Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vikend u selu

Zdravo čitaoci. Evo želim da sa vama podijelim priču o sexu sa jednom gospođom koju sam vozio u svom automobilu pa mi je platila dobrom jebačinom.

Zovem se Nemanja i imam 26 godina. Živim u gradu, ali taj dan sam išao na vikend u selo gdje je moj otac rođen. Bio je petak,taj dan sam završio nešto ranije sa poslom otišao do stana okupao se, spremio, i krenuo do supermarketa da kupim nešto hrane da imam preko vikenda.Po ulasku u prodavaonicu zatekao sam jednu komšinicu koja je živjela blizu naše vikendice u selu.Prišao sam i pozdravio je:

Dobar dan gospođo Stojanka,kako ste?E dobar dan Nemanja,pa evo dobro sam,trebam kupiti još par stvari pa idem na stanicu da čekam bus pa ću doma. E pa možete sa mnom odgovorio sam,i ja idem u selo na vikend malo da se odmorim od svega.
Pa super može ako ti neću smetati? Ma ne gospođo Stojanka nećete smetati evo samo da kupim par stvari možete me sačekati ispred marketa.

Stojana je bila starija gospođa (52) godine,ali dobro držeća.Imala je srednje onako grudi,guzu malo opušteniju kao i većina starijih žena,ali bila je privlačna,ali uvijek su me palile starije žene baš kao što je Stojanka,a nekada kada bi drkao zamišljao bi da mi se ona nabija na kurac.

Kupio sam brzo par namirnica što mi je trebalo,i platio na kasi i krenuo do auta a Stojanka me već čekala.Evo gospođo Stojanka kupio sam sve što mi treba pa možemo krenuti.Krenuli smo ali pitala me da li može da joj stanem da još nešto kupi kada već ide autom da poveze jer ne može nositi u busu.Rekao sam da nije problem nikakav,a ona se nasmijala i progovorila ma odužiti ću ti se nekako.
Kada je rekla da će se odužiti pomislio sam hm..pa mogla bi se odužiti dobrom jebačinom večeras u mojoj vikendici,i onako sam ću biti,i biće mi dosadno.

Obavili smo sve što smo trebali i krenuli ka selu. Razgovarali smo u autu o raznim temama,pitala me da li imam djevojku,da bi volila da joj budem zet i da je njena kćerka u Austriji i da tamo radi i dobro zarađuje.Govorila kako da koristim zaštitu tokom sexa sa djevojkama baš baš o svemu.

Kada smo stigli do njene kuće i pomogao da iznese stvari iz auta,zahvalila se i rekla da je zovem ako mi nešto treba pomoći u vikendici. Ok Stojanka hvala vam ako bude trebalo pozvaću vas. Sjeo sam u auto i nastavio se još malo voziti i razmišljao kako bi bilo da je zovem večeras na večeru i neko vino pa poslije toga da je dobro izjebem,ali sam razmišljao kako da je pozovem ali da ne skonta da je zovem na jebačinu.

Pozvao sam je da mi dođe pomoći spremiti večeru,ali kao da je znala da je zovem na jebačinu. Došla je oko 20:00h obučena fino izazovno majica sa otvorom a moj pogled je stalno letio na njene grudi.Kada bih god u kuhinji stao ili prolazio iza nje prislanjao bi se bliže da opipam njenu guzu.Nemanja povikala je!Da gospođo Stojanka? Ajde spremi nam stol evo jelo je gotovo za 10 minuta. Ok odgovorio sam!Pomišljajući u sebi hm...kako ću te jebati poslije večere.

I naravno otvorili smo vino uz večeru.
Nemanja moram da ti kažem odavno nisam sa nekim večerala uz vino,znaš da sam se rastala od muža davno i da sam sama,da mi je ćerka otišla u drugu zemlju da živim i tako.Dok je govorila moj pogled je samo bio na njenim sisama,a moj kurac se bio napalio i digao.Ajde Nemanja dohvati mi čašu vode molim te..Kao da je znala da je moj kurčina nabrekao i jedva čeka da ga izvadim vani i da ga stavim u njena usta i pičku.Ustao sam držeći ruke u džepu da ne primjeti da mi se kurac podigao.Zbunjen otišao sam do kuhinje natočio joj vodu,dok sam nosio vodu izvadio sam ruke iz džepova,dok je pila vodu pogledala je u moj kurac i rekla opa pa šta je to Nemanja?

Ništa gospođo Stojanka ja se izvinjavam stvarno mi je neugodno!
Zašto ti je neugodno?Bojiš se sa mnom? Pa sami smo nema nikoga,pa to je sasvim normalno popili smo malo više vina.Pa da ali ...Šta aliii pitala je? Ćutao sam od srama. Uh što je postalo vruće moram da se raskomotim malo,skinula je majicu a njene sise su bile pred mojim očima,ali moj kurac još više je nabrekao.. Hajde Nemanja ne boj se i ja želim što i ti.

Prišla mi je i otkopčala hlače,zavukla ruku i moj nabrekli kurac izvadila vani.Opa Nemanja imaš dobar kurac govoreći drkala ga je,brzo je kleknula i počela oblizivati glavić svojim jezikom,dok ga je oblizivala ja sam joj stiskao bradavice prstima.Dođi idemo u sobu na krevet rekla je.A ja sam išao za njoj dok me je držala rukom za kurac.

Legla je!Ajde Nemanja radi šta želiš sa mojom pičkom.Brzo sam joj skinuo hlače i gaće,a pička je bila velika i imala je dlaka ali nisam mogao da odolim odma sam navalio i počeo da je ližem.Ajde Nemanja nabij mi kurac u moju pičku dlakavu odavno ga nije primila uželjela se dobrog kurca i dobre jebačine.

Brzo sam ga nabio u njenu pičku i nabijao koliko god sam jače mogao,a ona je uzdisala i dahćala ahhh too jebi je,jebi je odavno ovako dobro nije neko jebao moju pičku ahhh jačee svršiću ahhh...Izvadio sam ga iz njene pičke i legao na leđa,a ona je zajašila i počela se nabijati i skakati po kurcu kao da ga nikada nije primila u pičku i naravno svršila je po meni i mojoj kurčini..

Sišla je i legla na leđa i raširila noge,i rekla: ajde jebaču moj nabij ga u guzu,nabij teta Stojanki svoj nabrekli kurac u nju.
Polako sam ga nabijo u njenu guzu i tražila je da jače i jače nabijam.
Nisam dugo nabijao u guzu osjetio sam da trebam svršiti,izvini ali treba da svršim rekao sam joj.Brzo je postavila svoja usta i svoj jezik.Molim te svrši napuni mi usta spremom,a iz mog kurca je potekao mlaz spreme a ona je tako dobro hvatala i primila u usta spremu,a zatim polizala moj glavić.

Otišla je do toaleta,i vratila se ubrzo sa pitanje: Da li može Nemanja ovo da bude za prevoz? Danas nisi htjeo da ti dam pare za gorivo? Ne Stojanka odgovorio sam joj,ja bi da ti i ja ovo ponovimo još nekolika puta ako želiš?
Naravno Nemanja sada ce me jebati samo tvoj kurac,i gutaću tvoju spremu.

I tako je moj vikend u selu prošao sa jebačinom sa komšinicom Stojankom.
Često sam odlazio u selo da bi jebao komšinicu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija