Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Užičanka sa sajta

Već je mart nastao a ja od polovine januara nisam jebao ništa, stalno sam posjećivao sajtove za odrasle, gledao porno filmove, drkanje je bilo prečesto, bio sam nenormalno napaljen. I u moru tih različitih sajtova na jednom sam počeo da se dopisujem sa damom iz Užica koja je bila puno starija od mene, imala je 46 godina, zvala se Željka, ali po slikama izgledala je nevjerojatno, bivša odbojkašica, imala je izvajano tijelo, preljepu guzu i grudi, a noge duge i zgodne. Na prvu nisam baš povjerenja, međutim na moj zahtjev je počela slati snimke na telefon, i dopisivanja su bila sve učestalija i vrelija.

Od rane zore kad joj muž ode na posao pa sve dok se ne vrati pisali smo, razmjenjivali vrele vide, i nakon 3 mjeseca dobrog dopisivanja počeli smo praviti planove o viđenju. Pošto je bila malo dalje od mene nisam znao kako to da izvedemo, a one je preporučila da se spremim i ponesem stvari za par dan, i da dođem a ona će se za sve ostalo pobrinuti. I tako je i bilo, za par dana ujutro sam krenuo za Užice i nakon par sati vremena putovanja stigao. Sačekala me ispred autobuske, upoznali smo se, bila je još zgodnija bolja, utegnuta u neke uske hlače, dupe je bilo natrćeno i oblo, ma fenomenalno.

Rekla je idemo sad u stan, tamo mi je i muž, ti ćeš reći da si student koji je tražio sobu, ja sam mu već rekla da dolaziš. I tako za deset minuta smo bili u stanu, ušao sam upoznao se sa njenim mužem, bio je malo stariji čovjek, bilo mi je malo neprijatno ipak došao sam da mu jebem ženu u njegovom ličnom stanu. Pokazali su mi sobu, i ja sam ušao raspremio se, već je bilo vrijeme za spavanje, u tom momentu ulazi Željka i kaže, budi spreman ujutro gorim sva, čim izađe iz kuće tvoja sam. I tako je i bilo, ujutro sam kroz san čuo spremanje njenog muža za posao, i čim su se vrata zatvorila kada je izašao, čuo sam nju kako me doziva. Dođi srce, ovdje kod mene ljepši je krevet, dođi. Ustao sam i malo se umio, i uletio u sobu, ona je bila pokrivena jorganom, hajde dođi rekla je i podigla jorgan, a ispod potpuno gola.

Napalio sam se u sekundi, i skočio pod jorgan. Brzo je sa mene skinula bokserice i počela da drka i oblizuje penis. Bila je prava profesionalka, napalila me je u seknudi da sam gubi kontrolu, a zatim i povukla mene za glavu i spustila ka svojoj ribici. Imala je prelijepu ribicu svijetlo roze boje, iz koje su se cijedili sokovi, sakuljao sam jezikom kap po kap, dok sam joj gurao prst po prst u ribicu. Bila je uska prirodno, iako se je jebavali dosta još uvijek je bila odlična za jebati. Nadrkao sam ga dobro oborio na leđa, raširio noge i prineo ribici. Moj veliki penis jedva je ušao pola, lagano sam hvatao tempo i jebavao sve jače, prodirajući sve doblje u nju, parao sam joj ribicu vrištala je, svršavala gubila kontrolu, grizla jastuk, a moji naleti su bili sve jači i jači. Tucao sam je nemilosrdno dok nije ušlo svi 23cm u njenu ribicu sve do jaja. Vrištala je, sva je bila znojna, a svršavala je neprestano, a ja sam i dalje jebao, izvlačujuči do kraja pa nabijajući.

Poslije nekih deset minuta, okrenuo sam je u dogi, i krenuo da jebem u ribicu, međutim kad sam video ono natrćeno dupe, nisam mogao odoliti, prineo sam ga rupi i lagano gurao. Odmicala me od sebe i govorila, nemoj u guzu molim te velik je boli, boli me, ali nisam obraćao pažnju nego sam nastavio gurti i svakim nabijanjem sve je dublje i dublje ulazio. Kako sam sve dublje ulazio i parao dupe, tako su i njena jaukanja bila glasnija. Osjetio sam da sam pri kraju, povukao je za kosu i iz sve snage krenuo jebati. To je bilo satiranje od kurca, ušao je skoro do kraja a onda sam počeo trzati i puniti njeno dupe vrelom spermom. Lagano sam ga izvadio a iza mog penisa ostala je ogromna rupa na guzi iz koje se počela cijediti sperma. Legli smo na krevet, ja sam dolazio do zraka jer sam jebao neprekidno žestokim tempom, a ona se savila pored mene dirala se po guzi, i i duboko udisala, jer je bila razvaljena od penisa.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija