Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sljemenska avantura

Inače sam netko kome nije nikakav problem sjesti u auto i provozati se tek toliko, iz užitka. Ali ne samo tako, uvijek znam kamo bi rado pošao. Tako je bilo i ovaj puta. Bila je zima, negdje oko 21h, taman su bile zadnje pripreme na Sljemenu pred Snow Queen, sve je bilo prekriveno snijegom, a to mi je najdraže. Pogotovo noću u divljini kao što je Sljeme. Auto se zagrijao, unutra je bilo kao u raju, prozor lagano otvoren. Stigao sam već do bivše donje stanice stare žičare i nastavio dalje u smjeru vrha. Odmah u podnožju, počeo je padati snijeg, na ionako još neočišćenu cestu. Vjerojatno ralice još nisu prošle.

Ali to samo podiže uživanciju na maksimum, lijepo polako, sigurno naprijed. Nakon svega par kilometara vožnje ugledam stražnja svjetla automobila koji je se nije kretao. Vidjelo se da stoji, ali iz daleka se nije moglo vidjeti da je auto skliznuo s ceste. Oba desna kotača su upala u nekakav kanal pored kolnika. Kako je vani bilo hladno jasno se vidjelo izdaleka kako se dimi iz auspuha, očito se netko unutra grije. Zaustavio sam se nekoliko metara ispred, na sigurnom mjestu te se uputio prema vozilu. Čak su i brisači radili, ali od svjetala nisam vidio osobu u autu. Prišao sam vozačkom prozoru i vidio unutra lijepu mladu curu kako razgovara na mobitel. Okrenula se i pogledala me. Vrata su bila zaključana, ali nije otvorila niti prozor dok nije završila razgovor.
- Molim te, možeš mi pomoći? Upravo sam sletjela u rupu, ne znam kako, samo me zanijelo. I još kasnim na posao.
- Hajde polako, jesi li upravo nekoga zvala?
- Javila sam na posao da imam nezgodu. Radim u Tomislavcu i danas imamo dosta posla jer će sutra biti ludnica gore.
- A gle, meni to baš ne izgleda kao da ja to mogu sam izgurati natrag na cestu. Ti ionako trebaš biti za volanom, šlep sajlu nemam tako da… nema baš opcija osim da te sad odfuram na posao, a kasnije vidi s nekim da te proba povući.

- Što ću drugo? Ne mogu tu ostati. Hajde, idemo.
Ugasila je motor, uzela svoje stvari, izašla iz auta i zaključala ga. Imala je na sebi uske crne traperice pripijene uz savršene noge i crvenu dolčevitu preko koje su se nazirale pozamašne sise. Crne traperice, crvena dolčevita i duga valovita kosa na prelijepom licu su kombinacija kojoj se nisam nadao ove noći. Na glavi je bila crvena vunena kapica. Bila je preslatka. Definitivno toliko poželjna cura koja jednostavno dekoncentrira svojim prisustvom. Ušli smo u moj auto krenuli smo polako prema gore, a ona je zabacila ruku iza mog sjedala kako bi se lakše osvrnula unatrag i pogledala još jednom prema svome autu. Slučajno ili ne prošla mi je pritom rukom lagano po kosi tako da sam trznuo glavom, više od neočekivanog dodira nego radi nečeg drugog.
- Jooj oprosti, nisam te htjela uplašiti.
- Ajd, preživjet ću, nisi me ubila
Nasmijem se i pružim joj ruku.
- Ja sam Marko
- Ja sam Stela, drago mi je. I drago mi je što si naišao. Bilo me prilično strah sjediti sama u autu.
- A šta ti se može dogoditi? Najgore ti se već dogodilo. Zar to nije dovoljno? Sada se možeš opustiti
- Znaš, u pravu si, otkako si prišao autu osjetila sam olakšanje.
- A kako se sad osjećaš Stela?
Nasmijala se

- Za sada jako dobro.
Pogledao sam prema njoj. Sigurnosni pojas joj je prolazio točno između sisa. Imao je i gdje prolaziti, bila je to prava dolina. Skinula je kapicu i gledala prema meni kroz razbarušene uvojke svoje lijepe kose. Iako sam se trudio gledati je u oči pogled mi je bježao prema njenim sisama. Ne mogu si pomoći.
Nešto je od samog početka bilo drugačije, Stelu sam očito sreo s razlogom. Bio sam toliko opušten, a s druge strane sav smotan kao da imam 14 godina i ne znam što je žena. Primijetila je to i onako zavodnički se osmjehnula, svjesna svoje ženstvenosti i moći.
- Sviđam ti se? – upitala je.
- Da, jako, lijepa si Stela.
- Ah znam, ali više gledaj cestu nego mene. Mene možeš gledati poslije. Ako i ti sletiš u jarak gotovi smo.
Poslije? Mislim si da nisam dobro čuo, ali ne želim ispitivati. U taj tren, osjetim da se Stela svojim lijepim licem naslonila na moje desno rame.
- Mmm, lijepo mirišeš, hoće li ti smetati ako malo ostanem na tvome ramenu?
- N nne, jasno da neće.
Ostadoh iznenađen njenim samopouzdanjem. Obožavam žene koje su svjesne sebe i svoje moći. Snijeg je padao sve jače. Sreća je što smo stigli pred Tomislavac jer je padalo kao šašavo, malo prije 22h, taman da Stela stigne na posao.
- Stela, eto nas, stigla si na posao.
- Da, sreća da si naišao. Šta si ti dalje planirao?
- Nisam planirao da će ovako padati, a ralica još nema. Ne mogu riskirati i krenuti dolje prije nego počiste cestu. Mogao bi završiti kao ti.
Nasmijala se, lagano me trknula rukom u rame.
- Daj ne zezaj, hajde tu parkiraj i uđi unutra. Popit ćeš nešto pa ćemo već vidjeti.
Ima pravo, najgluplje je ostati u autu i grijati se na mjestu. Tko zna kad će ralice počistiti cestu.
Parkirao sam i krenuli smo unutra. Kako je Stela radila u restoranu nije u to doba noći bio problem dobiti bilo što za piće. Sjeo sam u prostor za goste, a Stela je za nekoliko trenutaka donijela topli čaj.
- Marko, ja moram ići raditi, a ti odmori, tamo je TV upaljen, a ako me trebaš pokucaj na ona vrata tamo na kraju hodnika i traži mene. A ja ću doći k tebi kad stignem Ok?
- Hvala Stela, vidimo se.
Otišla je, a ja sam se zavalio u naslon i gledao TV. Čudan me osjećaj obuzeo. Odjednom, kao da Stela nije bila stvarna, kao da se sve skupa nije niti dogodilo i kao da sam nekim čudom došao ovamo bez razloga. Nisam želio da takva ljepotica od cure bude samo san. Pogledao sam na sat i već je prošlo 23h. Počelo mi se spavati. Ralicu još nisam vidio da je prošla. Uto dolazi Stela i razriješi sve dileme. Obradovalo me jer je stvarna. Nosila je nekakav ključ.

- Još ništa ha Marko?
- Ma kakvi, tko zna kad će oni.
Pružila mi je ruku i dala mi ključ.
- Ovo ti je ključ od sobice koju koristim kad zatreba. Događa se i meni ponekad da ne mogu doma radi lošeg vremena pa onda odspavam ovdje. Bolje ostani do jutra i odspavaj. Do tada će valjda sve biti u redu.
- Stela, ne znam što bi rekao. Neće nitko raditi problem od toga?
- Ne brini, naravno da neće. Hajdemo.
Krenusmo na prvi kat. Otključala je sobicu, ne odveć veliku, ali toplu i ugodnu. Tu je bio za spavanje pripremljen krevet, čist i uredan. Počela mi je redom objašnjavati:
- Tu iza ti je wc, kupaonica s tuš kabinom, ručnici su čisti. Jel trebaš nešto?
- Ne trebam Stela. Super je.
- Ok, sad bježim dolje, a ti zovi ako kaj trebaš, dobro?
Okrenula se da će otići, a ja sam je uhvatio za ruku. Njena se crna prekrasna kosa poletjela oko nje. Privukao sam je k sebi i pitao:
- Jel baš moraš ići?
- Hahaha, posao me čeka, moram ići, ali doći ću, svatko ima pravo na pauzu jel tako?
Nasmijala se i lagano me poljubila u obraz. Nisam se niti snašao, a već je otišla. Imao sam vremena, nikuda nisam žurio. Polako sam se skidao proučavajući sobu u kojoj se nalazim. Legao sam i razmišljao kad će Stelina pauza. I što će tada biti. Srce mi je lupalo od tog razmišljanja. S tim mislima sam utonuo u san.
U pitaj boga koje doba noći probude me nježni dodiri i poljupci. Bio je potpuni mrak.
- Stela? Jesi li to ti?

- Da, ja sam pssssst.
Stavila mi je svoju slatku ručicu na usta, a onda je zamijenila svojim usnama. Počela me ljubiti polako, onako ispitivački, a kad sam na poljupce odgovorio, oslobodila se potpuno. Kao da sam joj nekako potvrdio da je to što se među nama osjećalo od početka stvarno istina. Uhvatio sam je za glavu i strasno je ljubio. Ruke su nam počele istraživati tijela. Ležala je kraj mene. Krenuo sam rukama po njenim leđima prema guzi i shvatio da nema gaćice. Opeklo me kroz mozak. Privio sam je k sebi od miline i shvatio da me dodiruju njene velike sise. Bile su potpuno slobodne. Osjetio sam njene bradavice kako su iskočile. Mazeći se tako, Stela zbaci pokrivač s mene i sjedne mi na kurac koji je još bio upakiran, ali napet. Čuo sam jedan dugi mmmmmm.
Uhvatio sam Stelu za sise te ih počeo milovati i sisati bradavice. Pokušao sam nestati između njenih prekrasnih sisa. Ona je lagano počela vrtjeti guzom te me još više napaljivala. Polegao sam Stelu na leđa i kleknuo na pod te se našao između njenih nogu. Iako je bio mrkli mrak, jako sam se dobro snalazio. Stela je tako lijepo mirisala. Prvo sam prstima pomilovao Stelinu pičkicu te lagano razmaknuo usmine. Tada sam shvatio da je mokra potpuno. Počeo sam je lagalo lizati i skupljati picine sokove i dalje držeći prstima njene usmine razmaknutima.

- Ah Marko, nemoj nikad prestati. Liži me, poliži sve.
Kurac mi je pucao u gaćama. Skinuo sam ih i popeo se kurcem iznad Stelinih usana te se vratio lizanju mirisne mlade pičke željne da ju pojebem što prije. Stela me uhvatila za jaja te ih lagano stisnula jednom rukom. Toliko da ih osjeti, a drugom je rukom primila kurac oko glavića te povukla kožicu prema korijenu. Tada sam joj zabio jezik u pičku jer mi je došlo da vrisnem od užitka. Kurac mi je od uzbuđenja bio toliko balav da joj je na usne kapnulo malo prozirne tekućine. Oblizala je usne, a zatim usnama obuhvatila glavić. Tada je rukom počela drkati kurac ne mičući usne. To me skroz ispizdilo
- Ahhh Stela, ti si čarobnica promrmljam isprekidano.
- Marko, lezi na leđa, ne mogu više, želim tvoj kurac u sebi odmah
Okrenuli smo se, legao sam, a Stela me opkoračila okrenuta prema meni. Natrčila je svoju slatku guzu i uhvatila me za kurac. Namjestila je pičkicu iznad kurca i protrljala balavim glavićem usmine nekoliko puta, a zatim polako sjela na njega do kraja. Ostala su samo jaja izvan njene pičke, ništa više. Ušao je u nju cijelom dužinom.

- Aaaaahhhh, kakav kurac imaš. Prava debela batina. Rasporit češ me.
- Neću Stela, samo se natakni do jaja.
- Ogroman ti je kurac, obožavam to. U meni je do maternice, aaahh.
Uhvatio sam je tada za sise i počeo ih mijesiti. Izgubio sam svaku bitku sa razumom. Pretvorio sam se u ruke na njenim sisama i kurac u njenoj utrobi. Sve drugo je posatlo nebitno. Ljubio sam čas jednu čas drugu sisu. Stela je za to vrijeme uživala pri svakom izlasku i pri svakom ponovnom ulasku kurca u nju. U jednom trenu se uspravila i uhvatila sama sebe za sise te ih počela mijesiti. Tada se nagnula unatrag i oslonila rukama na moja koljena te nastavila s nasađivanjem. Stavio sam ruku na ulaz u njenu pičkicu i osjetio kako kurac ulazi i izlazi iz njene tople, uske i vlažne pičke.
- Stela, prekrasna si, tako se dobro nabijaš na kurac. Izluđuješ me.
- Mene izluđuje tvoj kameni kurac. Tako je moćan. A jaja su ti puna do bola. Hoćeš mi sve dati?
- Stela, sve ću ti dati, ali ne bi smjeli znaš….
- Svršiiii u meeneeee. Nisu mi plodni dani. Napuni meeeee. Svršavaaaam. Aaahhhhh koja kurčinaaaaaa – uzdisala je ne prestajući se nabijati na kurac te počela svršavati tresući se.
- Aaahhh Stelaaa, ne mogu više, dolazi mi, ahahh.
Tada je Stela usporila ritam, uhvatila me za jaja i počela ih masirati.
- Hajde jaja moja slatka, da vidim što imate za mene – rekla je te ih nastavila stiskati i dalje se nabijajući na kurac koji je napokon došao do vrhunca.
- Aaahhh Stela nemoj stati, nastaviiiii samoo..
Stela je stegnula jaja, a kurac u njenoj utrobi je počeo špricati po stijenkama njene vruče pičke. Sav sam se tresao od užitka.

- Ah tooo. Špricaj samo, osjećam kako me puniš toplom spermom. Aahhh čarobno.
I dalje me stezala za jaja, kao da im želi pomoći da joj što više napune pičku. Sperma je počela curiti iz njene pičke pored kurca zabijenog i dalje do kraja u nju. Nije više bilo mjesta u njoj. Slijevalo se na njenu ruku kojom je držala jaja. Tada se odigla s kurca, a ostatak sperme dočekala u ruku. Pokupila je sve što je iscurilo te s obje ruke razmazala spermu po svojim sisama. Tada se u sobi osjetio onaj pravi miris koji nepobitno dokazuje da je u sobi bilo veselo. Dobro je istrljala sise te se naslonila sisama na mene i poljubila me.

- Bio si odličan, a sad moram natrag. Ovo mi je bila najbolja pauza do sada - nasmijala se. – Odspavaj još pa se vidimo kasnije - rekla je i zatvorila vrata za sobom.
Nisam se niti pokrio, zaspao sam tako kako me ostavila.
A što je bilo ujutro, o tome u nekoj drugoj priči.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija