Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vodoinstalater

Već nekoliko dana kapalo mi je iz odvoda ispod sudopera. Nakon beskonačnog telefoniranja konačno sam našla vodoinstalatera, koji ne samo da je bio spreman problem kratkoročno riješit već mi je i obećao nekoga poslati sutradan između 9 i 12 prije podne.


Bio je lijep, topao dan i odlučila sam si uzeti slobodno i uživati u njemu. Majstor je mogao doći kad god želi. Kao i često u takvim prilikama, kad je toplo i kad sam sama oblačila sam se tako da sam imala na sebi što manje odjeće, skoro pa ništa. U slučaju da majstor ili majstori dođu navući ću na sebe laganu ljetnu kutu koja pokriva sve do pola bedra.


Obavila sam tekuće kućanske poslova i pritom sam, što me je uzbuđivalo, bila potpuno gola i prolazeći pored ogledala u hodniku malo sam se kritički pogledala i ono što sam vidjela prilično me je zadovoljilo. Baš sam dobar komad s atraktivnim tijelom, kao rezultat prehrane, kozmetike i fitnesa, a prilično sam u to uložila. Već je bilo skoro jedanaest, ali još ni traga od majstora i listala sam ilustrirani časopis, kojega mi je dala prijateljica, koji je sadržavao muške aktove, a koje je snimila, zanimljivo, jedna žena. Muški aktovu su bili moja slabost i već ujutro sam se malo poigrala u krevetu sa svojim klitićem uživajući u aktovima. Gola sam prošla na balkon sjela se u stolicu s časopisom u ruci i pijackujaući rashlađeni pjenušac.


Ne mogu, nažalost, osim klikanja s mojim mobom. Slikati prave fotografije, iako sam puna ideja u kakve bih scene posložila muške modele. Pogled na aktove sve me je više i više uzbuđivao i počela sam samu sebe draškati. Jednom rukom sam dodirivala svoje bradavice, dok sam drugom dodirivala unutarnju stanu svojih bedara, završavajući u centro moje strasti, razmičući moje ovlažene stidne usne, milujući i stimulirajući svoj klitić.


Moje uzbuđenje je raslo, zažmirila sam zamišljajući da modeli iz časopisa stoje oko mene. Iako likovi na slikama nemaju nadignute pimpače (što ne umanjuje njihovu erotičnost) ja sam ih zamišljala s uzdignutim batinama, spreminim da uđu u mene i da me rasturaju i već sam bila vrlo blizu vrhunca, kad je zazvonilo. Jedan tako lijepi doživljaj nije mogao brutalnije završiti, navukla sam brzo kutu na sebe, kratko se pogledala u ogledalu da provjerim izgled i otvorila ulazana vrata. Opala!


Zgodan mladić, tako negdje na granici dvadesetih i tridesetih, stajao je ispred mene sa širokim osmjehom na licu i kutijom s alatom u rukama. “Bok, ja sam Borko i trebao bih pogledati Vaš odvod“ pozdravio je. Uzvratila sam smješak:“ Bok, ja sam Iva, drago mi je, uđite ovuda pa u kuhinju. “ Odmjerila sam ga, nosio je kratke trapke i majcu, moj skener je govorio: dobra figura, mišićav, čvrsta guza. Iva, polako, ne žuri, govorio mi je moj unutarnji glas. Još uvijek mi je bridilo u međunožju i bila sam vruća, a u žurbi nisam stigla navući gaćice. Borko je u međuvremenu otvorio vrata ormarića ispod sudopera, ležao na leđima s glavom unutra i bavio se odvodom. „Opipao sam izvana, a i sada bolje vidim da je prošla brtva, guma je potpuno stvrdnuta i treba ju zamijeniti. “objasnio mi je.


Nešto potpuno čvrsto i stvrdnuto i meni bi sada dobro došlo, pomislila sam si. Borko je ležao s glavom unutar ornarića ispod odvoda, a ja sam ga promatrala i nisam mogla vjerovati svojim očima, nogavica njegovih kratkih trapki malo je skliznula, a kako je očito imao bokserice, lijepo sam mogla vidjeti jedan dio njegove muškosti, bolje rečeno ispalo mu je jedno jaje. Baš lijepo i prilično veliko, kakav mu je tek kurac, prošlo mi je kroz glavu.


„Imate li kakvu krpu pri ruci, moram malo obrisati cijev da bude suha. “ Govorio je glas iz ormarića, a ja sam si pomislila kako bih se i ja pobrinula oko njegove mokre cijevi. Dok sam klečila pored njega, kako bih mu dodala krpu, potrudila sam se da ima odličan uvid u moj dekolte i primijetila sam da moj trud nije bio uzaludan, uhvatila sam ga kako je dobro odmjerio vidljivi dio mog poprsja. “Uskoro ću završiti, nije to bila nešto komplicirano, rutinska stvar“ rekao je. „Jeste, ili može li i jesi za kavu, ili nešto drugo? “ zapitala sam. „Rado, može kava“ čula sam iz sudopera.


Zavođenje je krenulo dalje i zaključila sam probati svoju sreću. “Moram stati iznad tebe kako bih uključila automat za kavu“ rekla sam i široko raširenih nogu stajala sam iznad njega, nadajući se da će, ako zvirne prema gore vidjeti moju obrijanju mačkicu. “Tako, gotovo je“ čula sam ga.

„Pričekaj, napravit ću ti mjesta“ rekla sam. “Ma mogu se provući ispod tebe“. Iva, ponašaš se kao zadnja zadnja kuja, krivila sam samu sebe. Morao se provući kroz moje noge i neizbježno je morao vidjeti moju golu pičku, ali nije to ničim pokazao, iako je njegov pogled izgledao pomalo nesigurno dok je stajao pored mene.


„Dođi, popit ćemo kavu na balkonu. Mlijeko, šećer? “ „ Ništa, samo crna i kocka šećera“. Odmjerila sam ga i primijetila da su mu trapke postale malo pretijesne. Malo, kao posramljen, sjedio je nasuprot meni i otpijao svoju kavu. Onaj časopisa s aktovima još je otvoren bio na stolu. Lagano sam se naslonila u stolici, tako da su mi se grudi i bradavice jasno isticali pod mojom tankom haljinom, koja je uz to i malo kliznula na gore. Morao je sada ponovo jasno vidjeti da ne nosim gaćice. "Zanima te fotografija? " - upita on.


"Ponekad", rekoh, gledajući ga zavodljivo, "pogotovo kad" žena "vidi stvari koje joj u stvarnosti nedostaju, očito nije razumio aluziju, ali da mu je batina narasla nije se moglo previdjeti. "Bi li ti dozvolio da te se ovako fotografira? “ Željela sam znati. „Ove dečke na slikama je fotografirala jedna žena“ Iznenada se nasmiješio. " Možda od žene, ali tada bi ona trebala biti gola. ""Dakle, ipak bi svukao odjeću pred golom ženom? “ Sada se odlučuje hoću li ga dobiti da me poševi i omogući mi vrhunac kojega mi je zeznuo u svom dolasku. Igranje s njim opet mi je podignulo temperaturu, postalo je opasno vruće.


"Onda učini to! " Namignula sam mu. Svukla sam kutu i topić i omogućila mu da vidi moje gole sise. Progutao je slinu i obliznuo usne. "Sad ti", izazvala sam ga. Svukao je majicu preko glave i pokazao svoj savršeno oblikovani muški torzo. "Dalje", palila sam ga, "vidim da si napaljen. " Posramljen, otvorio je pojas kratkih traperica i svukao ih zajedno s boksericama. Njegova ponosna muškost iskočila je na otvoreni prostor. " No, dakle ", zapljeskala sam, ustala i pustila da moja mala haljinica, koju sam imala ispod kute, padne na pod i stajala sam s golim pičkom ispred njega. "Već si morao vidjeti da ne nosim gaćice. " Prišla sam mu, sagnula se i stavila njegovog atraktivnog stojka u usta. Zastenjao je. Koristila sam sve oralne trikove koje znam (a to nije malo) kako bih ga izludila i osjetila sam na jeziku prve kapi njegove predsjemenske tekućine na njegovom glaviću. "Ako ovako nastaviš, svršit ću", prošaptao je.


„Onda stani, prvo ćeš me izjebati kako treba, kad si pozvonio prekinuo si me u drkanju, kad sam bila blizu orgazma“ rekla sam mu. Prišao mi je, gurnuo me prema ormariću dnevne sobe, zagrlio me, divlje poljubio i prstom obrađujući moju pičku. Uzvratila sam mu poljupce, prislonila mu sise na prsa, zgrabila njegovu batinu i ugurala ju u sebe. Odmah me je počeo ubadati. " Jako me jebi, još jače, jebi me, guraj tu kurčinu u mene, rasturi me“ ložila sam ga i napaljivala stiščući čvrsto njegove bradavice. Zatvorio je oči i mahnito me ubadao. Istovremeno smo svršili u jakom orgazmu i napunio mi je pičku svojom gustom, vrućom spermom. Nekoliko je trenutaka mirovao u meni, da bi ga zatim potpuno umrljanog od sperme izvadio iz mene, a odmah potom je i njegova sperma krenula iz mene niz unutrašnju stranu mojih bedara.


Još uvijek uzbuđena, pokupila sam prstom malo njegove sperme i probala ju, već sam u životu probala i neukusniju od njegove. "Nisi bio loš", pohvalila sam ga, "ali malo više hrabrosti i inicijative neće škoditi, imaš li curu? " "Trenutno ne", rekao je bezobrazno. "Znaš što. Uvijek volim raznolikost i jednog novog ljubavnika. Shvati me, radi se samo o seksu. Ukoliko ti nisam prestara, možemo se ponovno sresti. " Sada mi se otvoreno smijao.


"Ništa ozbiljno, zar ne? " htio je potvrdu. "Apsolutno ništa ozbiljno, ali ako ne želiš i ti želiš nešto mlađe, mogu i ja to razumjeti. " "Gluposti, tako lijepu i uspaljenu ženu teško je naći i bio bil lud da te ne prihvatim, kako si me samo navukla i dobila , to mi se još nikad nije dogodilo. Bila si sjajna! " Razmijenili smo telefonske brojeve i Borko je još uvijek na mom "popisu ljubavnika" .. . !

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija