Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Veselo društvo

Kao i svake godine i ove je moje društvo odlučilo dočekati Božić i Novu godinu u planinama. Bonus nam je bio i snijeg koji je pao dva dana prije Božića, pa smo, naročito ženski dio društva, izvukli zimske jakne i ostalu toplu odjeću. Prognoza je bila za narednih desetak dana debeli minus, pa smo se tako i spremili.

Naše društvo je bilo šaroliko, tri para od koja su dva bila bračna, te Ivo i Danijela sa dugim stažem hodanja, a naposljetku smo bili Ana, Livija i ja, kao okorjeli samci. Svi smo mi naveliko radili i imali smo solidna primanja, pa smo si bez problema iznajmili kuću na deset dana.

Došli smo večer uoči badnjaka, pa smo si mogli sve pripremiti, mada su nas drva čekala i peć bila naložena, a o kaminu u glavnoj prostoriji da ni ne pričamo. Vani je bilo oko metar snijega, ali znate kakvi smo mi muškarci sa centimetrima, pa ne brinite ako je koji centimetar manje bilo snijega. Uglavnom, dio ekipe se bacio na kuhanje, a nas par je otišlo natrag do mjesta u trgovinu po pijaču i ostalo što nam je trebalo. Taj dan smo do kasno radili, pa smo u jutarnjim satima pozaspali.
Badnjak je prošao u miru, tj jelu, piću i razgovorima oko toga da odemo na polnoćku u mjesnu crkvu, ali nas je razuvjerio snijeg koji je počeo padati popodne, pa smo zadovoljno ostali u kući. Pjevalo se i plesalo, pilo i jelo, a nakon ponoći smo navalili na kobasice i šunku kao da nismo jeli godinama. Negdje oko dva sata su oni oženjeni posustali i povukli se u sobe, a Ivo i Danči su nas napustili pola sata kasnije. Ana i Livija su se zavalile kraj mene na trosjed, pa smo buljili u TV gledajući onaj famozni 'Sam u kući' po tko zna koji put.

U jednom trenu su se njih dvije pogledale, a Livija mi je uzela čašu iz ruke, te ju odložila na stol. Nisam stigao se ni pobuniti, kad su se Anine usne našle na mojima i počela me ljubiti. Uto mi je Livija šapnula:

- Samo se ti opusti.. -kao da sam i mogao nešto drugo, ali bar su me razbudile trenutno.

Nisam se baš nešto opirao, a zašto i bi kad su njih dvije bile komadi samo takvi. Većih sisa, i lijepih guza, a obje skoro pa iste visine i bile su si dosta slićne osim boje kose. Livija je bila plava, a Ana brineta. Livija me ljubila, a Anin dah sam osjećao na desnom uhu, a onda sam osjetio i nečiju ruku na mom kurcu koji se usprkos alkoholu počeo buditi. Uskoro mu je bilo tijesno, pa se Ana odmakla od mog uha i vadila mi kurac iz hlača, a uskoro sam osjetio njene usne na njemu i nestao je u njenim ustima. Bilo je to tako divno, da sam mislio da ću svršiti istog trena. Zatim se Livija odvojila od mene i skinula svoju majicu ispod koje je bio crveni čipkasti grudnjak sa dvije pozamašne sise u njemu, a onda je i on nestao, pa je jedna sisa završila u mojim ustima. Cuclao sam joj bradavicu koja je bila sve tvrđa i tvrđa baš kao i moj kurac u Aninim ustima. Zatim se Ana odmakla i skinula se potpuno gola, te me opkoračila i ssjela na moj kurac koji je ubrzo nestao u njenoj mokroj pici. Micala se naprijed nazad i trljala svojim klitom o korijen mog kurca, a Livija je sad uvalila drugu sisu u moja usta, pa sam i nju sad cuclao, a ruku sam napokon stavio između njenih nogu i počeo joj trljati picu preko čipkastih gaćica. Bila je mokra, pa sam ih odmaknuo u stranu i gurnuo joj dva prsta u picu, te ju tako malo jebao prstima. Tiho je stenjala, a onda se odmakla od mene dok su joj moji prsti još bili u pici i počela ljubiti Anine sise koje nisu bile puno manje od njenih.

Ja još nisam bio svjestan u potpunosti što se desilo, ali sam mislio da je to neko božićno čudo, pa sam se jednostavno prepustio uživanju i to toliko da sam ubrzo svršio u Aninu picu, pa sam očekivao nekakvu reakciju, ali osim dubokog uzdaha od nje nije bilo ničega. Čim sam se prestao trzati i prazniti ustala je sa mene i prepustila mjesto Liviji.

Livija se sagnula i oblizala moj kurac od mojih i Aninih sokova, pa ga malo drkala i lizala glavić dok ponovo nije bio tvrd, te me opkoračila i sjela odmah na njega. Kliznuo je u nju do kraja, pa se odmah počela gnijezditi na meni, a Ana mi je prišla i sad mi je ona uvalila jednu svoju sisu u usta, pa sam i nju cuclao. Nakon pet minuta su me povukle da legnem po cijeloj dužini, a Livija se odmah vratila na moj kurac, dok me Ana opkoračila i sjela mi sa svojom picom na lice, pa se počela trzati po njoj. Lizao sam joj picu i osjećao na jeziku svoju spermu koja je izlazila iz njene pice pomješana sa njenim sokovima. U jednom trenu sam se dokopao njenog klita i počeo ga grickati, a to joj je valjda bilo dovoljno da se počne tresti i svršavati na mom licu. Iz nje je curilo kao ludo, a do sada još nisam kod niti jedne cure to doživio. Nakon što se smirila ustala je sa mene i obrisala mi lice svojim gaćicama, a Livija se nabijala sve jače na mene i uskoro smo skoro istovremeno svršili, te sam i njoj napunio picu svojim sokovima, a moja jaja i dlake oko kurca su bile sljepljene od njenih sokova. Kad smo se smirili ustala je sa mene i poljubila me, te su mi poželjele 'Sretan Božić' i otišle u svoju sobu u prizemlju.

Ja sam ostao još neko vrijeme u dnevnom i pokušavao shvatiti što se desilo, ali sam na kraju slegnuo ramenima i sam sebi rekao:

- Eto, Božićna čuda se ipak događaju.. neobična, ali ipak se događaju..

S tim mislima sam otišao do sobe dok mi se sluzavi kurac klatio između nogu nadajući se da neće sve ostati samo na ovome. Ali o tome drugi puta..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija