Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

VRAĆANJE DUGA SA KAMATAMA

Rebeka je žena od 55 godina, rastavljena, živi sa svojim sinom jedincem koji joj je sve u životu i za kojeg je spremna učiniti sve. Nakon razvoda kojeg je njen sin teško podnio i prihvatio počeo je sve čudnije da se ponaša. Odlazio je i dolazio kada je htio, znao je dolaziti u svakakvom stanju iako je bio punoljetan i odgovarao za svoje postupke zbog svog ponašanja Rebeka je bila sve više zabrinutija za svoga sina, kada ga je znala pitati da joj kaže što ga muči i da o tome razgovaraju znao se otresti na nju da ga ostavi na miru. Rebeka je molila i tražila svog bivšeg muža da porazgovara sa njim, međutim njega nije bilo briga za njihove probleme. Rebeka nije znala što bi jedino joj je preostalo da se moli bogu da njen sin ne upadne u neko loše društvo ili nešto gore. Njen sin znao je otići na nekoliko dana, ali uvijek se znao javiti tek toliko da se Rebeka ne brine, ali svejedno je bila zabrinuta za svoga sina.

Jednog dana se desilo da se nije javljao cijeli dan, Rebeka je bila sva u panici neprestano ga je zvala na mobitel, ali on se nije javljao. Tog dana kada je došla pred svoju zgradu primijetila je crni BMW u kojem su sjedila dva lika koja su je promatrala, Rebeka je imala neki čudan osjećaj da to ima neke veze sa njenim sinom, prije nego je ušla u zgradu dvojica su se stvorila pred njom i pod prijetnjom oružja ugurali je u zgradu vodeći je prema podrumu. Jedan od njih prislonio joj je pištolj na glavu pitajući gdje joj je sin, Rebeka je protrnula od straha i jedva uspjela reći kako kako ne zna gdje joj je sin te kako se ni njoj ne javlja. Zatim su joj rekli da mu kaže kako ima do kraja tjedna da vrati novac koji je dužan ili će da ga ubiju, a njoj su zaprijetili da će i nju da ubiju ako o ovome išta kaže policiji.

Kada su otišli Rebeka je samo sjela na pod i ostala plakati. Negdje iz ponoći zazvonio joj je mobitel, broj joj je bio nepoznat, ali znala je da je to on.
REBEKA: Bojane! jesi li to ti?
BOJAN: Jesam mama ja sam.
Rebeki je laknulo što je čula Bojanov glas i da je dobro.
REBEKA: Sine gdje si! Jesi li dobro?
BOJAN: Dobro sam mama, otišao sam do bake i djeda.
REBEKA: Bojane reci mi što se događa?
BOJAN: Ništa mama ništa se ne događa nemoj da se brineš.
REBEKA: Kako da se ne brinem! Bojane zašto me lažeš? Reci mi što se događa?
BOJAN: Ne lažem mama, ništa se ne događa!
REBEKA: Kako se ništa ne događa, zašto mi ne želiš reći?
Rebeka je počela plakati
BOJAN: Mama zašto plačeš, što se dešava?
Rebeka više nije mogla izdržati pa mu je rekla što joj se danas dogodilo.


REBEKA: Bojane danas su me u zgradi zaskočila dvojica i prijeti li mi oružjem, Spominjali su a si dužan neki novac, i ako ga ne vratiš rekli su da će te ubiti, a i meni su to rekli, ako odem na policiju.
Kada je to rekla nastao je muk, čulo se samo njeno plakanje i Bojanovo disanje. Zatim je Bojan odlučio da joj kaže u kakvu se je kašu upleo.
BOJAN: Izvini mama što sam ti to priredio evo krećem natrag da sredim to. Doći ću tamo pa neka mi naprave što hoće samo da tebe ostave na miru.
REBEKA: Ne Bojane da nisi došao, ne želim da se vraćaš. Ja ću to već nekako da riješim ti samo ostani gore.
BOJAN: Neću ostati dolazim nazad! .
Nakon podugog natezanja ipak je Rebekina bila zadnja. Kada je poklopila slušalicu nije znala što i kako dalje, ali morala je biti jaka za oboje.

Prvo je trebalo nabaviti novac, kako nije imalo dovoljno od svoje ušteđevine morala je dignuti kredit kako bi mogla podmiriti Bojanov dug.
Rebeka je nekako uspjela skupiti potrebnu količinu novca za vraćanje duga, zvala je broj mobitela koji joj je dao Bojan.
GLAS: Halo!
REBEKA: Ovdje Rebeka, Bojnova mama.
GLAS: Što hoćeš?
REBEKA: Želim da vam riješim Bojanov dug i da nas ostavite na miru.
GLAS: Tako! Malom pederu mora stara da rješava dugove. ?
REBEKA: Gdje da vam dostavim novac. ?
GLAS: ne moraš da ga nosiš doći ćemo mi po njega, znamo mi gdje živiš. !
Rekavši to poklopio je slušalicu, Rebeka se sva stresla i prepala te ju je počela hvatati panika pogotovo na riječi "znamo gdje živiš i mi", najviše ju je zapravo brinulo koliko njih će da se pojavi u njenom stanu.

Ali kako je to sve činila za svoga sina Bojana zaklela se kako će sve učiniti da ga spasi. Nakon nekog vremena začula je zvono na parlafonu, znala je da su stigli pa ih je pustila u zgradu i čekala kada će pozvoniti na njena vrata. Došao je i taj trenutak Rebeka je otvorila vrata i na vratima ugledala 4-oricu tipova. Bio je to lik sa kojim je razgovarala, dvojica nabildanih ćelavaca od kojih su Rebeki klecnula koljena te četvrti kojeg je poznavala kao Bojanovog prijatelja ili poznanika, zatim su sva četvorica ušla u stan. Lik sa kojim je razgovarala bio je glavni te je samo on pričao dok su ostali samo stajali i šutjeli. Rebeka je pružila kuvertu u kojoj je bio novac pružajući liku u ruku. Lik je otvorio kuvertu pa počeo brojati novac, kada se uvjerio da je novac na broju vratio ga je natrag u kovertu i dao ga jednom od svojih razbijača pa progovorio;
LIK: Dobro vidim lova je tu, a sada još kamate.


REBEKA: Kakve kamate. ?
LIK: Kamate za čekanje duga.
REBEKA: Nemam više dala sam vam sav novac koji sam imala. !
LIK: Nemaš više para, ? Pa možemo da kamate naplatimo na drugi način.
REBEKA: na kakav način?
LIK: Znaš ti jako dobro na koji način.
REBEKA: Što! Ma nema jebene šanse.
LIK: Nema šanse kažeš, sada ćeš da vidiš.
Rekao je lik i krenuo prema Rebeki počevši da je hvata za sisu. Rebeka se trznula, izmakla se i opalila liku šamar. Njegova reakcija bila je očekivana, opalio joj je takav šamar koji je Rebeku srušio na pod raskrvarivši joj usnicu. Lik je prišao Rebeki i uhvatio je za vrat pa rekao;
LIK: Slušaj kurvo, jebana ćeš biti ovako ili onako, a na tebi je da biraš kako će to izgledati. Onda što biraš. ?
REBEKA: Dobro biti će po vašem.


Ajde puši ga rekao je lik i izvadio svoj kurac iz hlača udarajući njime Rebeku po licu. Rebeka je otvorila usta i počela pušiti njegov kurac. Skidaj se zapovjedio joj je lik, Rebeka se ustala pa počela da skida svoju odjeću. kada je ostala gola lik ju je ponovno spustio na pod, sad već sa tvrdim kurcem kojeg joj je naglo gurnuo u usta i čvrsto je rukama držao za kosu i počeo da ju jebe u usta.
LIK: Tako tako kurvo puši mi kurac, gutaj ga ima da da ga svima pušiš.
REBEKA: Mhhummmmhhhhh grljgl.
LIK: Ajmo dečki što se čeka, dajte kurvi svoje kurčeve.
Sva trojica izvukli su svoje kurčeve i drkajući došli do Rebekine glave posloženi u krugu. Rebeka je prestala pušiti liku pa počela pušiti kurac desno od sebe dok je liku i još jednome drkala, a četvrti je drkao i čekao svoj red.

Rebeka je redom pušila kurčeve ponekad i po dva kurca u ustima dok je slobodnim rukama drkala ostale. Gušila se i grcala, nisu joj dali da dođe do zraka sve da je i htjela nije mogla, čim bi pokušala zgrabili bi je za kosu pa nastavili nabijati kurac u njena usta. Zatim su je odveli u dnevni boravak, gurnuli je na trosjed naguzivši je preko naslona za ruke. Prvi je počeo da ju jebe lik, naglo je zabio kurac u njenu pičku to je ponovio nekoliko puta, a onda se svom snagom počeo zakucavati u nju. Dok ju je lik razvaljivao ostala trojica stajala su ispred njenog lica i naizmjence je jebali u usta.
LIK: U dečki kurva je vlažna, uživaš kurvo ha.
Sve da je htjela nije mogla odgovoriti zbog kita koji su se redali u njenim ustima, jedini njeni zvukovi bili su stenjanje i mumljanje.

Rebeka je sve to radila i trpjela poniženja i uvrede zbog svoga sina, ali ipak htjela ne htjela počela je da uživa. Nakon nekog vremena lik je kriknuo i počeo svršavati u Rebeku. Izvadio je svoj kurac i došao ispred nje pa joj gurnuo kurac u usta, a na njegovo mjesto došao je drugi. Kada su se svi izredali u prvoj turi i napunili Rebeku spermom koja je svršila već nekoliko puta. Rebeka je pomislila kako je gotovo i da će da je ostave na miru, ali to se nije desilo jer su oni imali druge planove. Dali su joj koju minutu predaha pa je opet gurnuli na pod i ponovno počeli gurati i jebati je kurčevima u usta. Kada su ponovno bili spremni bacili su je na trosjed, opet je lik počeo prvi samo ovaj put svoj kurac namjestio je na njen čmar.
REBEKA: Ne, ne molim te nemoj tu! ! !
LIK: Šuti kurvo, dobit ćeš ga i tu ima da se svi izredamo na tvom šupku.


Lik kada je to rekao luđački je gurnuo kurac izazivajući Rebeki suze i bol kao i glasan krik. Lik je počeo da joj razvaljuje bulju, što ju je lik duže jebao, a njen šupak bivao sve razrađeniji to je bol polako prestajala povećavajući ugodu i sve većem Rebekinom uživanju što ju je natjeralo da svrši jako intenzivno. Rebeka je sada posve počela da uživa, njen sin više je nije zanimao već samo njeno zadovoljstvo koje joj je ipak trebalo.
REBEKA: Hoću da me jebete u pičku, hoću jednog i u svojoj pički ahhhh ahhhmmm.
Lik je izvadio kurac iz njene bulje pa sjeo na trosjed, a Rebeka ga je prekoračila okrenuta njemu leđima držeći se za njegova ramena spuštala se na njegov kurac. Kada se Rebeka nasadila do kraja na likov kurac čekala je raširenih nogu da netko od njih ispuni njenu pičku.

Kada je primila dva kurca više nije bila zabrinuta mama već napaljena kurva koja se sad sama počela nabijati na njihove kurčeve, a drugoj dvojici je nastavila da puši i drka. kada su je prva dvojica doveli do nekoliko orgazama i njihovo svršavanje u njene razjebane rupe, zamijenili su ih druga dvojica. Rebeka je već bila na izmaku snaga od silnih orgazama, a oni su se amo nastavljali redati na njoj. nakon nekoliko sati brutalnog jebanja konačno su je ostavili na miru. Ostavili su je onako golu punu njihove sperme u svim rupama. kada su odlazili lik joj je samo rekao da je dug podmiren. Kada su otišli jedva je uspjela doći do vrata da ih zaključa i ode potom u kupatilo da sa sebe ispere spermu koja se cijedila po njenom tijelu. Legla je zatim na krevet pa nazvala Bojana rekavši mu kako je sve riješila i da se može vratiti kući.

Bojan joj je na to samo obećao kako će se promijeniti i više joj nikada neće ovako nešto prirediti. Rebeka je zbog toga bila sretna, a zbog toga što je napravila i što joj se desilo nije se sramila, a i onako nije imala izbora. A na kraju smatrala je kako je mogla proći i puno gore, a i sex joj je zbilja bio potreban, možda se nije nadala ovakvom, ali ipak je bilo ugodno s korisnim. Rebeka je ubrzo zaspala razmišljajući kako bi ovo što je proživjela i doživjela moglo proći u naviku.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija