Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Šumske radosti

Imam 34 godine i radim kao šumar u šumama oko Vinkovaca i Županje. Nisam u braku, pa čak ni u nekoj ozbiljnijoj vezi, ali sam veseljak i omiljen u društvu. U ženskom dodatno zbog moje batine u gaćama. Imao sam iznad prosječnu kurčinu od 24 centimetra i tako debelog da sam zadihtao svaku dobru pičku. Ali, nisam bio od onih koji se mogu vezati u brak i na samo jedan izvor slasti.

Nedavno nam je došla mlada magistra šumarstva iz Zagreba, Simona. Ambiciozna, ali totalno neiskusna cura, za koju smo nekako saznali da je došla ovamo preko veze, pošto je dobrano širila noge na fakultetu i to ni manje ni više, već prodekanu. I tako je došla kod nas, pošto je tu bilo upražnjeno mjesto voditelja revira, na koje je ciljao jedan stariji kolega, ali je bio politički nepodoban, pa je došla ona. Meni je bilo svejedno dok me pušta da radim svoj posao bez ometanja.

Nakon par mjeseci kako je došla, morala se odraditi sanitarna sječa starijih hrastova. Inače, mene je srce bolilo kad bi sjekli tako stara stabla, ali bili su tu stručnjaci koji bi dali naloge, pa bi to rješavali. Taj dan sam bio od jutra sa ekipom sjekača koja je došla u ispomoć iz gorskog kotara, pa se osjećao već i umor. Baš smo se spremali završiti dan, kad se pojavila Simona sa onim svojim laptopom i rokovnikom, a bez toga ju još nisam vidio. Odmah me pozvala na stranu te rekla da moramo još nešto provjeriti. Uzdahnuo sam i rekao ekipi da idu, a ja ću još ostati. Dečki su se samo iskesili, a jedan je još dobacio da ne radim ništa što ne bi i on radio. Kiselo sam se nasmijao, jer sam znao kako Simona može biti i naporna kad jer posao u pitanju. Ono u uredu i na laptopu ne odgovara stanju u prostoru, pa se koji put znala izgubiti. Nevoljko sam krenuo za njom.

Hodali smo nekih desetak minuta, ja iza nje, a često sam gledao njenu bujnu stražnjiicu u uskim zelenim hlačama. Bila je niža od mene skoro za dvije glave, ali je bila bomba u tijelu. Doduše imala je možda malo prevelike sise za svoju visinu, ali te bujne petice su budile maštu starijih kolega. Kako bi joj svršili po njima ili drkali kurčeve među njima. Samo bi se nasmijao na te konstatacije, ali sad dok sam hodao iza nje i meni su došle slične primisli. Naravno da se moja batina počela meškoljiti u gaćama. No prenula me ona ukopavši se na mjestu. Osvrnuo sam se i odmah znao gdje smo. Šuma je ovdje bila dosta gusta, a skoro dva kilometra uokolo nije bilo nikoga. I ona se ogledala oko sebe, a onda me pogledala, a i ja nju uz pitanje:

- Što sada?
- Sad bih se željela uvjeriti da li su točne tvrdnje.
- Kakve tvrdnje? -upitao sam malo zbunjeno.
- O onome što se nalazi među tvojim nogama. -rekla je gledajući me u oči, a onda je pogled spustila na moje prepone.
- Si ti normalna? ? ? -bio sam malo osupnut tim njenim pristupom.
- Jesam, ali.. . -malo je zastala, pa nastavila- .. . nisam već dugo dobila pošteni kurac u svoju pičku, a tvoj bi mogao biti pravi.

Tu je skinula torbu sa laptopom na zemlju, te mi prišla i pomilovala moju blagu izbočinu na hlačama. Ovaj moj izdajnik je odmah reagirao na njene male ruke i krenuo se dizati kao tijesto. Samo se osmjehnula kao hijena i počela mi otkopčavati hlače. Uvukla je ruku u gaće i izvukla je moju mrcinu van.

- Uhhh.. . jebo te koliki ti je.. -izvalila je, a onda ga počela drkati i natezati kožicu preko mog velikog glavića.

Zatim se samo malo sagnula i glavić je nestao u njenim ustima. Čuo sam ju kako cmače i slini po njemu, dok mi je kurac postao kao batina tvrd, a sva krv iz mozga otišla u njega. Sklopio sam oči i prepustio se njenim ustima koja su jako dobro znala šta treba raditi. Cuclala je moj kurac dobrih pet minuta, a onda se uspravila i počela skidati hlače. Ubrzo sam vidio njenu obrijanu pičku koja je već namočila gaćice i malo hlače, jer se vidjela tamna fleka na mjestu gdje se spajaju nogavice. S obzirom da je bila niža od mene nisam ju mogao samo tako nasloniti na drvo i jebati, već sam ju povukao do jednog odrezanog panja i postavio ju doslovce na njega, te ju naprčio prema sebi. Uspjela se uhvatiti za neko tanko drvo graba, a ja sam protrljao kurac po njenim mokrim usminama i naciljao ulaz u pičku te ga samo gurnuo. Zajecala je i zadahtala kad joj je skoro cijeli kurac ušao, a ja se polako usidrio i primio ju za bokove, te joj ga počeo zabijati do jaja. Ja sam stisnuo zube i štemao ju dok je ona cvilila, dahtala i stenjala uz povremeno:

- Da, da, da.. . jebi me, jebiii..

Počeo sam ju hvatati za one bujne sise preko košulje i grudnjaka, a bile su mekane i tople, a uskoro sam osjetio da ću svršiti, te sam ju uhvatio za bujnu smeđu kosu koja je bila svezana u rep, te joj ga zabijao još jače i kad sam krenuo sa špricanjem zabio joj ga do jaja, te stao povukavši joj glavu prema sebi i drugom rukom sam joj primio klitoris i trljao ga. Bila je mokra kao da smo negdje u vodi, pa sam shvatio da je svršila već par puta, ali nisam to ni primijetio do sada.

Polako sam izvukao poludignuti kurac iz njene pičke koja je bila fino raširena i crvena sa tragovima njenih bijelih sokova, a onda je krenula i moja sperma van. Znao sam da sam obilno svršio, jer već mjesec dana nisam ništa jebao, pa nisam bio iznenađen. Njoj su se noge tresle, a kad se okrenula polako prema meni, jer su joj hlače i gaćice bile oko gležnjeva i gojzerica, bila je crvena u licu, zgužvane košulje na sisama, disala je zadihano, ali i sa takvim osmijehom kao da je dobila na lutriji. Pogledala mi je kurac i upitala:

- Jel možeš još?

Samo sam kimnuo i ona se čučnula i počela mi dizati kurac. Oblizala je sve sa njega, a onda skinula svoje gojzerice, te hlače i gaćice, pa sam ju podigao, naslonio leđima uz jedan široki hrast, namjestio kurac u njenu pičku i samo ju spustio na njega. Zabila mi je nokte u ramena, a nogama me obgrlila oko bokova, pa sam se počeo zabijati u nju. Ljubila me po licu i vratu dok su se njene bujne sise naslanjale na moja prsa stružući po njima dok sam ju odizao sa sebe i spuštao ponovo na kurac. Trebalo je skoro pola sata da doživim novi orgazam, a ona je dva puta još svršila, a ja kad sam sjeo na onaj panj, a ona meni u krilo.

Nakon toga smo tako neko vrijeme sjedili u šumi i malo se ljubili, a onda se sredili sa vlažnim maramicama koje je imala u svojoj torbi, te smo se vratili natrag. S obzirom da sam ja već imao neke planove za tu večer dogovorili smo se za sutra kod nje, jer sam ja živio sa starcima u njihovoj kući, pa nismo mogli biti intimni koliko bi htjeli.

A što je bilo te večeri u drugoj priči.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija