Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susret u parku

Živio sam sam, ako ne uračunam svoju ovčarku Nel, koju sam imao već 4 godine i bili smo nerazdvojni. Uglavnom, kamo ja i ona sa mnom. Svi prijatelji su mi govorili da bi trebao više izlaziti, naći kakvu curu, ali meni je i ovako bilo OK.

Jedan dan sam otišao sa Nel u park, te sam ju pustio da slobodno trči okolo, a malo sam joj i lopticu bacao. Odjednom je do nas dotrčao jedan manji pas, terijer, te počeo skakat po Nel, a bez obzira što je bio muški, znao sam da Nel to ne odobrava i da bi moglo biti vraga. Brzo sam skočio, te pozvao Nel, a mali terijer je nastavio trčati za njom. Vidio sam da ima ogrlicu, ali nisam vidio vlasnika, tj nikoga od prisutnih u parku tko je obračao pažnju na njega.
Primio sam ga za ogrlicu i nije se baš previše otimao. Nel je sjela kraj nas, a ubrzo sam primjetio jednu djevojku koja nam se ubrzano približavala, pa sam zaključio da je njen.

- Ahhh...hvala Vam što ste ga ulovili -rekla je hvatajući dah- Pobjegao mi je dolje na parkingu....
- Ma nema problema, ali sreća je što je naletio na ženkicu, mogao je i na mužjaka, pa bi bilo problema -rekao sam smireno sa smješkom.
- Da znam, zato sam i brinula... -još je hvatala zrak- Na žalost on je u boljoj kondiciji nego ja -dodala je uz širok osmjeh, a onda pružila ruku i predstavila se- Ja sam Ana, a ovaj zločko je Loni.
- Ja sam Igor, a ovo je Nel. Inače smo tu u blizini, a Vi?
- Ne moramo na Vi, ionako sam dosta mlađa od tebe, zar ne?
- Ne znam, ja imam 30, a ti?
- Ja 23, zadnja godina fakulteta, a ti?
- Imam svoju firmu, informatika, a šta studiraš?
- Medicinu, ali još specijalizacija i stažiranje, pa će to potrajati još par godina, na radost mojih starci -dodala je uz glasan smijeh.

Sjeli smo na klupu, pošto su se Nel i Loni odlučili sami zabaviti i sad su jurcali po parku uzduž i poprijeko, te smo nastavili razgovor. Nakon pola sata razgovora osjećali smo se jako ugodno i ponašali smo se kao da smo frendovi odavno, a onda je njoj mob zazvonio, te se javila i rekla da mora kući. Dogovorili smo se da se nađemo sljedeći dan na istom mjestu, pa smo se razišli, na rozačarenje Nel i Lonija.

Drugi dan je Ana već bila u parku kad sam došao sa Nel, pa su ona i Loni odmah odjurili, a mi smo se zavalili na klupu. Ana se praktički sjela meni u krilo, jer se stisla skroz uz mene. Doduše, bilo je malo prohladno za proljeće, ali nisam komentirao, već sam ju obgrlio oko ramena, a ona ništa nije rekla. Nastavili smo razgovarati, a nakon nekog vremena se okrenula prema meni, primila me za lice i poljubila, a onda rekla:

- Od sinoć razmišljam o tebi i ovo je bilo ono što sam željela napraviti još jučer.. -dok je to govorila gledala me je u oči, a u njima sam vidio želju.
- I ja o tebi -te sam ju prigrlio k sebi i poljubio, a taj poljubac se pretvorio u traženje jezika po ustima, a nakon nekog vremena smo se odmakli i došli do daha da bi ona prodahtala:
- Idemo do tebe...
- Hajde -rekao sam, ustao, te smo pozvali pse i odšetali do mog stana koji nije bio daleko.

Kad smo stigli dali smo psima vodu i hranu, a nas dvoje smo otišli u spavaću sobu. Skidao sam ju i polako ljubio po vratu, pa po grudima, spuštao se na trbuh koji je lagano podrhtavao od želje. Povukao sam joj hlače i gaćice niz noge i pred menom je bila njena pica sa urednom frizuricom, tj uskom crtom od tamnih dlačica koju sam nježno poljubio, na što je ona zadrhtala. Prošao sam prstima između njenih nogu i protrljao joj usmine i dotakao klitoris, a ona je samo zajecala i drhtala. Ustao sam i polegao ju na krevet, te joj lagano raširio noge. Skinuo sam sve sa sebe i ostao gol sa uspravljenim kurcem kojeg je ona gledala pohotno i samo rekla:

- Daj mi ga...hoću ga u sebi...

Kleknuo sam ispred nje i sagnuo se kako bi mogao joj oblizati picu. Mirisala je predivno, na neki parfem, a ja sam zabio svoj jezik u njenu macu, a rupica je bila jako uska, ali se trzala i na svaki moj dodir njenog klita. Uskoro se počela tresti i svršavati uz glasan jecaj, pa sam se nadao da se psi neće uznemiriti. Kad se smirila smjestio sam se između njenih nogu i stavio kurac na ulaz u njenu picu, te ga počeo lagano uguravati. Bila je stvarno uska i išlo nam je jako polako. Kad je ušao do kraja njoj su oči bile pune suza, ali smješak na licu je odavao da je sretna. Podligla se na ruke i poljubila me je dok sam ja uguravao svoj kurac u njenu usku picu, ali koj se sve više širila i primala ga do kraja. Uskoro sam ubrzao tempo i moja jaja su lupkala o njenu guzu dok je iz njene pice curilo prema guzi. Zabijala je svoje nokte u moja leđa dok sam joj zabijao kurac u picu. Uskoro sam osjetio da ću svršiti, te sam htio izvuči kurac iz njene pice, ali me je ona obgrlila nogama i stisla sa njima, a osjetio sam i da ponovo svršava jer se opet počela grčiti. U tom trenu sam i ja svršio i napunio joj unutrašnjost vručom spermom. Ona se držala uz mene kao priljepak, te se nakon nekoliko trenutaka konačno opustila i pustila me da ustanem sa nje. Iz pice su se cijedili naši pomiješani sokovi, a ona se smješkala. Upitao sam ju:

- Zar ne misliš da bi tako mogla ostati u drugom stanju?
- Bez brige, uzela sam zaštitu... -rekla je sa širokim smješkom.
- Oooo...pa ti si sve isplanirala -rekao sam i pljesnuo ju po stražnjici, na šta je ona samo jauknula i nasmijala se.
- Naravno...a šta si ti mislio?
- Ništa, ali znam šta sad mislim... -rekao sam sa smješkom i bacio se na njene sise i počeo ih grickati i ljubiti, a ona se počela smijati i uzdisati.

Uspjela se nekako iskobeljati ispod mene i dočepala se mog kurca, te ga odmah strpala u usta i počela lizati i usisavati ga cijelog. Ja sam joj za to vrijeme milovao grudi i mrsio joj kosu, a onda sam ju odmaknuo, te ju okrenuo na bok i legao iza nje, te uspravljeni kurac namjestio na ulaz u njenu picu i naglo ga gurnuo do kraja što je izazvalo jecaj kod nje, ali i ubrzano dahtanje.
Zadigao sam joj nogu i počeo se zabijati brzo u njenu picu. Ona se držala za rub kreveta i na svaki moj ubod je stenjala. S obzirom da joj je pica bila uska znao sam da neće dugo ovo trajati. Nakon par minuta sam ga izvadio i namjestio joj guzu u zrak dok joj je glava bila na jastucima i ponovo se sjurio svojim kurcem u njenu picu. Jebao sam ju tako još par minuta i ponovo joj napunio unutrašnjost pice. Opet je bilo obilno, što nije bilo čudno nakon sušnog razdoblja koje sam imao. Ona se okrenula na leđa i gledala me kroz razbarušenu dugu kosu.

- Koliko se dugo nisi poseksao?
- Jako dugo, ali nisam još gotov -rekao sam i poveo ju za sobom.

Otišli smo pod tuš i tamo sam ju nasapunao i trljao joj picu sa spužvicom tako učinkovito da je svršila dva puta i jedva je stajala na nogama. Onda je ona odlučila meni napraviti uslugu, pa mi je počela pušiti kurac dok se voda sljevala niz nas. To je radila tako dobro da sam joj uskoro napunio usta spermom, a ona je sve progutala. Kad smo završili sa tuširanjem rekla je da mora sad ići, ali da bi vikend mogli provesti zajedno, ako ja nemam ništa protiv.
naravno da nisam imao, te smo se na rstanku poljubili, a ja sam joj obećao iznenađenje za vikend, ali o tome u sljedećoj priči...

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija