Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vatrena Anita

Radio sam u jednoj obiteljskoj firmi već nekih desetak godina i bio sam dosta uspješan komercijalista. Prije neke četiri godine došla je u tu firmu i Anita, majka dvoje djece, ali komad samo takav. Visoka 180, sise četvorka, vitka, duga smeđa kosa, a nakon drugog poroda fitness manijak.

Zadnjih godinu dana je prolazila kroz gadan razvod, jer joj je budući bivši zaglavio sa nekom mlađom u Njemačkoj, gdje inače i radi. Sad su se razvlačili po sudu radi skrbništva nad djecom. Iscrpljenost od toga se vidjela i na njoj, mada je to krila, ali kao što kažu oči nikad ne lažu.

Ja i ona smo se znali od prije, ali onako, površno, kad bi se sreli negdje na ulici ili u kafiću. Uglavnom, bili smo poznanici, ali ne i prijatelji. Prije dvije godine me počela zafrkavati da bih trebao malo u teretanu i da skinem trbuščić, onaj pivski, jer da se ne moram baš opustiti kako se približavam četrdesetima.
Malo, po malo i postali smo jako dobri, tako da kad bih bio u firmi, obavezno bih navratio do nje u ured i popili bi po kavicu uz duži razgovor. Čak me nagovorila i za teretanu, pa sam uskoro istesao tijelo, a ja sam se super osjećao.

Nakon nekog vremena smo i zajedno vježbali u teretani, a ona odjeća koja je skrivala njeno tijelo u uredu, u teretani je bila čisto nešto drugo. uske tajice koje su naglašavale njene noge i savršenu guzu, do uskih majica bez rukava i dubokih dekoltea koji su isticali njene sise. Kosa joj je obavezno bila vezana u rep i naglašavala dugi vrat. Kad god bi radila neke vježbe ispred mene i isturila guzu prema meni, tako da su se nazirale gaćice ispod tajica, ja sam mislio da ću odmah svršiti u gaće. Trudio sam se prikrivati svoj napeti kurac uskim gaćama i širokim trenirkama, te sam se nadao da ona nije to zamjećivala. Svaki put kad bih došao doma nakon teretane bi ga dobro izdrkao i zašpricao pola kupaonice.

Jedan dan smo slavili njen rođendan u firmi, napunila je 37, a ona je bila posebno raspoložena pošto je prije dva dana dobila sudsku presudu u svoju korist, te će joj bivši morati plaćati alimentaciju i klinke ostaju kod nje. Donijeli smo joj poklone, a ona nas je sve počastila i prošlo je vrijeme u ugodnom druženju. Kad sam joj čestitao držala mi je ruku malo duže i namignula mi. Poslije me je pozvala u ured na samo, te mi je rekla:

- Danas dolaziš u teretanu?
- Nadam se da hoću, još imam neki sastanak nakon posla. Zašto?
- Paaa.. . pripremam mali party u teretani i voljela bi da dođeš -gledala me sa smješkom, ali i upitnim izrazom u očima.
- Onda ću obavezno doći, ionako je danas petak, pa ću malo skratiti sastanak -rekao sam sa smješkom.
- Važi, vidimo se onda -rekla je i poslala mi pusu što me malo iznenadilo, ali sam joj samo namignuo i otišao.

Skratio sam sastanak čim sam više mogao i oko 18 i 30 sam stigao u teretanu. Po parkingu sam vidio da je cijela ekipa tu, a kad sam ušao u kutu teretane je bio stol sa hranom i krcat pićem. Ekipa se već malo opustila, a iako su bili u opremi za vježbanje, definitivno se time danas nisu bavili. Izgleda da im je trebala nekakva izlika da se bace na hranu i piće, čega su se inače odricali i, kao, držali se toga.
Uglavnom, susreo sam pogled od Anite i odmah joj se razvuklo lice u osmijeh, te mi je prišla i povela me do stola:

- Šta piješ? I samo nemoj reći da piješ sok.. . -pogledala me naoko strogim pogledom dok su joj se oči smijale.
- Ajd kad ti kažeš.. . smuti mi onda nešto što će me onesvijestiti za cijeli vikend -rekao sam namignuvši joj.
- Aaaahhhaaaaa.. o vikendu ćemo kasnije, sad popij ovo -rekla je i pružila mi neki miks tamne boje.

Lagano sam pomirisao i prepoznao whisky i još nešto, te colu. Probao sam i bilo je dobro, ali je imalo povratni efekt i osjećaj viška alkohola. Malo sam se stresao, dok me ona upitno gledala, pa sam promrmljao:

- Ja sam ti više za vina i koja pivica, nego za žesticu i nekakve mikseve -a to je kod nje izazvalo smijeh i gledao sam kako joj se sise tresu od smijeha.

Uzela je svoje piće i otišli smo sjesti na strunjače, te se bacili u razgovor. Nismo ni primjetili da se ekipa osula i da smo uskoro ostali samo nas dvoje i još dvije starije ženskice koje su upravo odlazile i veselo nas pozdravljale. Anita je otišla za njima do vratiju i zaključala ih, pa se vratila do mene. Počela je skidati majicu i ostala je u sportskom grudnjaku, a ja sam ju zbunjeno gledao:

- Šta radiš? -tiho sam ju upitao.
- Pa mislim da si mogu priuštiti poklon koji želim za rođendan, a i znam da ti se dizao na moju guzu svako toliko, pa eto -malo je zastala i gledala me u oči- da i ja tebi ispunim želju što se toga tiće.

Nastavila se skidati, te su joj sise uskoro bile slobodne i lagano su se ljuljale ispred mene. Gledao sam ih kao opčinjen, dok mi se kurac budio u gaćama usprkos alkoholu. Sagnula se i počela skidati tajice nakon što je skinula tenisice. Uskoro sam ugledao njenu obrijanu macu i vidio da nema onih bijelih tragova na koži od sunčanja, te sam shvatio da se voli sunčati gola. Prišla mi je i pogledala me onim svojim zelenim očima, te mi pružila ruku da ustanem. Kad sam se uspravio, podigla mi je majicu preko glave, te počela odvezivati donji dio trenirke, dok sam ja skidao tenisice sa nogu. Ubrzo ih je povukla niz moje noge skupa sa gaćicama, pa mi je kurac izletio u zrak, napet i tvrd. Pogledala ga je i oblizala se. Mislim, bio je samo nekakvih 19 centimetara, ali je bio debeo, a to je i ona ustanovila jer nije mogla spojiti prste kad ga je obujmila. Držala ga je sa obje ruke i počela lagano drkati natežući kožicu preko glavića, a kad ga je primila među usne osjećao sam se kao u raju. Uskoro ga je pola progutala i slinila je po njemu, dok je mijesila jaja, a onda sam ju podigao i naslonio na hrpu strunjača, te joj malo raširio noge. Prstima sam prošao po njenoj pici i vidio da je već mokra, te sam stavio glavić na ulaz i lagano ga gurnuo. Uzdahnula je kad sam ušao do kraja i kad sam ju počeo žestoko jebati. Pribio sam ju na strunjače i jedna noga joj je bila u zraku, dok je sa drugom održavala ravnotežu na podu. Zabijao sam ga do jaja i samo se čuo zvuk kako kurac ulazi u jako jako mokru picu, te njeno stenjanje i uzdisanje:

- Ahhh.. . daaaa.. . jebi meeee.. . mmmmm.. .

Zaabijao sam ga sve brže i brže i kad sam osjetio da ću uskoro svršiti htio sam ga izvaditi, ali je vrisnula:

- Neeeee! ! ! ! ! Ne vadiiii gaaaaaa.. .. napuni meee.. .

Uspio sam ga vratiti u zadnji čas jer sam odmah počeo špricati spermu u dubinu njene pice, a i ona je valjda svršila istovremeno, jer je strunjača u čas bila sva mokra od njenih sokova. Kad smo došli do daha izvukao sam kurac iz njene pice i ona se okrenula, te ga odmah uzela u ruke, te ga počela lizati. Ubrzo ga je očistila, ali je i opet bio tvrd i spreman, pa je sad ona mene gurnula na strunjaču i odmah me opkoračila.

Namjestila je kurac na ulaz u njenu picu i samo kliznula niz njega. Uzdahnula je kad se spustila do kraja i umirila se, a onda se nagnula prema meni i počeli smo se ljubiti dok sam joj jednom rukom mazio jednu sisu, a drugom leđa. Ona se je lagano počela pomicati naprijed nazad i držali smo taj opušteni ritam nakon prvog divljačkog pražnjenja. Odigla se malo od mene, a ja sam joj sad primio obje sise i lagano ih mjesio, pa privukao jednu usnama i počeo joj ljubiti i lizati bradavicu po bradavicu. Ona je samo sklopila oči i micala se naprijed nazad postepeno ubrzavajući ritam.

Uskoro me počela jahati kao da smo na rodeu. Nabijala se na moj kurac cijelom težinom i stiskala mi jaja. Svršila je još jednom dok je to radila, a to se očitovalo samo u jednom kratkom grču, te mojim zalivenim jajima, a onda je nastavila dalje. Ja sam nakon pola sata ponovo bio spreman za pražnjenje jaja, a kad mi je došlo samo sam ju primio za bokove i naglo ju povukao na sebe. Ispraznio sam se ponovo u njenoj pici, a onda smo se oboje izvalili na strunjači.
Okrenula se prema meni i zagrlila me preko prsa, te naslonila svoju glavu na moje rame i rekla:

- Ovo sam jedva dočekala..
- Kako to misliš? -upitao sam radoznalo.
- Ne znam kako vi muški funkcionirate, ali mi je trebalo skoro godinu dana da te pojebem -gledala me je sa zanimanjem očekujuči moju reakciju.
- Paa.. . -zamuckivao sam- .. . pa bila si još u braku.. .
- Da, i?
- Pa ne znam.. . -bio sam iskren- Nisam bio siguran da bi htjela sa mnom se pojebat.
- A zašto ne bi? Pa zgodan si i imaš dobar kurac, a ja računam na tebe na duže staze.. .
- Da? Kako duge? -upitao sam ju sa osmjehom.
- Pa želim ovaj tvoj kurac -pritom ga je primila onako mlohavoga i protresla ga- u svojoj maci barem jednom dnevno.
- Mislim da neće biti problema po tom pitanju -rekao sam i privukao ju k sebi i poljubio, pa ju odveo pod tuš gdje sam joj ga još jednom zabio z guza u njenu vrelu i mokru picu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija