Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

slatka susjeda

I tako u mom susjedstvu je živjela jedna udovica pedesetih godina. Bila je niža brineta jače građe, imala je ogromne sise koje su plijenile pogled. tako su se zamamno njihale dok hoda, da ostanem kao hipnotiziran, gledajući ih. Uvijek smo se znali zezati na temu sexa, kad god smo razgovarali, ali nikada se ništa konkretno nije dogodilo.

sve dok jednog ljeta kada smo se vraćali iz trgovine, odlučih da ju pozovem na kavu. zastala je, malo razmislila i pristala.
Ušlii smo u kuću i ponudih joj da sjedne za stol, a ja ću da pristavim kavu. sjela je i lagano prekrižila noge, na što se haljina malo zadigla i sjevnule su njene masivne bijele butine. pogled mi je automatski skrenuo prema njima, a što je i ona primjetila.

Šta je susjed, pogled ti nešto luta? -upita me ona.
A čuj, muško sam, a i samac kao što znaš, pa je to jače od mene. Jesi za nešto popiti prije kave, višnjevac, rakiju ili nešto drugo? -pitam ju.
Može višnjevac, da mi proradi krvotok, reče mi.

Počeh joj sipati u čašicu, a ona se primakne bliže stolu, na što mi pred oči sjevnu bujni dekolte i oči mi opet odlutaju, pa sam zurio kao opčinjen.
Ooo susjed, bolje bi bilo da gledaš gdje sipaš, a sise neće pobjeći.
Ja sam se naravno smeo i okrenio flašu i naravno prosuo po haljini. Izvini susjeda, ali jednostavno to je jače od mene, nadam se da se ne ljutiš.

Ma ništa, sada ju moram odmah nakiseliti da ne bi ostala fleka. Jel mogu u kupatilo? . pita me.
Možeš imaš tamo bademantil pa obuci.
Vratila se za par minuta iz kupatila i sjela na stolicu, dok sam ja sipao kavu.
Morala sam skinuti i grudnjak i gaćice jer su i one uflekane-reče mi.
Sreća pa si mi to rekla prije nego što sam nasuo kavu jer bi sada sigurno sve prosuo.
Nisam mislila da si baš tako plahovit susjede, reče mi.
Ma nisam, ali kraj takve rasne žene ruka drhti i pogled bludi.
Nasmije se i nagne naprijed da uzme kavu i iz mantila joj ispadne ogromna sisa sa tamnom čvrstom bradavicom.
I naravno, pošto mi je šalica bila u ruci, prospem kavu po sebi, i skočim pošto je kava bila vruća.

Ona se učas našla kraj mene i svukla mi hlače, pri čemu je povukla i gaće, pa se pred njenim licem nađe moja tvrda batina.
Ohoo, pa neko je već jako napaljen, nisam ni znala da sam ti toliko privlačna.
Već jako dugo samo nisam znao kako da ti priđem i pokušam nešto.
Pa izgleda da nam je danas suđeno-reče mi.

Privukao sam ju sebi i spustio usne na njene, a ruke su mi počele da šaraju po njenim leđima i prema njenoj obloj masivnoj guzi. Odmakla se od mene i skinula mi majicu, pa se prislonila uz mene i nastavili smo se ljubiti.
Spustih ruku na guzove, počeh jače uranjati prste u mekoću dupeta, privlačeći je jako na sebe. Podignem ruku i preko mantila uhvatih za ogromnu loptu od sise i počeh mjesiti. Kakav je osjećaj bio stiskati te sisetine.
Odvežem joj mantil i skinem ga, a preda mnom stoji par veličanstvenih sisa i čupava pička, tako da mi je krv udarila u obje glave. Spustim glavu i počnem sisati bradavice naizmjencejednu pa drugu, a ona je zabacila glavu i lagano uzdisala. Nakon nekog vremena, posadih ju na kuhinjski stol i spustih se dolje. Gurnuh glavu među mekane butine i počeh lizati dlakavu pičku moje debele svusjede. Ona se uvija, butinama mi steže glavu, a ja grickam klitoris, guram jezik u rupicu, ljubim pičkicu. Gurnuh joj prst u pičku i nastavim da ližem klitoris. jebao sam ju s dva prsta i lizao klit, a ona je sve brže disala i stiskala butine, pa sam mislio da će me ugušiti, Zato sam se ustao i prislonio glavić na ulaz njene čupavice i u jednom potezu joj ga sjurio do kraja, Jeknula je obgrlila me nogama i reče jebi me jako, rasturi mi pizdurinu.

Nije mi trebalo dva puta reči pa počeh da ju žestoko nabijam i jednom rukom mijesim sisurine. Jebao sam ju tako žestoko desetak minuta, sve u šesnaest, kada je ona počela da me steže i ječi sve glasnije i glasnije. Sisla me je jako nogama i počela da svršava. Kad se malo smirila popustila je stisak i ja ga izvadim i kažem da se okrene da joj ga stavim straga. Okrenula se, razmaknem joj guzove i opet sjurim do kraja, pa nastavim luđački pumpati.

Ubrzo i meni dođe da svrđim pa ga izvadim, a ona se spusti i počne ga pušiti. Usisala je glavić i cucla ga kao luda. Rekoh joj da ću svršiti. samo daj reče mi i nastavi ga pušit, našto sam se ja napeo i počeo prazniti u njena usta. Kada je prestala izlaziti sperma izvadim ga, a ona cijelu sadržinu usta ispljune u maramicu i obriše se.
Nakon toga smo oboje sjeli na stolicu i sa zadovoljnim osmjesima na licu, pokušavali smiriti dah.
Prva je ona progovorila, Ehh moj susjede šta smo mogli svašta već do sada raditi da si bio malo hrabriji.
Ma nema veze, ima vremnena da to sve nadoknadimo.

Imaš pravo, oboje smo sami, nemamo obaveza, pa se možemo zabavljati.
I naravno tako je i bilo, družili smo se još mnogo puta, ali o tome nekom drugom prilikom.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija