Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Tamara

Dok sam studirao, mogu reći da mi je od svih kolega na faksu, Dragan bio najbliži. Mada je dolazio sa sela, bio je veoma inteligentan, pozitivan i znao je puno toga, tako da smo se veoma brzo uklopili i puno se družili. Njegovi su bili veoma imućni ali i pored toga on je bio veoma skroman i nije se puno razbacivao parama.
Nakon prve godine, samo što je završila ispitna sesija, početkom jula, pozvao me je na njegov 19-ti rođendan. Pri tom mi je rekao da planiram prespavati kod njega, kako se ne bi vraćao kolima zbog alkohola. Upalio sam auto i krenuo kod njega u selo koje je bilo nekih tridesetak kilometara udaljeno.
Bilo je tamo njegovo društvo sa sela, prijatni momci i cure, još par rođaka njegove uzrasti kao i njegova sestra Tamara, koja je bila starija od njega dve godine.

Bio je tu i njen dečko Slaviša, 7-8 godina stariji od nas. Matorci su negde otputovali kako ne bi smetali, tako da sve u svemu bila je odlična rođendanska žurka sa veoma puno alkohola, dobre muzike i sve ostalo što sledi na takvim žurkama.
Prvi put sam tada upoznao njegovu sestru Tamaru. Bila je veoma slatka. Nije bila nešto mnogo visoka ali je imala predivne plave oči od kojih nisam mogao da skrenem pogled, kad god je bila u mojoj blizini. Imala je dugu crnu kosu, poveće zaobljene sise i mesnatu oblu guzu. kako sam više pio tako sam je sve više lovio pogledom kada njen dečko nije bio u blizini. Mislim da je i Tamara primetila kako je gledam. Par puta me je zvala da igram sa njom i pritom sam osetio kako i ona želi da sam što više u njenoj blizini. Njen dečko Slaviša je otišao veoma rano, jer mislim da se osećao kao da smo premali za njega, tako da smo sa Tamarom sve vreme nakon toga bili gotovo uvek zajedno.

Naravno nije pred drugima pokazivala nikakve znakove, nego sve je to izgledalo kao da mi pravi društvo jer tamo nikoga nisam znao.
Posle puno alkohola i zabave, dečki i cure su počeli odlaziti. Ubrzo su već svi otišli, a Dragana koji maltene nije mogao stajati na nogama, sam pomogao da se smesti u krevet. Mislim da je zaspao u trenutku kad je glavom dodirnuo jastuk. Tamara mi je pokazala pripremljenu sobu gde ću da spavam pa je otišla da malo pospremi. Ja sam se skinuo u gaćama i kako mi se malo vrtelo u glavi, lego da spavam. Mislim da sam spavao neko kratko vreme dok me nije probudio nagon za pišenjem. Nakon puno alkohola morao sam isprazniti bešiku. Ustao sam i tako u gaćama teturajući se krenuo prema wc-u. Kada sam otvorio vrata udarilo me u oči upaljeno svetlo. Malo sam zažmirio i polako ušao unutra, ali kada sam pogledao ispred mene se ukazao divan prizor.

Tamara se tuširala. Gledala je prema meni uopšte ne pokušavajući da sakrije svoju golotinju.
Joooj, izvini molim te, nisam primetio da ima nekoga - rekao sam
Nije strašno, slobodno uđi i obavi to što trebaš - rekla je smeškajući se
Malo sam ostao zbunjen, ali brzo sam se pribrao i izvadio svoj poluukrućeni kurac iz gaća te počeo pišati. Kako mi je bila sa strane primetio sam kako gleda moj kurac. Okrenuo sam se da je ponovo pogledam. Upravo je vodom prelazi po glatko obrijanoj pičkici. Noge su joj bile malo raširene i prelazila je rukom po ribici.
Nemoj promašivati - rekla je smešeći se, a ja sam primetio kako pišam po stranu dok sam gledao prema nju.
Nakon dugog pišanja, protresao sam kurac koji je postajao sve ukrućeniji i vratio ga u gaće.
Umio sam ruke i lice da se malo osvežim i sa vidnom izbočinom u gaćama izvinio se još jednom gledajući njeno predivno telo i izašao.

Vratio sam se i legao u krevet. Sada sam skinuo i gaće, a kurac mi je iskočio i stajao kao koplje. Nisam mogao da spavam. Pomalo sam ga drkao, čekajući da Tamara završi sa tuširanjem, pa da odem i da ga izdrkam u wc-u.
Ali nisam dočekao. Nakon par minuta vrata su se otvorila i pojavila se Tamara umotana u peškir. Uhvatila me kako ga nadrkavam. Zatvorila je vrata za sobom i pustila da joj peškir sklizne. Prišla mi je i legla uz mene. Kada sam osetio njenu kožu na sebi kao da me struja udarila. Zagrlila me je i zažvalila. Ljubili smo se dugo dok nije počela da se spušta jezikom prema dole. Brzo se je spustila i uzela moj kurac u usta. Dok mi je pušila okrenuo sam se u 69 i moja glava se našla ispod Tamarine raširene noge. Lizao sam je od pičkice do šupka, a prstima trljao nabubreli klitić.

Gurao sam joj jezik čas u šupak, čas u pičić. Osećao sam u ustima njen preslatki sokić koji se cedio iz njene rupice. Izvukao sam se i stao iza nje. Ostala je naguzena, a ja sam uhvatio moj podivljali kurac i naciljao njen pičić. Bila je skroz vlažna i ušao sam u nju celom dužinom odjednom do jaja. Odjeknuo je njen krik zadovoljstva kada ga je osetila duboko u sebi. Uhvatio sam je za bedra i jako je nabadao. Disala je sve brže i glasno stenjala. Nakon par minuta jakog ritma nabila se odjednom na moj kurac i noge su joj zaklecale. Svršavala je veoma glasno. Nisam prestajao sa jebanjem njene pičkice koja je mišićima stezala moj kurac dok je svršavala. Nastavio sam još jače. Izvukao bi ga skoro do kraja pa ga opet naglo zabijao do jaja. Uvijala se i stenjala još par minuta dok je nije preplavio drugi orgazam zaredom.

Sada je počela da se trese cela. Kada je bila gotova, malo je klonula, a ja sam ga izvukao i okrenuo je na leđa. Raširio sam joj noge i legao preko nje, ali nisam ga stavljao unutra. Trljao sam ga po njenom stomaku dok sam je ljubio. Radili smo jezicima pokušavajući da ih uvučemo u usta jedno drugome što dublje. Posle nekog vremena gurnula je ruku između naša tela i uhvatila me za kurac. Malo ga je protrljala pa ga stavila u sebi. Polako sam ga pomerao unutra dok sam lizao i grickao njene ukrućene tvrde bradavice. Rukama sam mesio njene velike tvrde sise. U sobi se čulo naše stenjanje i udaranje mojih jaja u njeno međunožje. Vadio sam ga skroz glavićem mazeći njen ulaz, pa bi ga nabijao do jaja. Izluđivao sam je radeći to veoma dugo. Još uvek pod uticajem alkohola, nisam bio ni blizu svršavanja.

Jednog momenta me je uhvatila jako za guzu nedozvoljavajući mi da ga vadim i da se pomeram, sa kurcem duboko u sebi, počela je da meša guzom. Osećao sam kako se vlažni zidovi njene vagine trljaju na moj do maksimuma nabrekli kurac. Odjednom se je ponovo stresla glasno stenjući. Ponovo je svršavala. Kada je bila gotova počela je divljački da me ljubi i liže svuda po licu, vratu i gde god je imala pristup u tom položaju. Nakom par minuta malo se je umirila.
Molim te, jel mogu malo da predahnem - rekla je teško dišući
Ustao sam, legao na leđa, zagrlio je i privukao na sebe.
Nastavlja se

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija