Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U prijateljevoj kući

Prijatelj i ja otišlo smo kod njega u kuću, pili smo piće i razgovarali. Ubrzo zazvonio je njemu telefon, ispričao se i rekao da mora iči na jedno mjesto i da će se brzo vratiti.
Imao sam dvije opcije ostati kod njega i čekati ga, ili otići svojoj kući i onda se kasnije s njim naći.
Rekao sam ipak da ću ga sačekati kod njega u kući. On je otišao a ja sam pomislio da mi je brži jezik od pameti i tko zna kada če se on vratiti.
Čekao sam ga u dnevnom boravku i gledao Tv, ubrzo dolazi njegova sestra Ivana i njezina prijateljica Ena.
Ivana je malo drugačija nego inače bila, kao da je konzumirala nešto a Ena također iako Enu prvi put vidim.
Sjele su jedna do druge smješkale se i gurale na kauču kojem su sjedile. Pogledavali su u mene , jedna drugu je nagovarala da sjedne do mene , to sam načuo dok su se šaputale , kao i koliki mi je kurac veličine.


Dalje više ništa nisam čuo ali dosta toga su šaputale.
Meni je bilo neugodno malo, pa sam se pravio da gledam u mobitel.
Ivana je bila u sportiskim plavim helankama , imala je finu zaobljenu guzu u helankama , crnu ravnu kosu do guzica i malih sisica. Ena je bila manja ali s malo večim sisama i poveče guzice u helankama nego Ivana i ona je također bila crnka s crvenim pramenovima.
Sjedio sam tako , sve dok Ena nije došla do mene i rekla Ćao , pogledala je u Ivanu i obadvije su prasnule u smijeh. Otišla je opet do Ivane i sjela kraj nje.
Želiš li masažu upitala je Ivana mene, ako želiš Ena če te izmasirati. Rekao sam može ako želi. Na to će Ivana završila je tečaj za masažu pa nek te izmasira.
Ena je došla iza mene , i počela me masirati s leđe. Govorila je samo opusti se ti, opusti se ti.


Opustio sam se skroz , raširila je noge iza mene a ja sam se rukama naslonio na njezine noge, kako je držala noge otvorene moja glava je išla prema njezinoj pici.
Jao kako dobro masiraš Ena rekao sam, kurac mi se ukrutio. Jednom rukom sam pružio iza leđa i lagano išao prema Eninoj pici.
Dodirnao sam ju , ali preko tajica koje je tada nosila. Ivana je to sve gledala, došla je do mene i rekla je samo ja ču ti noge.
Skinut ču ti hlače jer ne mogu te preko hlača masirati. Skinula je i počela masirati moje noge. Masirala mi je noge a zatim je dlanom preko moga nabrekloh kurca u boskericama počela ga maziti.
Ena je to vidjela a vidim vi se zabavljate reče Ena. Ispod mene su stajale Ivana i Ena i samo je bila pitanje koja će skinuti bokserice.
To je učinila Ena , moj kurac je stajao kao raketa , Ivana ga je zgrabila i lagano prodrkala joj kako je lijep Ivana je bila oduševljena.


Na to če Ena jao i meni, ona je uhvatila za jaja. Upitao sam je imamo li vrmenea za ovo, dok ti brat nedođe Ivana?
Taman dok svršiš doći će, u smijeh će Ivana. Ena ga je zgrabila stavila glavić usta a zatim liznula glavić poput lizalice, Ena se ustala i rekla aj ti stavi ga usta Ivana da vidm kako ti pušiš svojim dečkima.
Ivana ga je cijelog stavila usta, i več sam mislio da ču svršiti.
No Ena je došla s lizalicom stavila je ustau uzela moj kurac i malo cucla moj kurac , malo lizalicu.
Obojila je moj glavić u crveno i mirisao na neki fini miris, Ivana je stavila poslije Ene i rekla mmmm sada je s okusom mmmmm .
Ena je držala i masirala jaja , a Ivana je pušila , ja sam joj ga dva puta nabio u grlo i dobro je izdržala.
Ena je domah htjela da i njoj nabijem kao Eni da nebude ljubomorna kako ona kaže.

Kada ga je stavila usta nabio sam ga joj tri četri puta više i vidio da su to izdržljive cure.
Ivana je skinula i rekla da želi u guzu dok joj brat nije došao. Spustila je helanke do koljena i sjele na moj kurac, uhvatio sam je za struk a ona se lagano spuštala guzom sve do mojih prepona.
Ahhh kako dobro , skinuo sam je sa sebe i svršio po njezinom guzu. Ena je pokupila prstima spermu i progutala i davala Ivani s jezika da proba moju spermu. Nakon pet minuta prijatelj je došao a Ena i Ivana su otišle u teretanu. Lijepo su me pozdravile i otišle

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija