Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Sexy plavušica na zadnjem sjedištu moga auta

Ocjena: 1

Bok. Moje ime je Nemanja, i imam 25godina.
Kao i svakoj muškoj osobi tako i meni stalo je do sexa, i uvijek tražim djevojku koje vole da se jebu.
Subota, i drugari su me zvali da idemo do grada, ali meni se nešto posebno i nije dalo ići, bio sam bezveze skroz, ali uspjeli su me nagovoriti.. .

Otišao sam da se spremam:tuširanje itd.. . Dogovorili smo se da ćemo ici sa dva auta.
Ja sam trebao da pokupim Marka, i da idemo u izlazak.. .
Došli smo u klub, koji i nije bio nešto toliko pun, ali polako se popunjavao..
Stali smo za jedan stol, naručili si piće i zezali se, i mjerkali curkee.. .
Za naš stol stale su dve dvjeovjke.. . Plavuša Sanja i Bojana brineta.. . Na sebi su imali haljinice koje su lake za skinuti, a ispod samo sam mogao zamišljati.. . Drugar je rekao da mu se sviđa Bojana, i da je ona kao tu veče njegova.. hehe.. . okej rekao sam, a ja ću da pokušam da zbarim Sanju.. .
Naravno cugali smo, ali i naručili smo turu pića za dvije drugarice, i malo po malo prišle su za naš stol i cugale sa nama.. . Malo po malo, a možda je malo i alkohol svoje radio Sanja i ja smo sve bliži i bliži bili..
Krenuli su poljubci u obraz, već sam je pipkao po guzi što joj nije smetalo samo se smješkala.. .
Odlučio sam da krenem u veću akciju, i da je pitam da li želi da idemo malo da budemo nasamo, da se družimo u mom autu..

Marko i Bojana su otišli, a ubrzo sam i ja pitao Sanju da li želi da idemo i nas dvoje na mjesto gdje nije puno ljudi, i gdje nije velika buka.. .
OO pa zašto da ne odgovorila je.. .

Izašli smo iz kluba, i krenuli ka mom autu, i odvezli smo se do obližnjeg mjesta gdje sam je mogao jebati, na zadnjem sjedištu moga auta.. .
Priča po priča, i brzo su nam se usne spojile, i akcija je krenula.
Ljubila se strastveno, dodirivali su nam se jezici, poljubci po vratu, grickanja, i sve je to dovelo da se moj kurac napali.. . Dok smo se ljubili njena ruka je kao slučajno pala na moj kurac.. .
OPSS OPROSTI, NIJE NAMJERNO i nasmijala se..

Nemoj da se izvinjavas, ne bunim se, što više čak i prija mi, nastavi slobodno.. .
A smeta li ti ovo, krenuo sam da je diram prstima među nogama? ! NE, NE SMETA SLOBODNO.. .
i krenula je akcija.. .
Ispod njene haljinice nalazile su se tangice koje su pokrivale njenu usku, vlažnu pičkicu.. .
Prešli smo na zadnje sjedište moga auta, i krenuli smo se skidati.. .
Legla je na leđa, iraširila noge, a moj jezik se brzo našao u njenoj vrućoj pičkici, i lizao sam je vrhom jezika, dok sam vrhom prstiju dirao njene krute bradavice.. .
Ajde daj mi da ja tebi pokažem što znam, naredila mi je.. .

Sjeo sam na sredinu sjedišta, a ona je kleknula na pod i laganao svojim jezikom je krenula da se igra mojim kurcem, i mojim glavićem.. mmmm tako me je palila.. .
Kada je završila predigra, podigla se i uzjahala na moj kurac, ikrenula da se nabija sve je brže i brže ubrzavala, i stenjala aahhh too mmmm.. .

I sada dok pišem ovu priču mogao bi da izdrkam na pomisao na to kako ga Sanja jaše.. .
Sišla je sa mene i naštimala je svoju guzu, da je mogu jebati sa leđa..
uhvatio sam je za kukove, i navalio sam da je jebem, dok sam je jebao i dok su moja jaja lupala o njenu picu, što je palilo isprskala mi je sjedište, ali nema veze i nije mi tako žao hehehe.. .
Došlo je i da trebam i ja da svršim, zamolila je da ne bi da joj sada svršim u usta, ali može na guzu da joj svršim jer ima u torbi vlažne maramice pa će da obriše..
Izvadio sam ga iz pice, i krenuo sam da ga drkam još malo, i krenula je sperma da prska njenu guzu, isprskao sam je, a sperma se slivala polako niz guzu do njene pice, ali naravno nije u picu heheh :D

Obrisali smo moju spermu sa njene guze, i poljubili smo se jos nekoliko puta, a zatim smo se obukli, i krenuli da se nađemo sa Markom i Bojanom jer su nas nekoliko puta zvali na mobilni telefon.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija