Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U kamperu

Na radiju su za Uskrs brbljali nešto o noćnom mrazu. Uglavnom, baš me briga, naša mobilna kućica ima super grijač i možemo goli hodati okolo i usred najžešće zime. Mi, to je uvijek moja trenutna djevojka ili, ako budem bez nje koji dan, onda „uskoči“ moja osobna asistentica iz firme.


Danas smo bili u kampu uz Lokvarsko jezero u Gorskom Kotaru i, kao što je već spomenuto, zabilježen je vrlo hldna noć i noćni mraz. Nema veze, uključeno je grijanje, spuštene rolete za zamračenje i skroz goli ušuškani ipod king size poplona u širokom king-size krevetu. Ne smeta mi što susjedi misle ako se kamper jako trese. U to vrijeme nisam imao djevojku, pa me Lana, moja lijepa tajnica, pratila na ovom fantastičnom vikendu.


Obožavam kad gol sjedim na vozačkom sjedalu koje, kad se okrene, postaje dio „ dnevne sobe“, a moja suputnica u startu kleči ispred mene i puši mog malog prijatelja koji je već bio poprilično velik da se stvarno pokrene u pogon za ostatak večeri.

Potpuno gola, dopuzala je prema meni na sve četiri i pogledala me svojim velikim očima. Već sam malo skliznuo prema njoj i iz perspektive je izgledalo kao da su dva čelično plava oka i poluotvoren usta ustoličena točno iznad mog glavića.


“Smijem li ga staviti u usta? ” upitala je naivno, iako je već dovoljno dobro znala odgovor. U uredu je uvijek brzo dobivala "Da, naravno". Ali jednostavno volimo igrice. Zatim ga, kao i uvijek, poljubi izravno u „ćelavu glavu“ kao pozdrav prije nego što ga polako uvuče u usta. Ostalo ću prepustiti njoj. Meni paše svde, nije važno da li se za promjenu pusti da joj svršim u usta, na lice ili ponekad na grudi. Najvaznije je izvršiti „prvo pražnjenje“.


Tada prelazimo na king size krevet širine 2, 30 x 2, 00 m u stražnjem dijelu kampera.

Izrađen po narudžbi, volimse osjećati ugodno i udobno u krevetu. Glavno da su nosači dolje dobro „uzemljeni“ inače će se vozilo jako ljuljati kad krene prava ševa. Nema veze, susjedi se ne bi trbali buniti, ni njima nitko ne brani da se ševe u mrkloj noći u „vukojebini“ uz Lokvarsko jezero. I ovaj put su imali što gledati, koliko se cijeli kamper ljuljao. S jedne strane od snažnih pokreta u doggy styleu, s druge strane od bure koja vani u ne jenjava. Ali uz kišu i „škuru“ buru nitko ne šta po kampu.


Uz naknadno piće za opuštanje, poznato je da čaša roséa između dvije runde budi duhove, pomislio sam nakratko na jadnike u svojim šatorima. - u njihovim sada mokrim šatorima. Točno nasuprot nalazio se mali šator za dvoje koji su dvoje turista na biciklima upravo postavljali kad sam spuštao rolete, a Lana mi spustila hlače.

Dok mi je još lizala jaja vidio sam kako njih dvoje pokušavaju podići šator po kiši koja je pljuštala.


Zamišljao sam da ih, u svom toplom kamperu, doslovno mogu čuti kako drhte od vlage i hladnoće. Osim toga, vjetar je vukao njihov ionako krhki šator. U tom se trenutku otvorio patentni zatvarač malog šatora i pojavila se mokra djevojačka glava koja je tužno pogledala u nebo. Nisam više mogao izdržati. brzo zavezavši kućni ogrtač otvorio sam vrata i glasno viknuo kako bih nadglasao vjetar. "Dođite ovamo i ugrijte se, smrznut ćete se ako ostanete u šatoru. "


Nepunu minutu kasnije, dvije potpuno mokre biciklistice stajale su u našoem toplom kamper i tresući se od hladnoće. “Hajde, skinite ovu mokru robu sa sebe i onda idemo u topli krevet da se ugrijemo”, Lana je odmah dobro shvatila situaciju jer su obje već bile stvarno pothlađene.
Obje smo ih razodjenule jer su im prsti bili toliko ukočeni od hladnoće da nisu mogle raskopčati traperice. Odgovara, odmah sam pomislio, uhvatio sam djevojku. Igrati Samaritanca ponovno je tako zabavno. Tako je čak i mokro, sada potpuno nago tijelo nježno istrljano velikim ručnikom, a zatim gurnuto ispod pokrivača.
Odjednom sam se začudio. Lana je također pomogla drugoj djevojci da skine mokru odjeću i otrljala ju je. Osim što se ušuškala u krevet sa svojom plavušom i jednostavno mi drsko namignula: "Vrućina tijela je najbolji način borbe protiv hipotermije. "


Nisam tome htio proturječiti, nakon svega Lana je završila kratki tečaj prve pomoći. Tako sam svoju pothlađenu pacijenticu gurnuo pod pokrivač i čvrsto je privio uz sebe. Anita, tako mi se predstavila sljedećeg jutra, ali na to ćemo se kasnije vratiti, stisnula se uz mene kao da se smrzava i očito uživala u toplini.
Kako se kasnije pokazalo, cura je jako iznenadilo nevrijeme te ionako sa sobom na biciklima nisu imale odgovarajuću opremu. Kako uopće možete doći na ludu ideju da se biciklom spustite od Čakovca do Crikvenice i još kroz Gorski kotar? U dobi od 21 odnosno 22 godine, mislio sam da će dvije mlade dame biti opreznije i pametnije.


U međuvremenu, Lana se predano brinula o Gogi(tako se zvala druga cura). Za mene to nije izgledalo samo kao običan topli zagrljaj. Budući da smo Lana i ja ležali s vanjske strane na rubu kreveta i stavili dvije djevojke u sredinu, mogao sam to pomno pratiti. Ono što je radila sa svojim rukama nije bilo samo održavanje topline ili trljanje.


Ali najkasnije kad su im se usne spojile i duboko poljubili, osjetio sam i Anitine bokove u svom krilu.

"Zašto ne? ", pomislio sam i počeo ju „grijati“ ne samo tijelom već i prstima. Uzvraćajući nježni pritisak njezinih slabina, prvo sam pažljivo pogladio njezine grudi i ravan trbuh. Kako je moje uzbuđenje raslo, ona je pritisnula svoju slatku guzicu o moj kurac koji je brzo rastao i ukrućivao se.


Lanini prsti također su bili više zauzeti grijanjem Gogina područja koja nikada, baš nikada nisu patila od vanjske hladnoće. Njezini su se prsti bez sumnje pomaknuli točno između nogu mlade dame. Potom se brzo uvukla pod pokrivač, a glava joj je napravila mali brežuljak ispod pokrivača između raširenih nogu mlade dame, kojoj vjerojatno više nije bilo tako hladno.


Čim je Anita, koja je ležala točno ispred mene, odozada se nabila na moju „grijaću šipku“ Goga je nogom odgurnula pokrivač u stranu, okrenula se prema svojoj prijateljici i čvrsto je poljubila.

Dvije zgodne mlade dame grickale su se poput dva psića dok je Lisa ležala između raširenih nogu plavokose Goge i lizala joj macu.


Polako sam hvatao svoj ritam i počeo „otapati“ Anitinu hladnoću dugim, pažljivim zabadanjima - i vrlo brzo se ne samo otopila nego i zapalila. Postajala je sve vatrenija i napaljenije, zešća. Što je više lickala svoju prijateljicu, to je više naguravala svoj trzavi trbuh prema meni. Ni Lana se nije dala smiriti pa je skinula pokrivač s Anitinog tijela, prstima zamijenila Gogin jezik i podigla jednu nogu na Anitu i lizala njenu slatku macu sprijeda dok sam ju ja sam sve brže i jače jebao odozada.


Naši nesebični napori počinju davati plodove. Dvije mlade Međimurke sada su se stvarno odmrzavale i polako su se ubrzavale i prilično su se znojile.

"I ja bi isto", gledala me Goga gotovo preklinjući, ili sam si to samo umislio – kako bilo, nema veze, svejedno sam se prebacio na nju, postavio se u žlicu iza nje, podignuo joj nogu na svoju i zabio joj ga do korijena. Lana je naizmjenično lizala preslatke pice obje slatke Međimurke, ja sam ponovno pronašao svoj uobičajeni ritam i dvije slatke djevojke nisu imale što raditi nego grickati, lickati i milovati jedna drugu, naizmjence po grudima, a bilo je i žestokog ljubljenja do krvi.


Sljedeće sam se jutro probudio umoran i trom, s osjećajem sitosti u kurcu. Slatko trzanje u slabinama izvuklo me iz najljepših snova. Odbijao sam se probuditi, san je bio tako lijep. Ali slatko povlačenje između mojih nogu postajalo je sve stvarnije. Pa sam nevoljko otvorio oči.


Goga je čučala na krevetu, točno između mojih raširenih nogu i predano sisala moj ukočeni kurac.

“Samo smo se htjeli zahvaliti na pomoći i na prošloj noći, spasili ste nas, smrznule bi se”, vragolasto mi se nasmiješila. Za to se vrijeme Anita uvalila između Laninih široko raširenih nogu, dok je ova još uvijek ležala u polusnu kraj mene. Zatim je ponovno zavukla jezik među Lisina bedra i zahvalila joj na svoj način.


„Nismo se mogli natjerati da odemo bez pozdrava“, nasmiješila se Goga punih usta. "Uostalom, sinoć si nas spasio od smrzavanja.. .. . - a i seks je bio vrhunski, kurac ti je savršen. "

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija