Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Tesanje Renate

Renči i ja smo se seksali već dobrih šest mjeseci, uglavnom u teretani, ali smo se nalazili i van treninga. Praktički smo postali cura i dečko. Ona je istesala fenomenalno svoju liniju, a ja sam tesao njenu picu. Čak je pohvalila i moje guzne i trbušne mišiće da su ojačali i lijepo se oblikovali.

Kad god bi to spominjala trljala mi je kurac preko hlača. I uvijek me napalila, pa bi ju pritisnuo uz neku spravu i zabio joj ga do kraja u njenu pohotnu i nezasitnu picu. I naravno, morao sam uvijek svršavati u njenu picu. Znao sam da koristi pilule, ali ipak sam imao neku dozu straha da ne ostane u drugom stanju. Ipak je imala samo dvadeset, a ja tek 24 godine, a nije mi se žurilo da postanem otac.

Dolaskom jeseni je završila i natjecateljska sezona, pa su se i treninzi prorijedili, tako da smo sada trenirali dva puta tjedno umjesto četri. Usprkos tome jebao sam ju svaki dan, a kako je dobila savršenu liniju sve više me privlačila njena napeta stražnjica i želio sam joj ga i tamo staviti, iako nisam imao nekog iskustva. Pregledavao sam porniće po netu sa tom tematikom, pa sam vidio svašta, od onih koje su ga primale kao da im ne ulazi, do onih koje su vrištale i plakale od bolova. Bio sam zbunjen i pitao sam se kako bi ona reagirala kad bi joj tako nešto predložio.

Bio sam tako nešto već i zaboravio, do jedne kasnojesenje večeri dok sam sam trenirao u teretani kluba. Neki trkači su otišli prije nekoliko minuta, a Renči je bila na faksu, pa sam se ja opustio i upravo radio bench dok je muzika svirala, pa ju nisam čuo kad je ušla. Došla je tiho do mene i primila me za kurac. Sva sreća da sam upravo odložio teške utege, pa nisam napravio nešto glupo i ozlijedio se.
Pogledao sam ju i upitao:

- Otkud ti? Šta nisi na faksu?
- Bila, ali su nam odgodili zadnje predavanje, profa je nešto bolestan. -osvrnula se oko sebe, pa upitala- Šta nema nikoga više?
- Ne, dečki su otišli prije pola sata, a ja guštam u muzici solo.
- Ajd, idem se ja presvuć, pa dolazim -rekla je i odšetala izazovno vrteći guzom znajući da ju gledam.

Ja sam se obrisao od znoja, te otišao zaključati vrata i malo prigušio svjetla, pa se spustio na strunjače, a kurac mi je već bio napet od išćekivanja. Uto se pojavila na vratima potpuno gola, raspuštene kose, napetih grudi sa tvrdim bradavicama i potpuno obrijane pice. Bio je to tako sexy prizor da sam ostao bez daha. Prišla mi je i klekla na strunjaču, te mi povukla trenirku niz noge, a za njom i gaćice. Primila mi je tvrdi i napeti kurac u ruke, malo ga drkala, a onda mu dala poljubac u vrh glavića, pa jezikom draškala rupicu na vrhu. Mislio sam da ću izluditi kako je to dobro radila. Onda ga je u jednom potezu progutala do kraja i stisla mi jaja, pa sam u sljedećem trenu svršavao duboko u njeno grlo. Kad sam se prestao trzati lagano se počela odizati i nije ispuštala kurac dok njene usne nisu cmoknule kad su se odvojile od kurca, a on se slobodno zaljuljao. Mljackala je i oblizivala se, te me pogledala ispod svoje rspuštene kose i nasmješila se zadovoljno:

- Mmmmm.. . ovo mi je trebalo, malo energije.. . -a onda me je opkoračila i sjela sa svojom picom na moje lice, te sam se prihvatio lizanja.

Lizao sam ju duž cijelog razreza, a onda sam se sjetio njene guze, pa sam stavio jedan prst u njenu picu, namočio ga njenim sokovima i stavio ga na ulaz u njen šupak. Malo se trznula i upitala:

- Šta radiš?
- Htio sam ti staviti prst u guzu.. .
- Zašto? -odigla se sa mene i gledala me zbunjeno.
- Paaaa.. . već neko vrijeme imam želju da ti ga stavim u guzu -odlučio sam biti iskren po tom pitanju, pa šta bude bude.
- Ja ga nikad nisam primila u guzu i malo me strah.
- Mislim, možemo probati, pa ako bude boljelo odustanemo.. .
- Hmmm.. . može, ali moraš mi namazati guzu.. . -gledala me stisnuta na strunjači.

Ustao sam i otišao do svlačionice, usput skinuvši sve sa sebe, pa sam ostao gol i tako tražio po ormariću, te naletio na tubicu vazelina koji smo koristili za masažu. Zgrabio sam ju i otišao natrag. Renči je još sjedila na strunjači i gledala me naslonjena na koljena. Bila mi je tako slatka, da sam sam sebi rekao da ću odustati ako ju bude boljelo i nikad više neću to spominjati. Sjeo sam kraj nje, a ona se okrenula na trbuh, pa sam istisnuo malo vazelina na ruku i počeo joj utrljavati u šupak. Uskoro sam ušao sa jednim prstom u guzu, a ona je samo stenjala tiho i malo dahtala. Pitao sam ju da li da stanem, ali je samo prostenjala da nastavim.
Nastavio sam joj gurati prst u guzu, pa stavio još malo vazelina i pokušao ugurati još jedan, a on je kliznuo samo unutra. Vidio sam da se opustila i da je počela uživati. Kad je malo raširila noge vidio sam da je strunjača ispod nje potpuno mokra, a nisam bio svjestan ni da je svršila. Uskoro su ona dva prsta dovoljno raširili guzu, a i kurac mi je bio potpuno tvrd, pa sam ga odlučio staviti.

Ustao sam, namazao kurac vazelinom i istisnuo još u njen šupak, pa stavio kurac na ulaz. Uguravao sam ga polako. Malo je stenjala, ali nije posustajala, već me tjerala:

- Mmmmm.. . daj daj.. . polako.. . ajde mmmm.. . velik jeeeee.. .. mmmmmmm .. . gurni miiii gaaaaaaaaaaa.. .

Ovo zadnje je bilo kad je glavić napokon ušao cijeli unutra. Zastao sam i upitao ju:

- Hoćeš da stanem?
- Neeeeeeee.. .. jebiiii meeeeee.. ..

Nastavio sam ga uguravati i uskoro je zadovoljno stenjala i dahtala, te je odizala guzu od strunjače kako bi mi išla ususret. Ja sam smotao svoju trenirku i stavio joj ispod pice, oslonio se na strunjaču i počeo ga gurat do kraja. Bilo je to ludih pet minuta seksa. Svršila je tri puta i trenirka, ako i strunjača su bili mokri od njenih sokova i pišake, jer je squirtala, po prvi puta od kakao se jebemo. Uskoro sam i ja svršio i napunio joj guzu sa svojom spermom. Ustao sam i gledao kako mi kaplje sperma po njenoj guzi. U raširenom šupku se vidjela moja sperma, a ona je ostala ležati na strunjači i samo je dahtala, a uskoro sam ju čuo:

- Oh Bože, ovo je bilo tako.. .. fenomenalno.. .
- Šta da? -upitao sam ju znatiželjno.
- O daaaa.. . nikad nisam tako svršila, a u guzi me je prestalo boljeti ubrzo nakon što si ga uvalio, poslije toga čisti užitak -okrenula se na leđa i gledala me zaljubljeno- morat ćemo ponoviti ovo, ubrzo.
- Nema problema -pružio sam joj ruku i pomogao joj da ustane, pa smo otišli pod tuš u svlačionicu.

Malo smo se zafrkavali pod tušem, pa mi ga je drkala i ubrzo je bio ponovo čvrst, pa sam ju podigao i pritisnuo uza zid, te ju nabrzaka tako pojebao i svršio joj u picu, na što je ona prokomentirala:

- Eto, sad su mi sve tri rupice dobile svoju količinu sperme -i stisnula mi guzu, te odšetala na oblačenje.

Ostao sam stajati još pod tušem, pa shvatio da mi ga je danas i popušila, dobila ga u guzu i na kraju u picu. Bilo je to super i samo sam se široko osmjehnuo.
Poslije sam joj ga stavio još par puta u guzu, a na Božić mi je rekla da je u drugom stanju, ali s obzirom da su nas starci već blagoslovili odlučili smo se i vjenčati sljedeću godinu. Nakon toga mi je jebozovno šapnula:

- Sad ćeš mi samo guzu puniti i u usta, nema pice dok ne rodim.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija