Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susjeda i ja,preko 120 godina

Kad negdje pročitam da u ljudi starijih od 60 nema više želje za zabavom, na to se mogu samo nasmijati. Ja sam u 60-tim i još živim punim gasom. Naravno da mi ne uspijeva zbariti mlade, lijepe curice, ta vremena su prošla pred četrdesetak godina, ali još uvijek ima prekrasnih, iskusnih, nezadovoljnih žena koje su voljne pojebati se samnom. Nisam nikada bio obiteljski tip, prejako su me zanimale druge žene, iako imam troje djece, sve s jednom ženom i sve sam ih postavio na noge i uvijek sam s trudio izvršavati svoje obveze.

Što sad da radi čovjek u 60-tima kako bi koliko, toliko ostao u formi ? Za to nam ostaju klubovi za samce i samice, swinger-klubovi i saloni za masažu, u kojima uvijek ima svježeg mesa.
No, nedavno se u stan do mene uselila starija gospođa, činilo mi se starija od 60. Nije dugo trebalo da se zbližimo i previše zbližimo. Jedne večeri stajala je pred mojim vratima s praznom šalicom u rukama i pitala mogu li joj dati šećera, jer peče kolač sa prijateljice koje će joj doći na trač partiju. Pozvao sam ju unutra, zaboravivši pritom da sam na TV-u gledao pornić, uz koji sam se htio malo opustiti, i da je jebačina bilu u punom jeku. Rekla je da se zove Ema i poslao sam je pravo u dnevnu sobu dok sam joj htio u kuhinji usipati šećer u šalicu.

Kad sam se vratio u sobu, skoro mi je ispala šalica sa šećerom iz ruke. Ema si je dovukla stolac pred TV kako bi mogla vidjeti svaki detalj pornića. Držala je već jednu ruku među svojim nogama i trljala se. Kada me je primijetila rekla je :“Izgleda da sam te malo zasmetala“, nasmijao sam se i dogovorio :“nekako se moram opustiti“. Okrenula se prema meni i noge su joj još bile raširene i mogao sam vidjeti jednu divnu mesnatu pičku. “I aj mogu sve to kao i ove na filmu, iako sam već stara kanta i nisam svježa i mlada kao ove 20-godišnjakinje. Pritom se je gladila po pički da bi mi zatim pružila svoj prst da ga poližem. Rado sam prihvatio ponudu, a nisam bio toliko daleko od nje tako da mi je slobodnom rukom, bez problema raskopčala hlače i moj je stojko kao na federu izletio van, već dobrano dignut, što zbog pornića kojega sam gledao, ali i pogleda na njenu pičku.

Uvatila ga je s obje ruke i počela navlačiti, i gledajući još jdnom na ekran rekla“pa to si ti na filmu“. Imala je pravo, sam sam se snimao dok sam kjebao jednu polovnjaču. Izgleda da ju je to što je vidjela dodatno napalilo i žestoko se primila nadrkavanja s obje ruke, da bi se onda ustima približila mom glaviću lickajući jezikom par kapi tekućine koja se pojavila na njegovom vrhu. No nije se samo zadržala na vrhu glavića, već ga je obujmila usnama i lagano ga pušila, što mi je pričinjavalo neopisivo zadovoljstvo.

“ Ti znaš kamo ovo vodi, ako ovako nastaviš“pokušavao sam ju kao upozoriti. Odvojila se od pimpača i rekla “ i ova na filmu ga je dobila“ i upravo tada sam na filmu svršavao komadu u lice. Tek kad je tada krenula s pravim pušenjem, nisam mogao više stajati i spustio sam se u fotelj, ali ona nije znala za milost. Zavijanje vuka nije bilo ništa prema zvukovima koje sam ja ispuštao, nakon što sam ispustio prvi špric u nju i da bi me poslije iscicala do zadnje kapi. Smiješeći se dala mi je pauzu da predahnem i da gane pokušavam bez nje nadrkavati i dizati ga.

Svukla je bluzu i skinula grudnjak. Morao sam se nasmijati i pitala je “ zašto se kesiš? ““ Zbog stare kante, no mljekara ti je još čvrsta i prava, a sad se okreni da vidim ostalo“. Naprćila je guzu prema meni i svukao sam joj štrample i gaćice i njena prćasta, čvrsta guza i dlakava pička bile su mi nadohvat ruke, jezika, kurca, svega, bio je to pravi seksi švedski stol, samo uzmi i troši.

Razvukao sam joj guzove i oslobodio svom jeziku put do njene ribice i šupka. Jedan uzdah užitka i oduševljenja „mmmmmm“ čuo se je kad sam joj jezikom prešao nekoliko puta preko klitića. No kada sam se prstom počeo igrati oko njenog šupka okrenula je glavu kao da pita ili utvrđuje “ništa ne ostavljaš prazno“, ili kako sam si ja to protumačio da joj zatvaram sve rupice. Odgovorio sam joj:“znam jednu igru koja će ti se sigurno dopasti“.

“Ukoliko me pri tom misliš jebati onda počni, ne misliš valjda dugo s tim čekati? “
Kleknuo sam iza nje i gurnuo sam joj kurac u vlažnu, masnu pičku. Ona je klečala na koljenima i s ispruženim rukama se oslanjala na krevet. Drugačiji je osjećaj biti u jednoj razrađenoj pički nego u jednoj uskoj, mladoj i još nerazrađenoj neke mlade curice, a to mi je i olakšalo izvođenje zamišljene igre. Gurnuo sam ga joj duboko u nju i lagano ga vrtio po njoj, dok su joj se cice ljuljale. “Prvo ću ti ga gurnut u tvoju rajcljivu pičku, a onda u šupak i tako naizmjence, ali svaki put ću ti ga zabit jedan put više, a nakon petog uboda brojiš samnom, a ako zaboraviš opalim ti šamar po guzici“ reakao sam joj.

“Manje pričaj, više radi“ još se jače naguzila prema meni. Marljivo je i glasno samnom brojala od petog uboda, ali je ubrzo kad je došlo preko deset izgubila pregled i uskoro joj je guza bila lijepo crvena od mog šamaranja. Međutim uskoro sam i ja odustao od brojanja, razum mi je ostao u kurcu, pamet je otšla nekamo daleko, bila mi je samo njena pička na pameti i moj kurac koji ju sada žestoko ubada dok ju rukama držim za guzove i nabadam na sebe. Ona je stenjala, uvijala se, krljala, uzdisala, spustila se na laktove i rukom si masirala klitić i uskoro sam ju punio u jakom mlazu osjećajući kako njena pička steže moj kurac dok se ona grčevitim pokretima guze nabija na mene, ispuštajući krikove koje je bolje ne opisivati. Iscijedila je sve iz mene.

Poslije smo ležali potrbuške jedno uz drugo, a ja sam joj lagano gladio guzu, kao da ju time pokušavam ohladiti. Dok se oblačila rekla mi je da će biti tako slobodna da još koji put dođe posuditi šećer.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija