Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vlak

Vruči proljetni dan. Opet odlazak na posao. Gužva u vlaku. Svakojaki mirisi u jutro bude svašta. Jedna malo deblja gospođa naprčene guze. I dubokog dekoltea se ugurala ispred mene. I nabila mi leđa na kurac. Onako odozgo počeo sam gledati njenu sisu koja mi je bila na izvolte. Velika sisa u širokoj bluzi plitkog grudnjaka. Kipjela je da ispadne iz njega. Uz ono treskanje i ljuljanje i je. Pojavila mi se njena ogromna bradavica crvena i napeta. A moj kurac se stvrdnuo i podbočio joj leđa.

Potrajalo je to još koju stanicu a onda se gospođa okrenula prema meni. Gledao sam u drugu stranu. A ona se jos malo protrljala uz mene irekla da tu izlazi. Pa da bi i ja mogao sa njom na kavu. To se ne događa ali eto je. Poslušam ja nju i van na stajalištu.
Kaže ona ako se ne žurim da živi tu u blizini i da joj ponesem stvari.
Šutio sam i sljedio ju do ulaza. Ušli smo u zgradu došli do stana i ušli. Stvari sam odložio u kuhinju i sjeo u boravak. A ona je nestala u sobu. Izlazi u kučnom ogrtaču stavlja kavu i prilazi sa pitanjem. Šta mi se desilo u vlaku. Iako neugosnjak ali boli me kurac reču joj pa šta bude.

I započnem ja tako. Kad ste se ugurali gledao sam vaš dekolte. U kojem su se ljuljale predivne sise. A kad je jedna ispala iz grudnjaka poludio sam. Poželio sam vam ga zabiti između njih.
Malo iznenađena se nasmješila i otšla donesti kavu. U dolazu je bila razvezana i ogrtač je otkrio njeno tijelo. Zapinjao je na bradavicama ali pokazao je da nema ništa na sebi. Gledao sam u nju. Raskopčao hlače ustao se i skinuo ih. Uhvatio svoj kurac i počeo ga drkati. Malo je zastala a ja sam krenuo prema njoj. I dok se sagnula da odloži kavu na stol. Prišao sam joj i kurac stavio pred lice dalje ga drkajuči.
Njene su sise visile iznad obješenog trbuha. A ona se zakrenula i stavila ga u usta.

Uhvatio sam je za glavu i počeo ju jebati u usta dok ga je onana gutala uz mumlhanje i grgljanje. Zabacio sam joj haljinu u stranu i sagnuo se do njene guze. Prstima prosao između mesntih butina i prstima napipao ogromnu pičku. Bila je mokra a ja sam ju počeo trljati. Pomalo sam ju spustio na kauč i polegao. Dok je ona dudala. Počeo sam joj mjesiti sise i frkati bradavice. A ona je jos jace stenjala i mljackala. Dok nisam izgubio kontrolu i svršio joj u usta. Sve je progutala bez pogovora. A onda je sjela ivrekla sad si ti na redu. Ustala se i odvela me u sobu. Naredila je da legnem. A ona je opkoračila lice i nabila mi pičku na njega. Dok sam ju lizao i mjesio butine. Ona je polako pušila moj mlohavi kurc i vračala ga u život. Iz pičke se sljevalo meni u usta. Osjetio sam kako sise trljaju moj trbuh dok je ležala na meni. Kurac mi se digao a ona se pomakla i naštimala sise. I protrljala ga sa njima. Kad se stvrdnuo do kraja okrenula se i pičku nasadila na njega.

Naslonila mi se na ramena i počela jahati. A ja sam opet mjesio sisurine. Sisajuči malo jednu pa malo drugu nabreklu bradavicu. Onda je stala. Sišla sa mene. Naguzila se i rekla sad me razvali. Počeo sam ju jebati sa guza. Zabijao sam se u nju. A jaja su udarala po njenim prstima kojima je trljala klitoris. Mjesio sam joj guzove i palcima pritiskao anus. Dok nije propao u nju. Ladano sam ga počeo širiti kažiprstom a onda ugurao i srednjak dok je ona sve više cvilila i dahtala. Izcadio sam kurac iz pičke i strpao ga u njenu guzu. Tad je uzdahnula i rekla napuni me. Punio sam joj guzu i nabijao se dok nisam ispalio vruči mlaz sperme u njeno vrelo i mokro grotlo. Počela se trzati i tresti kao ji ja dok su mlazovi ulazili u nju. Ostali smo tako neko vrijeme. A onda se ona izmakla i krenula iz sobe. Pozvala me da popijemo kavu. Koju nismo ni dotakli. Dok je hodala iz guze joj je curila sperma i ostavljala trag po hodniku kapajuči sa njene noge. A kad je sjela raširila se i nastavila trlati pičku a ja sam nadrkavao svoj ljepljivi mlohavi kurac jer sam znao da če biti još

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija