Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Slatka susjeda

Živim u zgradi u jednom velikom gradu kod nas na obali. Puno stanova i susjeda raznoraznih profila, ali najviše penzića. Međutim imao sam jednu slatku susjedu, Natašu, mladu curu od 21-ne godine. Ja sam bio stariji od nje devet godina, ali mi je znala uputiti svaki put široki smješak kad bi se sreli na ulazu u zgradu ili u liftu. Stanovala je dva kata iznad mene, pa bi ju znao susresti svako jutro kad bi ona išla na faks, a ja na posao.

Inače nismo baš nešto razgovarali, osim onog uobičajenog 'Dobro jutro' 'Kako je? ' i slićno. Do tog jednog jutra.
Lijevala je kiša kao iz kabla, a ja sam čekao u haustoru da malo stane, pa da otrčim do auta kad je došla Nataša. Vidio sam njeno snuždeno lice koje je gledalo onaj mali kišobrančić koji je imala, te reakciju kad je shvatila da će biti mokra potpuno čim izađe van. Pozdravila me, a ja sam ju upitao:

- Jel trebaš prijevoz?
- Ma ne.. u biti.. da -rekla je malo zbunjena, jer valjda nije očekivala takvo pitanje ili ponudu za prijevoz.
- Ajd onda, samo da malo stane.. -rekao sam i pogledao van u vodenu zavjesu koja se spustila ispred zgrade, a onda sam opet pogledao nju- A kamo točno ideš?
- Na pomorski.. -pogledala je upitno- Jel ti to uz put ili..
- Nema problema -rekao sam i nasmješio joj se, pa pogledao van i rekao- Hajde idemo, brzo dok opet ne počne padati..

Brzo smo otrčali do auta, mokri, naravno i krenusmo do njenog faksa. Sad smo malo više razgovarali, pa sam saznao da je na trečoj godini za nautiku i marketing u marinama, a nada se dobiti posao u obližnjoj marini. Saznao sam da nema dečka, pa sam joj ostavio svoj broj moba da me zvrcne ako bude kiša i dalje padala, pa da ju pokupim kad budem išao doma, jer smo shvatili da završavamo nekako istovremeno. Kasnije tijekom dana nisam ni razmišljao baš o njoj jer me posao odvukao. Kiša je i dalje padala kao da je luda ili je netko gore zaustavio oblake iznad grada i sad čeka da se ispada sve, ali to je u zadnje vrijeme bilo uobičajno kod nas. Negdje pri kraju radnog vremena mi je zazvonio mob, a broj nisam poznavao. Inače se ne javljam na nepoznate brojeve telefona, ali sam se sjetio da bi me mogla nazvati Nataša. Bio sam u pravu. Dogovorili smo se da ju pokupim za pola sata.

Došao sam po nju, a ona je već bila mokra po nogama, te su joj se traperice praktički zalijepile za noge. Inače, imala je malo jače noge i guzu, a male sise. Međutim to je meni bilo jako slatko. Naravno, nisam joj to rekao, barem ne tada. Upitala je da li bi mogli negdje na kavu, čisto da mi se zahvali za prijevoz, a ja sam ju upitao zar se ne bi prije riješila mokre odjeće da se ne prehladi. Nasmijala se i rekla da imam pravo, pa sam nas odvezao do zgrade. Kiša je i dalje lijevala, pa smo opet trčali kao ludi do ulaza. Rekla mi je u liftu da dođem do nje kasnije kad se presvučem. Obećao sam i izašao na svom katu. Brzo sam se presvukao taman sam htio izaći van kad je netko pozvonio. U sebi sam opsovao jer nisam očekivao nikoga, pogotovo jer sam se radovao kavi sa Natašom. Otvorio sam upola juto vrata i ugledao Natašu. Presvukla se u neku usku majicu ispod koje nije bilo grudnjaka, te ultrakratke hlačice. Odmaknuo sam se bez riječi, pa je ušla uz izgovor da su joj starci doma, pa da popijemo kavu kod mene. Nisam imao ništa protiv. Rekao sam joj da se smjesti u dnevni dok ja skuham kavu. Žurno sam skuhao kavu, te uzeo i bocu nekog soka iz frižidera zaključivši usput da bi mogao do trgovine.

Kad sam stigao u sobu ataša se već raskomotila dignuvši bose noge na trosjed, pa se sad malo pomakla i sjeo sam kraj nje. Uključio sam nam muziku i sad smo mirno razgovarali o svemu i svačemu, a u jednom trenutku je stavila svoje bose noge u moje krilo. Malo me iznenadilo to, ali sam prihvatio, da bi nakon nekoliko trenutaka počeo ja njoj masirati prste. Samo je sklopila oči, a onda ih je ispružila, pa su sad njeni listovi bili na mojim nogama i jednostavno sam krenuo prstima uz njene noge. Sklopila je oči dok su moje ruke klizile uz njene noge, da bi lagano ih raširila i pogledala me onim svojim smeđim očima i uputila mi smješak koji je jednostavno govorio 'Želim te.. '.
Dotakao sam joj međunožje i prešao prstima po njenom brežuljku, a kroz majicu se lijepo vidjelo kako joj se bradavice učvršćuju. Pritisnuo sam joj mjesto gdje se nalazila pica i samo je duboko uzdahnula pa je podigla jednu nogu i malo raširila noge, te sam sad ugledao tanku liniju njenih hlačica koje su samo pokrivale njenu picu bez gaćica. Odmaknuo sam prstom rub hlačica i sad sam ušao prstom u njenu picu i lagano trljao usmine njime. Prigušeno je zastenjala, a njene bradavice su prijetile da probiju majicu. Ušao sam prstom koliko sam dublje mogao ući u njenu picu što ju je navelo da se strese od ugode.

Više nisam imao namjeru čekati, jer mi se kurac već dobro digao u gaćama, pa sam izvukao prst iz njene pice i povukao joj hlaćice niz noge ugledavši obrijanu i vlažnu picu. Raširio sam joj noge i zabio jezik u rupicu. Zastenjala je i zacijukala kad sam ju počeo lizati i malo ju grebsti dvodnevnom bradicom. Cuclao sam joj klit dok se ona grčila u orgazmu koji je brzo doživila. Izgleda da je bila jako napaljena i osjetljiva. Odmaknuo sam se nakon što sam oblizao njenu picu i počeo se skidati i sam, pa sam uskoro bio gol ispred nje sa kurcem koji je stršao u zrak. Uzdahnula je vidjevši moj primjerak od dvadesetak centimetara, pa ga je primila nježno i uskoro ga je pušila kao da se boji da ću joj ga uzeti. Jednostavno ga nije ispuštala iz usta. Gutala ga je i lizala, pa lagano mijesila jaja, da bi na kraju napokon ga pustila i ja sam joj se smjestio između nogu, te joj ga polako ugurao u picu. Bila je nevjerojatno uska i trebalo je dosta da ga cijelog uguram u nju. Stenjala je i uzdisala, a kad sam joj ga napokon ugurao i počeo joj ga zabijati samo je dahtala, te me poticala da ju jebem jače:

- Daj.. daj.. jebi me.. jebi meeee.. . mmmmmm.. daj jače.. mmm rasturi me..

Poslušno sam se zabijao u njenu željnu i slatku picu, a nakon nekoliko minuta sam ju okrenuo i sad sam joj ga zabio s leđa u picu držeći ju za okruglu guzu. Od siline mojih udaraca je samo skliznula po trosjedu, pa sam se sad smjestio iznad nje i nastavio joj ga zabijati u picu. Nakon minute ili dvije mi je došlo da svršim, pa sam ga izvukao iz njene pice, te svršio po njenoj guzi. Trljao sam joj sluzavi kurac između guzova, a onda me je iznenadila:

- Da li bi me jebao u guzu? -pritom me pogledala preko ramena, a ja sam malo zastao i samo kimnuo, a ona je onda rekla- Voljela bi to..

Ja sam ustao i otišao do kupaonice i donio nekakvu kremu, dok je ona u međuvremenu stavila pod svoje kukove jastuk, pa joj je sad guza stršala u zrak. Kleknuo sam iza nje i obrisao onu svoju spermu sa njene guze i sad sam joj lagano mazao šupčić. Zastenjala je kad sam joj ušao prstima guzu, ali je bez problema primila dva prsta unutra. Jebuckao sam ju njima, pa dodao još malo kreme, a onda si kremom istrljao kurac, pa je opet bio tvrd i spreman. Namjestio sam ga na onaj prošireni otvor i lagano ga gurnuo unutra. Zadahtala je kad joj je ušao do pola, a onda sam ga polako nastavio zabijati u nju, da bi uskoro ušao cijeli, pa sam iscijedio još malo kreme i nastavio ju jebati. Stenjala je i cvilila ispod mene, a ja sam samo zabijao svoj kurac u nju. Nije joj trebalo dugo da ponovo svrši, a ja sam ju nastavio jebati narednih desetak minuta dok i ja nisam svršio u njenu guzu. Nakon toga sam ju poveo pod tuš, pa smo se isprali i obukli. Nakon toga smo još neko vrijeme sjedili u dnevnom, a sad mi je sjedila u krilu.

Od toga dana sam ju svaki dan vozio na faks, a popodne bi došla do mene i dobro bi se jebali do navečer. Sad smo već godinu dana skupa, pa dok traje traje, a ni kiša više na pada jako.. .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija