čuli kao aplauz.

Krenuo sam ka spavaćoj sa čašom vodke da nastavim tamo gdje sam stao. Dočekale su me uz pitanje "pa gdje si ti do sad". Odmah mi je jedna prišla i počela da me mazi po vratu, grudima i silazila je sve niže i niže okrenula se i rekla ajde zabij mi ga u šupak jako, dok je druga trljala svoju picu i svršavala po sobi. Počeo sam da joj zabijam u šupak bolilo je al sam nastavio još jače onda su se zamijenile. Druga je došla da ga prima u šupak a prva trljala picu sama sebi i svršavala. Nisam dugo filovao ovu drugu u šupak morao sam da vadim jer mi se svršavalo, okrenuo sam ih obje spojile su svoje sise i zalio sam ih spermom, koju su one sebi razmazivale po sisama a ja sam se obukao i izašao iz sobe. Moji frendovi su i dalje burgijali ja sam se otišao tuširat i nastavio da pijem... Kasnije sam se opio i nisam znao za sebe al drugovi pričaju da sam Marinu opt povalio za šankom tog dijela se ne sjećam iskreno. Bio je to rođus kojeg ću da pamtim dok sam živ

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija