Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Teta Alma 2

Tete Alma već dugo nije bila doma nažalost ja sam ga morao drkati i sjećati se našeg zadnjeg seksa.
I jednoga dana slučajno sam pogledao kroz prozor i vidio sam da se vratila i otključava vrata bio sam sam kod kuće gledajući porniće i drkajući.
Pozvao sam je s prozora da dođe kod mene odmah sam skinuo trenerku i bokserice i tako je dočekao na vratima nitko nije saznao našu tajnu još uvijek je čuvamo.
Vidjevši me golog sa nadignutim kurcem u rukama pitala me je drkaš ga odgovorio sam jbg kada tebe nema a ona je zatim odgovorila da će mi za ono vrijeme što je morala negdje otići nadoknaditi.

Sjela je na kauč gdje se nalazio laptop i na njemu su bili pornići i počela ih je gledati ubrzo su joj se svidjeli sjeo sam do nje skinuo je raširila je noge i počela je mazit picu , sjeo sam odmah do nje i ja sam joj počeo drkati picu ona je uhvatila moj kurac i počela drkati uživali smo samo tako , počeo sam svršavati otišlo je sperme po podu i malo po kauču.
Natjerao sam je da poliže s poda spermu i sam kauča što je sa zadovoljstvom uradila i još je moj glavić polizala.
Sjela je ponovno na kauč ona još nije gotova bila morala je i ona svršit raširio sam joj noge i počeo pičku lizati kružio sam jezikom oko klitorisa jednom rukom sa četri prsta sam joj drkao pičku rukama mi je mokra bila cjela vlažna je previše bila i tada je dašlo njezinu svršavanje mlaz vode na podu je bila lokva a kauč je skoro cjelog smokrila.
Odlučili smo da se odmorimo malo ona je pričala o seksu rekla je da je ostvarila sve što je željela i pitala me je imaš li ti koju želju rekao sam da bi volio svršit u picu ili guzu i taman kada sam pomislio da če se naljutit iznenadila me je rekla pa može .
Rekla je da ne može zatrudnit da pije tablete protiv trudnoće, sama naša priča napalila me vidjevši moj kurac nadignut počela ga je natezati i pušiti uhvatio sam je za glavu i nabijao što više na kurac.

Čulo se kako grklja izvadio sam ga na sekund da se ne uduši i opet ga stavio usta i opet je grkljala ustala se naslonila na kauč i htjela je zguza.
Raširio sam joj šupak i počeo lizati ubrzo sam ga stavio i počeo je jebati u topli šupka stavio sam ga cjelog a moja su jaja tako udarala od one guzove velike snažno i brzo bili smo dosta u toj pozi i baš je lijepo meni bilo nebi ga nikad vadio.
Ona mi je htjela ispunit želju okrenula se i rekla da je slobodno mogu napuniti stavio sam ga u one veliku masnu pičku i počeo da jebem bilo je još bolje nego zguza htio sam još malo da brzo ne svršim mazio sam joj one sise držao za reman i tada je došlo svršavanje u nju rekla je želja ti se ispunila .
Izvadio sam ga onakog mlitavog i ljepljivog iz piče , a iz pičke se cjedila moja sperma dosta je bilo sperme mada sam već drugi put svršio.
Raširila je pičku i ustala i još je sperme ispadalo po podu uzela je moj kurac i polizala ga, otišla je u kupatilo zajedno smo se istuširali ja sam oprao njezinu pičku ona je moj kurac.

Nakon toga morala je brzo doma jer moji što nisu došli rekla je da dođem sutra kod nje u četri jer dolazi sutra njezin neki jebač od prije pa da je jebemo obadvojica nisam nikad jebao zajedno s nekim ali eto probat ću.
Sutra dan četri su sada kucam na njezina vrata obukla se seksu sise nabacila a pička samo što ne ispadne upoznao sam njezinoga jebača popili po piće i već je vrijeme za akciju ona je meni pušila dok je on jebao u guzu kurac mi je sav bio od karmina jer se našminkala.

Sjela je na moj kurac i počela jahati dok je ovaj lik jebao je i dalje u guzicu raširili smo joj pičku i šupaka ubrzo ga je ovaj izvadio i svršio po licu joj nastavila je dalje jahati po mome kurcu držao sam je rukama za obadva guza i uživao nakon nekoga vremena ja sam počeo svršavati svršio sam joj opet u pičku sada zna šta volim.
Razišli smo se svatko svojim putem ja i ona često imamo seks i to navečer kada moji spavaju ja dođem i pokucam i izjebemo se i dan danas čuvamo našu malu tajnu

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija