Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Skijanje i seks

Godinama skijam, zapravo, od malih nogu i jako sam dobar skijaš, ne kao Kostelići, ali dovoljno dobro da sam mogao raditi bez problema u gorskoj službi spašavanja. Na novom poslu, koji mi je preporučio dugogodišnji frend, sam upoznao Anju. Anja je bila onaj tip žena koje ti tjeraju slinu na usta, a kad sam čuo da se bavi foto modelingom i da snima reklame, malo sam se više zainteresirao za nju.
Koliko.. . pa dovoljno je reći da sam došao do nekih magazina za muškarce u kojima se ona slikala kao od majke rođena. Imala je fenomenalno tijelo, iako sam znao da je dosta tih slika obrađeno u photoshopu, nije me bilo briga, jer sam imao želju zaroniti između tih oblina i ljubiti ih i lizati. Moj frend koji se zaklinjao u sve mrtvo i živo svoje, tvrdio je da ju pozna od malena i da je sigurno stavila umjetne sise, a Anja to nikad nije demantirala. Iako je radila povremano kao model, većinu radnog vremena je provodila kod nas u firmi u odjelu marketinga.

Muški kolege su oblijetale oko nje, ali se ona držala kao kraljica i na poslu je pričala samo o poslu, tako da je jednostavno izbjegavala raznorazne pozive za izlaske ili večere. Ni dan danas mi ne želi reći šta ju je privuklo meni i kako smo nas dvoje završili skupa, iako je razlog bio prozaičan.. skijanje.

Naime, Anja je imala jedan posao u Austriji koji je uključivao i skijanje, pa je morala znati i skijati, a ona.. e ona nije znala skijati, a tu sam uskočio ja, uz pomoć mog nesebičnog frenda Darija, koji je Anju uputio na mene i da ja vrhunski skijam, te da.. što je najvažnije.. imam čelične živce za učiti odrasle skijanju. I tako se Anja nacrtala kod mene u uredu, jednog burovitog i sunčanog zimskog dana u Rijeci, te me upitala da li bi ju naučio skijati. Prvo sam imao onaj sumnjičavi pogled tipa 'Pa tko u današnje vrijeme još ne zna skijati? ', a onda sam shvatio da je potpuno ozbiljna, pa sam ju upitao:

- Imaš li opremu za skijanje?
- Nemam.. -pa je malo zastala i upitala- A zar se to ne može iznajmiti na licu mjesta?
- Naravno.. -kimnuo sam glavom, pa dodao- Ali valjda imaš odjeću za skijanje?
- Ahhh.. tooooo.. pa to imam.. -rekla je sa takvim smješkom, da sam imao osjećaj da će mi se kurac isti tren dići.

Nakon toga smo se dogovorili da ću doći u subotu ujutro po nju, usput mi je dala svoju adresu, kao da ju ja već nisam imao, ali sam taj dio prešutio. Upitao sam ju za broj noge, te visinu, a ona me čudno pogledala, pa sam joj objasnio da je to za pancerice i veličinu skija, pa je samo kimnula malo iznenađeno, ali bez pogovora je dala podatke, da bi na kraju u šali rekla da će mi kasnije dati i broj gaćica i grudnjaka, pa sam ju samo pogledao zbunjeno, a ona se samo nasmijala i otišla. Ostao sam sjediti i razmišljati da li se šalila ili ne, ali nisam saznao odgovor.
U subotu sam ujutro bio pred ulazom u njenu zgradu i uskoro se pojavila na vratima u crveno-plavom kompletu za skijanje, te onim čupavim bucama na nogama. Dok je išla prema autu uživao sam u pogledu na njene noge utegnute u skijaške hlače i lijepe bokove koje sam toliko puta gledao u onom muškom časopisu. Ubrzo smo bili na cesti za Platak i živo razgovarali o svemu i svačemu, a kad smo stigli ja sam otišao po njene pancerice i skije, te sam joj ih pomogao obući. Bilo je super osjetiti njenu nogu uz svoje tijelo i toplinu njenog tijela preko onog materijala. Kad je bila spremna Odveo sam ju do blage padine, da malo vježba stajanje na skijama. Nakon pola sata smo krenuli sa osnovama. Padala je, itekako je padala, a ja sam se trudio da se ne smijem dok je ona psovala kao kočijaš, što je bio potpuni kontrast njenom ponašanju na poslu. Uskoro sam imao osjećaj da su joj bedra i stražnjica morale biti potpuno plave od stalnog padanja. Do ručka je već naučila neke osnove, pa sam predložio da odemo u dom na ručak. Kad je htjela skinuti pancerice, rekao sam joj da ne skida jer neće moći obući ih natrag. Malo je stajala, pa me poslušala, te smo pojeli uz razgovor o tehnikama skijanja kao da se sprema na spust niz Streif u Kitzbühlu. Poslije ručka smo još par sati skijali, a onda sam rekao da je dosta jer da sutra neće moći stajati na nogama. Uzdah olakšanja koji je ispustila nakon skidanja pancerica mi je rekao sve i samo sam joj rekao da sutra neće moći stati na noge i da će joj biti najbolje se zavaliti u kadu punu tople vode. Kimnula je glavom dok je navlačila buce sa dosta bolnim izrazom na licu, a ja sam otišao vratiti pancerice i skije natrag kod frendova. Kad sam se vratio i sjeo u auto iznenadila me pitanjem:

- Šta imaš u planu za večeras?
- Hmmm.. -malo sam razmišljao o pitanju, a i o tome šta stvarno imam u planu, pa sam na kraju rekao- Ništa, zašto pitaš?
- Trebam hitnu masažu cijelog tijela, a za to si ti kriv i ti me trebaš izmasirati.. -rekla je zavalivši se na sjedalu sa bolnim izrazom na licu, pa sam samo kimnuo potvrdno glavom i tiho rekao.
- U redu.. .

Vozili smo se uz zvuke muzike sa radija i nismo pričali dok nismo došli do njene zgrade. Pomogao sam joj da se izvuče skoro ukočena iz auta, pa sam joj pomogao do stana koji je bio na drugom katu. Pomogao sam joj da se skine iz skijaških hlača, te je ostala u čarapama, onim skijaškim, gaćicama i dolčeviti, te je tako otišla do kupaonice da se otušira, a meni je rekla da se raskomotim. Sjedio sam nekih pet minuta kad je došla iz kupaonice ogrnuta u frotirasti ogrtač, pa mi pokazala na kupaonicu i rekla da se i ja otuširam. Pristao sam i uskoro sam bio vani, a ona me pozvala u sobu, te sam ušao i našao ju kako leži gola na trbuhu i kraj nje ulje za masažu, pa mi je rekla da ju izmasiram. Počeo sam od nogu, a kad sam došao do butina ona je lagano raširila noge i ugledao sam njenu pičkicu koja se lagano orosila, pa sam nastavio uz guzu i do leđa. Kurac mi je napeo bokserice koje sam imao na sebi. Vidjeli su se tragovi crvenila od padova i znao sam da će za koji dan biti plavi. Nastavio sam masirati leđa i taman kad sam stao ona se okrenula na leđa, pa sam ugledao njene sise za koje sam odmah znao da su bile prave, jer nije bilo tragova operacija na njima. A pičkica je bila potpuno izbrijana i sasvim glatka. Nasmješila mi se pogledavši moje napete bokserice, pa je tiho rekla:

- Samo ti nastavi, a njega ćemo kasnije izmasirati.. -rekla je to pomilovavši moj kurac preko bokserica, a ja sam skoro trenutno svršio, a osjećao sam kako mi kurac slini i kako mi se bokserice lijepe za njega, ali sam se bacio na masiranje njenog tijela.

Masirao sam joj noge i išao sve više gore, pa joj zaobišao pičkicu koja je sad bila vidljivo mokra i prešao na sise. Masirao sam ih lagano mažući ih sa uljem i klizeći po njima, a njene bradavice su bile sve tvrđe i tvrđe dok je ona lagano uzdisala, nakon toga sam osjetio kako je rukom uhvatila moj kurac u boksericama i počela ga drkati lagano, a ja sam stavio ruku među njene noge i počeo joj trljati pičkicu. Uzdisala je sve glasnije, a sad je oslobodila i moj kurac bokserica, pa se pridigla na lakat i uskoro joj je bio u ustima. Nabijala se njima na moj kurac i uskoro više nisam mogao izdržati, te sam počeo svršavati u njena usta. Malo se trgla, te joj je drugi mlaz završio na licu, a onda se ponovo nabila na njega i ostalo je završilo u njenim ustima. Nakon toga mi ga je još malo drkala, a onda me pozvala da joj ga stavim jer ne može više čekati.

Prebacio sam se između njenih nogu i zadigao ih, te joj ga polako ugurao u pičkicu. Ulazio sam polako i uskoro sam joj ga zabio do kraja, te sam ju sad počeo žestoko jebati. Stenjala je jako glasno i dahtala, a nakon minute ili dvije je počela svršavati uz glasan vrisak kad je doživjela orgazam. Malo sam pričakao da se smiri, a onda sam ju nastavio jebati, da bi nakon par minuta ja završio na leđima na krevetu, a ona se nabijala na moj kurac. Nastavili smo tako narednih desetak minuta dok mi opet nije došlo, a ona se nabila kao da je znala šta se dešava sa mnom i uskoro sam se praznio duboko u njenu pičkicu. Odmah nakon toga je i ona svršila, pa su sad naši pomiješani sokovi curili iz njene pičkice po mojim jajima, a ona se zadovoljena ispružila po meni i sad smo se ljubili kao da sutra ne postoji. Nakon toga me zamolila da ostanem kod nje preko noći, a poslije smo se pojebali još dva puta i oba puta sam svršio u nju, a onda smo zaspali od umora. Drugi dan je bila potpuno ukočena, pa sam ju opet masirao, ali ju nisam jebao, ako ne računamo moje prste u njenoj pičkici koja je curila kao puknuta cijev od vode, a ona mi ga je zauzvrat još jednom popušila i svršio sam joj po sisama.

Od tada smo nerazdvojni i još uvijek čekam da mi kaže šta ju je to privuklo k meni.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija