Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruča sestra mog frenda

Matija i ja smo bili najbolji frendovi, a odrasli smo skupa, pa smo i sada na drugoj godini faksa bili nerazdvojni. Matija je imao stariju sestru, Elenu, koja nas je stalno zafrkavala kao klince, a često nas je i čuvala na njenu žalost.
Znali smo joj napraviti takve spačke i nepodopštine, da kad gledam na to sada, mislim da bih dva puta razmislio prije nego što bih tako nešto napravio. Ali kad si klinac nikad ne razmišljaš o posljedicama. Mislim da nam nikada nije oprostila te naše gluposti, ali ju nikad nisam pitao za to.

Jedan dan se Matija razbio sa motorom na putu do fakulteta, pa je jedva ostao živ i sad je bio u bolnici. Došao sam mu u posjetu nakon faksa, a tamo je bila i Elena. Rekla je da su starci otišli malo prije, a ona je ostala i držala mu ruku, jer bio je još u polusvjesnom stanju zbog udarca u glavu, a da nije nosio kacigu sad ne bi ležao tu već negdje drugdje. Sjeo sam sa druge strane kreveta i potapšao ga po ruci, ali nije bilo reakcije.

- Dali su mu sredstvo za smirenje, pa je zaspao prije desetak minuta -tiho je rekla.
- Jesi ti dobro? -gledao sam joj uplakane oči i prvi put zamjetio da je vraški zgodna, a i Matija je bio jako zgodan za muškarca, kao maneken.
- Da da.. -brzo je rekla i šmrcnula, te obrisala suze i nos- Sve je OK.. .
- Daj.. . pa znam te.. . nije dobro -rekao sam tiho.
- Ne znaš ti ništa -rekla je promuklo i gledala me smrknuto- Vas dvojica ste totalni idioti koji rade gluposti ne mareći za druge oko sebe..
- Čekaj malo.. . -rekao sam spreman za svađu- Zar ti misliš.. .
- Ništa ja ne mislim -prekinula me- Ovo si isto tako mogao biti i ti.. .

Ustala je, poljubila Matiju u obraz i izašla van. Ja sam ostao gledati za njom, pomalo ljut, ali sam sve zadržao za sebe. Ostao sam još nekih pet minuta i rekao mu, iako nisam bio siguran da me čuje, da se drži i da se vidimo sutra. Kad sam sišao do parkinga vidio sam Elenu naslonjenu na moj auto, a kad sam stigao samo je rekla:

- Trebam prijevoz.. .
- OK -promrmljao sam, iako sam znao da ona sad stanuje na sasvim drugom kraju grada od mene, ali sam odlučio da ju odvezem doma.

U autu je bila tišina, samo lagana muzika sa radia, uobičajena gužva na cesti, pa smo kao za inat, imali jako puno vremena za razgovor. Počela je prva:

- Oprosti za ono maloprije.. .
- Ma nema veze -rekoh odmahujući rukom- bilo pa prošlo.
- Ja ne mislim tako.. . -ovo je rekla tako tiho da sam ju pogledao sa zanimanjem.
- A kako ti to misliš?
- Ahhh.. . mislim.. . tebi stvarno čovjek treba crtati? ! ? -gledala me je kao da sam stvarno idiot.
- Ne.. ček malo.. . šta ti pričaš? ! ? -još uvijek nisam kopčao o čemu se radi.
- Mislim.. . kako si uopće došao do treće godine faksa kad ti treba jako puno da nešto shvatiš? -gledala me naslonjena na unutrašnju stranu vrata, a sunce iza nje je stvaralo nekakvu čudnu igru svjetla i sjene na njenom licu.
- Paa.. . ne kužim šta hoćeš reći -i dalje sam pokušavao shvatiti šta ona misli.
- Budalo.. . stalo mi je do tebe! ! ! -sva sreća da smo stajali u koloni jer bi se sigurno zabio u auto ispred koliko me je iznenadila, a onda se nagnula prema meni i poljubila me, u usta, a ja sam ostao kao pegla.

Da nisu počeli trubiti iza mene još bih stajao na cesti. Nakon nekih desetak minuta vožnje u tišini stigli smo do njenog stana, a ona me pozvala gore do nje. Čim smo ušli u stan zaključala je vrata od stana i povela me u dnevni boravak i doslovce gurnula na trosjed. Dok sam se ja snašao ona se već riješila košulje i hlača, te je ostala u prsluku i gaćicama. Prišla mi je i sjela kraj mene, te me počela strasno ljubiti. Njen jezik je istraživao moja usta, a ja nisam znao kud bih sa rukama, dok mi nije uzela ruku i stavila ju na lijevu sisu. Kao hipnotiziran sam ju počeo stiskati i mijesiti, a nakon nekoliko trenutaka tako se odmakla od mene i pogledala me:

- Jesi ti sa svakom curom tako ukočen, ha? Ili možda igraš za drugu momčad?
- N.. n.. ne.. mislim.. -mucao sam i nikako da nađem pravu riječ, a onda sam ga izvalio- Ali ti si Matejeva sestra? ! ?
- Da, i? -smijala se na moj odgovor- Pa nismo si u rodu, zar ne?
- Ne.. . nismo.. -polako mi je dolazilo do glave o čemu se radi ovdje.
- Onda šuti i mazi mi sise -rekla je glasom koji sam morao poslušati, pa sam ih počeo mijesiti sa obje ruke.

Rekla je da joj skinem prsluk, pa su mi uskoro dvije poveće kruške bile u rukama, a kako sam ih mijesio bradavice su bile sve tvrđe i tvrđe. Elena mi nije ostala dužna, pa je uskoro moj kurac bio van hlača i ona ga je zdušno drkala sa obje ruke, te je bio već bolno tvrd i napet. Onda me je pustila i ustala, te skinula gaćice i vidio sam tanku crtu njenih tamnih dlačica, a onda me je opkoračila, namjestila moj kurac na ulaz u njenu pičkicu i sjela na njega. Ušao je kao dobro podmazan klip u otvor na motoru. Sjela je do kraja na njega i svih dvadeset centimetara je nestalo u njenoj vreloj rupici. Uhh kako je bila vruča iznutra, a onda ga je počela stezati malo, pa se počela odizati i spuštati po njemu sve brže i brže. Ja sam konačno povratio koordinaciju i kontrolu nad mojim rukama, pa sam joj počeo milovati leđa sve do guze, a ustima sam hvatao sise koje su letjele na sve strane. Nakon par minuta nabijanja na moj kurac tiho je ciknula, umirila se i osjetio sam kako se njena pica steže oko mog kurca, a uskoro su mi prepone bile mokre od njenih sokova. Kad se malo smirila, obgrlila me je i šapnula:

- Ovo mi je trebalo.. . sad si ti na redu.. -ustala je i naslonila se na naslon trosjeda i izbacila guzu i svoju crvenu picu prema meni i rekla- Hajde, napuni ju sa svojim kurcem i spermom.. . brzo.. .

Ustao sam brzo i skinuo hlače i majicu sa sebe i stao iza nje. Namjestio kurac među njene velike i natečene usmine i samo kliznuo u nju uz njen uzdah. Primio sam ju za bokove i počeo ga zabijati u njenu picu. Jebao sam ju kao lud i uskoro sam osjetio kako mi sperma navire, pa sam ga zabio još dva tri puta i počeo joj puniti picu svojom spermom. A bilo je toga dosta jer nisam imao odnos već par mjeseci, a nisam ga ni izdrkao pošteno zbog nervoze na faksu oko ispita, pa je sad izletilo sve iz jaja. Kad sam ga izvadio iz njene pice i sperma je krenula za kurcem van. Ona je ostala još trenutak dva u tom položaju, a onda se uspravila i stisnutih nogu me povela do kupaonice. Nije imala tuš kabinu, već klasičnu kadu, dovoljno veliku za dvoje odraslih. Poslije mi je rekla da se voli zavaliti u nju i zabiti si dildo u picu i svršavati u vodi.

Kad je bilo dovoljno vode sjeli smo unutra i ubrzo je oko nas zaplivala sperma i njeni sokovi, pa se ona samo smješkala na to, a onda mi počela trljati kurac sa svojim nogama, dok se opet nije učvrstio. Onda se je ustala i okrenula svoju guzu prema meni i spustila se njom niz moja prsa do mog krila, pa se moj kurac našao između njenih nogu, a ona ga je lagano trljala njima, da bi se onda malo podigla, te ga rukom ugurala u svoju picu i sjela na njega. Meškoljila se na meni i naslonila na moja prsa, a ja sam joj rukama počeo milovati sise i prstima trljati bradavice koje su bile već dobrano tvrde. Ona je stezala moj kurac, a ja sam rukom počeo trljati njen klit i ubrzo je još jednom doživjela orgazam, a ni ja nisam bio daleko od toga, ali niti baš blizu. Onda se ona podigla i počela se nabijati na moj kurac pridržavajući se za stranice kade, a voda je pljuskala svuda oko nas. Ona je izvukla čep iz kade, pa smo uskoro ostali bez vode, ali se je ona svejedno i dalje nabijala na moj kurac, te sam napokon svršio u njenu picu privukavši ju na sebe.
Kad sam se konačno smirio podigla se sa mene, klekla u kadu i oblizala mi cijeli kurac, pa smo se isprali i obrisali ručnicima. Otišli smo u njenu spavaću sobu i malo se ljubili i mazili, pa sam ju upitao:

- Kako to da se desilo ovo danas? Totalno neočekivano.. .
- Od kada si navršio 18, pa tog ljetovanja kod nas na moru i kada sam vidjela u šta si se razvio jednostavno sam znala da te moram imati, samo.. .
- Samo što?
- Samo nikako da te uhvatim nasamo, jer si non-stop visio okolo sa Matejom, a vas dvojica ste hodajuća nevolja kad ste skupa. Eto, danas u bolnici sam odlučila 'Sad ili nikad' i eto.. .
- Onda mi je drago da je sad.. . iako sam te uvijek smatrao sestrom, ipak sam te gledao iz prikrajka i malo.. hmmm -tu sam se zacrvenio kao rak, pa nastavio- koji put ga i izdrkao gledajući te..
- Perveznjak jedan! -viknula je i bubnula me po ramenu, a onda dodala mazno- A kako si to zamišljao, ha? Pokaži.. ..

Zagrlio sam ju i pokazao joj.. . više puta, ali o tome u drugoj priči..

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija