Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vlak

Ocjena: 3

Vruči proljetni dan. Opet odlazak na posao. Gužva u vlaku. Svakojaki mirisi u jutro bude svašta. Jedna malo deblja gospođa naprčene guze. I dubokog dekoltea se ugurala ispred mene. I nabila mi leđa na kurac. Onako odozgo počeo sam gledati njenu sisu koja mi je bila na izvolte. Velika sisa u širokoj bluzi plitkog grudnjaka. Kipjela je da ispadne iz njega. Uz ono treskanje i ljuljanje i je. Pojavila mi se njena ogromna bradavica crvena i napeta. A moj kurac se stvrdnuo i podbočio joj leđa.

Potrajalo je to još koju stanicu a onda se gospođa okrenula prema meni. Gledao sam u drugu stranu. A ona se jos malo protrljala uz mene irekla da tu izlazi. Pa da bi i ja mogao sa njom na kavu. To se ne događa ali eto je. Poslušam ja nju i van na stajalištu.
Kaže ona ako se ne žurim da živi tu u blizini i da joj ponesem stvari.
Šutio sam i sljedio ju do ulaza. Ušli smo u zgradu došli do stana i ušli. Stvari sam odložio u kuhinju i sjeo u boravak. A ona je nestala u sobu. Izlazi u kučnom ogrtaču stavlja kavu i prilazi sa pitanjem. Šta mi se desilo u vlaku. Iako neugosnjak ali boli me kurac reču joj pa šta bude.

I započnem ja tako. Kad ste se ugurali gledao sam vaš dekolte. U kojem su se ljuljale predivne sise. A kad je jedna ispala iz grudnjaka poludio sam. Poželio sam vam ga zabiti između njih.
Malo iznenađena se nasmješila i otšla donesti kavu. U dolazu je bila razvezana i ogrtač je otkrio njeno tijelo. Zapinjao je na bradavicama ali pokazao je da nema ništa na sebi. Gledao sam u nju. Raskopčao hlače ustao se i skinuo ih. Uhvatio svoj kurac i počeo ga drkati. Malo je zastala a ja sam krenuo prema njoj. I dok se sagnula da odloži kavu na stol. Prišao sam joj i kurac stavio pred lice dalje ga drkajuči.
Njene su sise visile iznad obješenog trbuha. A ona se zakrenula i stavila ga u usta.

Uhvatio sam je za glavu i počeo ju jebati u usta dok ga je onana gutala uz mumlhanje i grgljanje. Zabacio sam joj haljinu u stranu i sagnuo se do njene guze. Prstima prosao između mesntih butina i prstima napipao ogromnu pičku. Bila je mokra a ja sam ju počeo trljati. Pomalo sam ju spustio na kauč i polegao. Dok je ona dudala. Počeo sam joj mjesiti sise i frkati bradavice. A ona je jos jace stenjala i mljackala. Dok nisam izgubio kontrolu i svršio joj u usta. Sve je progutala bez pogovora. A onda je sjela ivrekla sad si ti na redu. Ustala se i odvela me u sobu. Naredila je da legnem. A ona je opkoračila lice i nabila mi pičku na njega. Dok sam ju lizao i mjesio butine. Ona je polako pušila moj mlohavi kurc i vračala ga u život. Iz pičke se sljevalo meni u usta. Osjetio sam kako sise trljaju moj trbuh dok je ležala na meni. Kurac mi se digao a ona se pomakla i naštimala sise. I protrljala ga sa njima. Kad se stvrdnuo do kraja okrenula se i pičku nasadila na njega.

Naslonila mi se na ramena i počela jahati. A ja sam opet mjesio sisurine. Sisajuči malo jednu pa malo drugu nabreklu bradavicu. Onda je stala. Sišla sa mene. Naguzila se i rekla sad me razvali. Počeo sam ju jebati sa guza. Zabijao sam se u nju. A jaja su udarala po njenim prstima kojima je trljala klitoris. Mjesio sam joj guzove i palcima pritiskao anus. Dok nije propao u nju. Ladano sam ga počeo širiti kažiprstom a onda ugurao i srednjak dok je ona sve više cvilila i dahtala. Izcadio sam kurac iz pičke i strpao ga u njenu guzu. Tad je uzdahnula i rekla napuni me. Punio sam joj guzu i nabijao se dok nisam ispalio vruči mlaz sperme u njeno vrelo i mokro grotlo. Počela se trzati i tresti kao ji ja dok su mlazovi ulazili u nju. Ostali smo tako neko vrijeme. A onda se ona izmakla i krenula iz sobe. Pozvala me da popijemo kavu. Koju nismo ni dotakli. Dok je hodala iz guze joj je curila sperma i ostavljala trag po hodniku kapajuči sa njene noge. A kad je sjela raširila se i nastavila trlati pičku a ja sam nadrkavao svoj ljepljivi mlohavi kurac jer sam znao da če biti još
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina