Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susjeda Sanja

Drugo jutro sam bio točan kao sat na Sanjinim vratima. Namirisan i svjež kao cvijet. Sinoć sam razmišljao o Sanji i svemu što se dogodilo taj dan. Jedva sam dočekao jutro, bio sam budan još u šest tako da sam vidio i Branka, Sanjinog muža kad je išao na posao. Sinoć je došao vidno pripit, a sreli smo se na stepenicama, pa me je davio kako se divio mom pokojnom ocu i slične gluposti koje pijanci obično govore.
Uglavnom, Sanjami je otvorila sa širokim osmijehom na svom licu, a bila je odjevena u kućni ogrtač i mirisala je fenomenalno, tako da mi se kurac odmah počeo buditi. Hodao sam iza nje u kuhinju gdje nas je čekala vruča kava, te sam sjeo na stolicu, a ona se je odmah sjela meni u krilo.

Ja sam lagano zavukao ruku ispod ogrtača i milovao joj noge u najlonkama, dok se ona 'kao namještala' u mom krilu, ali znam da je samo draškala moj već tvrdi kurac u hlačama. Ja sam ju obgrlio i malo pomazio njene sise preko ogrtača, te osjetio da nema grudnjaka i da su joj bradavice već tvrde. Onda sam ruku koja je bila na nozi povukao još gore i došao do ruba čarapa, a kad sam joj taknuo golu kožu nogu ona se trznula i malo razmakla noge, te sam rukom došao do njenih gaćica i malo joj protrljao picu preko gaćica. Ona je uzdahnula i šapnula mi:

- Danas hoću da mi ju rsturiš i da ju napuniš spermom do vrha.
- Kako želiš -rekao sam i povukao ogrtač niz njena ramena i otkrio joj grudi.

Zagrizao sam joj jednu bradavicu, a ona je samo ciknula i rukom koja je bila slobodna privukla moju glavu još više na svoje grudi. Onda sam ustao i naslonio ju na stol, te skinuo ogrtač sa nje i ostala je u gaćicama i samostojećim najlonkama koje su završavale neposredno ispod njene pice. Povukao sam gaćice na dolje i naslonio ju ponovo na stol, a zatim skinuo svoje hlače i gaće te kleknuo iza nje. Zabio sam joj jezik u picu i počeo ju lizati, a nos mi je bio na njenom šupku, pa sam jezikom malo počastio i njen šupčić. Lizao sam je tako naizmjence dok iz njene pice nije procurilo, a onda sam ustao, stao iza nje i zabio joj kurac do kraja u picu. Ona je vrisnula ali ja nisam dao da se makne. Držao sam ju za bokove i zabijao se u nju kao lud. Ona je stenjala i jaukala., ali sam ja zabijao i zabijao svoj kurac u njenu picu. Osjetio sam da je svršila jer je moja kurac skupa sa jajima šljapkao kao da sam u lokvi vode.
Uskoro sam osjetio da sam pri kraju, te sam ga zabijao do jaja i napokon se ispraznio u nju. Čekao sam da se ispraznim i onda ga izvadio, te došao do njenog lica, podigao joj glavu sa stola i ugurao kurac u njena usta i rekao joj da ga liže i puši. Ona ga je usisavala i lizala, a onda sam je počeo jebati u usta sve dok mi kurac nije ponovo bio tvrd.

Povukao sam je sa stola i odveo u sobu i tamo polegao na leđa. Raširio sam joj noge i kleknuo između njih, namjestio kurac na ulaz u picu i ponovo ga joj zabio do kraja. Sada je samo zastenjala, a ja sam ga nastavio zabijati, da bi ga u jednom trenu izvukao, raširio joj noge još jače i stavio joj ga u šupak. Zajecala je, ali je i ona rukama raširila svoju guzu tako da uđe do kraja.
Jebao sam ju tako nekih pet minuta kad sam ga opet izvadio i ponovo preselio u njenu picu. Ovaj put sam ju jebao lagano, vadeći ga i trljajući klit njime, te ga ponovo uguravao u picu. Ona je stenjala, dahtala i jecala od užitka. Svršila je već nekoliko puta, a kad je meni došlo zabio sam joj kurac ponovo u picu i cijelom težinom ga zabio u nju dok sam svršavao i punio njenu vrelu i mokru picu svojom toplom spermom.

Nakon toga sam se izvalio kraj nje, te smo oboje dolazili do daha. Ona se je okrenula na bok i gledala me sa smješkom, te primila moj kurac i počela ga ponovo drkati. Nakon par minuta što me je ljubila i drkala uzela ga je u usta i počela majstorski pušiti. Lizala mi je jaja, usisavala ga do kraja, pokušavala ugurati jezik u rupicu na glaviću, a kad mi je stavila prst u šupak i progutala cijeli kurac nisam mogao više izdržati i eksplodirao sam joj direktno u grlo. Mislio sam da će se zadaviti kako se zagrcnula, ali je sve progutala i suznih očiju prokomentirala:

- Nisam znala da imaš još toliko sperme u jajima?
- Draga moja nisam se posekso ili izdrko već četiri mjeseca, a ono jučer je bio samo čep.

Prasnula je u smijeh i rekla:

- Od sada ću ti ih ja redovno prazniti.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija