Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

SWINGERI: BRAČNO PUTOVANJE 6

Kada smo Aleksa i ja završili i svršili na majku i kćerku iz Nizozemske krenuli smo u potragu za našim ženama Anom i Jovanom usput smo se svako malo zaustavljali i bacili poglede u ostale prostorije u kojima se dešavalo svega i svačega pokušavajući naći naše jebulje. Prošli smo kraj one velike prostorije gdje smo ih posljednji put ostavili i vidjeli, ali nije ih bilo ni tamo. Krenuli smo prema šanku i tada smo ih ugledali za jednim separeom sa još tri para kako lagano razgovaraju i međusobno se diraju i miluju.

Aleksa i ja prišli smo separeu pozdravljajući društvo i dajući poljupce našim ženama. Ana i Jovana počele su nas upoznavati sa njima, bili su to dva para Njemaca Hans i Greta te Markus i Hanah koji su bili obiteljski prijatelji i bili su stariji od nas desetak godina ali solidnog izgleda i par domaćina iz Atene Nikos i Helena koji su bili naših godina. Moram priznati da je Helena zaista izgledala kao grčka božica. Sjeli smo za stol, a ja sam naručio bocu šampanjca, naravno razgovaralo se na engleskom jeziku. Ana nam je rekla kako su se upoznali njih trojicu dok su bile u onoj velikoj prostoriji i da su ih oni pozvali da im se pridruže na piću i upoznaju ostatak društva to jest njihove žene. Zatim sam ja upitao Anu i Jovanu kako to da su od svih žena koje su bile u toj sobi baš pozvali vas dvije za stol, a Jovana mi odgovorila zato jer smo se nas dvije najbolje jebale i na te njene riječi svi smo prasnuli u smjeh.

Zatim su se Greta i Hanah ustale i sjele svaka sa jedne strane mene, a Helena je došla sjesti do Aleksa dok su naše jebulje sjele između njih trojice.
Greta mi je počela odvezivati mantil i pogledala u pravcu moga kuraca i ostala iznenađena njegovom dužinom i debljinom i samo rekla o moj bože koliki komad te je zajedno sa svojom prijateljicom Hanom počela da miluje moj kurac i jaja. Kraj mene su se Aleks i Helena strasno žvalili i međusobno se rajcali drkajući jedno drugo, a isto to radile su Ana i Jovana sa njima trojicom. Predložio sam društvu da uzmemo šampanjac i uputimo se u jednu od privatnih soba koje nisu bile sasvim privatne jer su imale stakla kroz koja se moglo vidjeti samo sa vanjske strane za one koji vole da gledaju dok se drugi jebu, prihvatili su moj prijedlog te smo svi zajedno krenuli tražiti sobu koja je bila slobodna. Kada smo pronašli sobu i svi krenuli prema krevetu koji je bio ogroman, skinuli smo mantile i polijegali na krevet i akcija je mogla početi.

Mene su odmah okupirale Njemačke trupe Greta i Hanah i počele da mi puše kurac koji je pod njihovim djelovanjem dolazio u kruto stanje. Sa moje lijeve strane bio je Aleksa sa Helenom kojoj je Aleks lizao pičku, a sa moje desne strane na gužene su stajale Ana i Jovana i pušile kurčeve ostaloj trojici. Helena i ja počeli smo da se ljubimo i igramo našim jezicima, a sa svojom desnom rukom naizmjence sam trljao pičku moje Ane i Jovane koje su gutale kurčine duboko u svoja usta dok su se Greta i Hanah borile sa mojim kurcem koja će dublje da ga proguta. Zatim me je Greta prekoračila i počela da se lagano spušta po mome kurcu, po njenom stenjanju mora da ju je ispunjavao u potpunosti, kada joj je ušao cijeli samo je glasno zajecala i počela da se lagano nasađuje na njega, a Hanah me je prekoračila i svojom obrijanom pičkom sijela na moja usta i ja sam počeo da je ližem. Kako je na mom licu sijedila leđima okrenuta Greti koja se sad već malo priviknuta na moj kurac nabijala sve žustrije sagnula se prema Heleni i počela da joj mijesi sise i liže bradavice. Ubrzo je Greta svršila tresući se od orgazma koji je doživila na mome kurcu.

Greta je sišla s mene, a na njeno mjesto došla je Hanah, opkoračila me i počela lagano da se spušta po mome kurcu i lagano da se nabija želeći osjetiti svaki centimetar moje kite. Greta se podvukla između Aleksovih nogu i počela da puši njegov kurac dok je Aleksa i dalje svojim jezilom obrađivao pičku Heleni. Pogledao sam na desno gdje se odvijala prava akcija moju Anu u sendviću jebali su Hans i Markus, Hans ju je trpao u pičku, a Markus u njen šupak, Ana je stenjala i uživala i primala dvojicu bez problema jer je bila dobro razrađena i od uvijek je voljela da ima dva kurca u sebi, a Jovana je bila na gužena i lizala Ani sise dok ju je Nikos s guza navlačio na svoj kurac. Hanah se počela sve jače i brže nabijati na moj kurac drkajući klitoris jer joj se bližio vrhunac primjetio sam to i počeo se odozdo zakucavati u nju prateći njen ritam dok nije svršila, Ana je bila strašno glasna kada je počela svršavati, Markus je izvukao svoj kurac iz Anine guze i prišao Jovani koja je spremno progutala njegov kurac i počela da mu ga drka i puši.

Hanah se skinula sa mene i pridružila Aleksu, Heleni i Greti koji su bili posloženi u vlakiću, Aleksa je Helenine noge držao na svojim ramenima i jebao je silovito, a Greta je svojom pičkom sjedila na Heleninim ustima koja ju je lizala, a Hanah je stajala ispred Grete koja je svoj jezik spustila na njenu pičku i počela ju lizati i gurati joj prste. Ja sam malo stao sa strane pijuckao šampanjac i pratio orgije na krevetu. Jovanu su u duetu sada jebali Nkos i Markus, a Ana se leđima okrenuta Hansu nabijala svojom guzom na njegov kurac, ispio sam šampanjac i pridružio se Ani i Hansu. Najprije sam Ani prišao ustima i počeo je jebati u njena pohotna usta, nakon nekoliko minuta sisanja moga kurca spusti sam se među njene noge i počeo da joj ližem pičku iz koje se cjedilo dok se ona silovito svojom guzom nabijala na Hansov kurac.

Zatim sam na trenutak zaustavio Anu kako bi joj kurac gurnuo u njenu pičku, Hans i ja uskladili smo ritam i počeli razvaljivati Anine rupice sve dok nije ponovno svršila, a za njom Hans i ja puneći njene rupe. Kada je i Jovana svršila Nikos i Markus klečali su iznad nje i drkali svoje kurčeve i počeli svršavati po njenim sisama. Hans, Nikos, Markus i ja sišli smo sa kreveta, a ja sam svakome natočio čašu šampanjca ubrzo nam se pridružio i Aleksa koji je svršio po Heleni i ispijajući šampanjac gledali smo naše partnerice kako se ljube i ližu pičke jedna drugoj djeleći naše sperme u klupku radosti. Nakon kraćeg odmora nas petorica ponovno smo se pridružili i započeli sa novom rundom. Sva petorica smo ležali na leđima, a naše jebulje počele su da nam puše kako bi ponovno ukrutile naše kurčeve i bili spremni za novu turu jebačine.. .. ..

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 10417

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija