Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Sexy plavušica na zadnjem sjedištu moga auta

Ocjena: 1

Bok. Moje ime je Nemanja, i imam 25godina.
Kao i svakoj muškoj osobi tako i meni stalo je do sexa, i uvijek tražim djevojku koje vole da se jebu.
Subota, i drugari su me zvali da idemo do grada, ali meni se nešto posebno i nije dalo ići, bio sam bezveze skroz, ali uspjeli su me nagovoriti.. .

Otišao sam da se spremam:tuširanje itd.. . Dogovorili smo se da ćemo ici sa dva auta.
Ja sam trebao da pokupim Marka, i da idemo u izlazak.. .
Došli smo u klub, koji i nije bio nešto toliko pun, ali polako se popunjavao..
Stali smo za jedan stol, naručili si piće i zezali se, i mjerkali curkee.. .
Za naš stol stale su dve dvjeovjke.. . Plavuša Sanja i Bojana brineta.. . Na sebi su imali haljinice koje su lake za skinuti, a ispod samo sam mogao zamišljati.. . Drugar je rekao da mu se sviđa Bojana, i da je ona kao tu veče njegova.. hehe.. . okej rekao sam, a ja ću da pokušam da zbarim Sanju.. .
Naravno cugali smo, ali i naručili smo turu pića za dvije drugarice, i malo po malo prišle su za naš stol i cugale sa nama.. . Malo po malo, a možda je malo i alkohol svoje radio Sanja i ja smo sve bliži i bliži bili..
Krenuli su poljubci u obraz, već sam je pipkao po guzi što joj nije smetalo samo se smješkala.. .
Odlučio sam da krenem u veću akciju, i da je pitam da li želi da idemo malo da budemo nasamo, da se družimo u mom autu..

Marko i Bojana su otišli, a ubrzo sam i ja pitao Sanju da li želi da idemo i nas dvoje na mjesto gdje nije puno ljudi, i gdje nije velika buka.. .
OO pa zašto da ne odgovorila je.. .

Izašli smo iz kluba, i krenuli ka mom autu, i odvezli smo se do obližnjeg mjesta gdje sam je mogao jebati, na zadnjem sjedištu moga auta.. .
Priča po priča, i brzo su nam se usne spojile, i akcija je krenula.
Ljubila se strastveno, dodirivali su nam se jezici, poljubci po vratu, grickanja, i sve je to dovelo da se moj kurac napali.. . Dok smo se ljubili njena ruka je kao slučajno pala na moj kurac.. .
OPSS OPROSTI, NIJE NAMJERNO i nasmijala se..

Nemoj da se izvinjavas, ne bunim se, što više čak i prija mi, nastavi slobodno.. .
A smeta li ti ovo, krenuo sam da je diram prstima među nogama? ! NE, NE SMETA SLOBODNO.. .
i krenula je akcija.. .
Ispod njene haljinice nalazile su se tangice koje su pokrivale njenu usku, vlažnu pičkicu.. .
Prešli smo na zadnje sjedište moga auta, i krenuli smo se skidati.. .
Legla je na leđa, iraširila noge, a moj jezik se brzo našao u njenoj vrućoj pičkici, i lizao sam je vrhom jezika, dok sam vrhom prstiju dirao njene krute bradavice.. .
Ajde daj mi da ja tebi pokažem što znam, naredila mi je.. .

Sjeo sam na sredinu sjedišta, a ona je kleknula na pod i laganao svojim jezikom je krenula da se igra mojim kurcem, i mojim glavićem.. mmmm tako me je palila.. .
Kada je završila predigra, podigla se i uzjahala na moj kurac, ikrenula da se nabija sve je brže i brže ubrzavala, i stenjala aahhh too mmmm.. .

I sada dok pišem ovu priču mogao bi da izdrkam na pomisao na to kako ga Sanja jaše.. .
Sišla je sa mene i naštimala je svoju guzu, da je mogu jebati sa leđa..
uhvatio sam je za kukove, i navalio sam da je jebem, dok sam je jebao i dok su moja jaja lupala o njenu picu, što je palilo isprskala mi je sjedište, ali nema veze i nije mi tako žao hehehe.. .
Došlo je i da trebam i ja da svršim, zamolila je da ne bi da joj sada svršim u usta, ali može na guzu da joj svršim jer ima u torbi vlažne maramice pa će da obriše..
Izvadio sam ga iz pice, i krenuo sam da ga drkam još malo, i krenula je sperma da prska njenu guzu, isprskao sam je, a sperma se slivala polako niz guzu do njene pice, ali naravno nije u picu heheh :D

Obrisali smo moju spermu sa njene guze, i poljubili smo se jos nekoliko puta, a zatim smo se obukli, i krenuli da se nađemo sa Markom i Bojanom jer su nas nekoliko puta zvali na mobilni telefon.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina