Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vruča večer u kafiću

Ocjena: Nije ocjenjeno

Zalazio sam u jedan kafić u kvartu, iako ne svakodnevno, ali dovoljno da se sprijateljim sa gazdom i osobljem kafića. Naročito sa gazdinom ženom i jednom konobaricom, Manuelom.

Gazdina žena Vesna je bila dobrodržeća majka dvoje djece u kasnim tridesetim, sa sisom peticom, izbačenom guzom i vitkim tijelom. Stalno je bila u haljinama, a još je nisam vidio u hlačama, čak ni po zimi. Manuela je pak bila sasvim druga priča. Uske tajice i isto takve traperice, te uske majice koje su naglašavale njenu čvrstu stražnjicu i sise trojku. Vitku liniju je naglašavala i duga smeđa kosa vezana u rep, a koju je raspuštala tek nakon posla. Sa njenih 27 godina je bila prava ljepotica i ne moram priznati da je imala jako puno udvarača na šanku, a i van posla, ali se uvijek držala na distanci od svih.

Ja sam primjetio da ima neka čudna veza između njih dvije, tj da su malo bliskije nego uobičajeno, a ni prema meni se Manuela nije odnosila distancirano, jer me par puta iz zafrkancije lupila po stražnjici iz šale, jer kao, ne može proć kraj mene.

Jednu večer, a bila je neka kišna i šugava večer, došao sam u kafić na jedno piće prije spavanja. Bilo je oko 21 i 30, te sam se smjestio uz šank, a iz prostorije iza šanka je došla Manuela i široko mi se osmjehnula:

- Oooo...susjed, dobra večer!!!
- Dobra večer i tebi! -rekoh i ja sa širokim smješkom- Šta nema nikoga?
- A ne, Vesna je otraga radi papirologiju -glavom je pokazala na kancelariju iza šanka, a onda skužila da sam ju upitao za goste, pa se nasmijala- Ahhh...gostiju nema već dobrih sat vremena, ti si prvi. Šta ćeš popiti?
- Paaa...jedan čaj za smirenje -kad me pogledala ispod oka ja sam se nasmješio i dodao- ali stavi i malo ruma...

Sad se nasmješila i okrenula se prema aparatu za kavu, te mi sa toplom vodom skuhala čaj, a rum poslužila u maloj čaši. Uto se na vratima pojavila Vesna u jako uskoj i kratkoj haljini, sa tamnim najlonkama na nogama, te visokim petama koje su isticale njenu stražnjicu i noge. Kad me ugledala njeno lice je ozario smješak, te je krenula prema meni:

- Ooo Davore, pa kako je -došla je do mene pruživši mi ruku kao da se nismo vidjeli godinama- Šta ima kod tebe?
- Pa evo, malo navratio na čaj i rum prije spavanja, a kako ste Vi?
- Ma daajjjj...ne moramo na VI,samo Vesna -rekla je i stavila svoju ruku na moju nogu, tako da sam mogao osjetiti kako joj je topla, a onda se sjela kraj mene na stolicu i rekla Manueli da i noj skuha čaj, pa smo nastavili razgovor.

Nakon nekog vremena, pošto sam saznao da joj je muž Ante trenutno u Njemačkoj kod svog brata, te ga neće biti skoro cijeli mjesec, pa se ona sad bakće sa papirologijom kafića, a onda je upitala da li bi joj mogao pomoći sa obračunom pošto se kužim u brojeve. Nevoljko sam pristao, te smo otišli u ured iza.

Tamo mi je sve pokazala, pa sam na brzinu skužio šta treba i brzo joj ubacivao podatke u računalo, a ona se je nagnula naprijed i prislonila svoju nogu uz moju. Temperatura u licu mi je ubrzano rasla, a tako i u međunožju. Nije baš ni pomoglo to što je stavila svoju ruku na moju nogu i lagano ju milovala prstima. Uto je ušla Manuela i rekla da će zatvoriti, a Vesna joj je rekla da zatvori, te joj kimnula glavom, a i Manuela njoj, pa je izašla.

Nije prošlo dugo kad je ušla Manuela u ured, te se primakla nama s leđa i stavila mi ruke na ramena i počela ih masirati. Ja sam se ukočio od iznenađenja, a Vesnina ruka se odmah našla na mom kurcu i počela ga je trljati preko hlača. Ja sam sjedio i u čudu gledao što se dešava. Vesna mi je onda šapnula:

- Želim te pojebati još otkako sam te upoznala, a i Manuela isto...
- Da...ali... -promucao sam zbunjeno.
- Bez brige -dodala je Vesna- nas dvije se odavno družimo nakon radnog vremena, a i ne pričamo okolo šta radimo.

U tom trenu sam osjetio Manuelin dah na svom vratu i svaki moj otpor je nestao, pa sam se jednostavno prepustio i primio jednu Vesninu sisu i počeo ju mijesiti na njeno zadovoljstvo. Ona je brže bolje otkopčala moje hlače i izvukla moj kurac iz gaća, te ga odmah strpala u svoja usta što je kod mene izazvalo uzdah, ali ga je brzo utišala Manuela sa svojim ustima kad je stala kraj mene. Ja sam podigao ruku između njenih nogu i trljao joj picu preko tajica, a drugom sam mjesio Vesninu sisu. Onda se Manuela uspravila i skinula majicu i grudnjak, te sam ugledao tvrde i podatne sise sa krupnim bradavicama, a ona je nastavila skidati tajice i gaćice, pa sam uskoro pred sobom imao obrijanu i mokru Manuelinu picu. Počeo sam ju odmah lizati, a ona je odmah primakla moju glavu na svoju picu tako da je moj jezik obrađivao njen klit.
Dotle je Vesna izvodila čuda sa svojim ustima i jezikom, jer nije trebalo dugo da joj svršim u usta, a ona je marljivo sve pokupila i progutala, a onda je ustala, te skinula haljinu, grudnjak i gaćice, te je ostala samo u crnim samostojećim najlonkama i visokim štiklama. Onda je odmakla Manuelu od mene i pomogla mi da ustanem, te su me odmah zajednički skinule, Manuela majicu, a Vesna hlače i gaće. Sad sam stajao ispred njih dvije sa polukrutim kurcem, a njih dvije su se samo oblizivale kad je Manuela rekla:

- Imala si pravo Vesna, stvarno mu je velik, dobra procjena.
- Nikad ne sumnjaj u moje oko kad su muškarci u pitanju.

Nakon toga su obje klekle ispred mene i prihvatile se mog kurca i jaja. Lizale su, gutale, masirale i grickale kurac i jaja, usput mi masirale stražnjicu, a Vesna je otišla toliko daleko da mi je gurnula i prst u šupak. Uskoro je kurac bio spreman u svojoj punoj dužini i debljini, pa su obje bile zadovoljne i odmah se nagnule na stol i naprčile se prema meni. Imao sam obje pice i guze na izvolte, pa sam ga poštujući redosljed godina odmah zabio u Vesninu picu, dok sam Manueli stavio prste u picu i palac u guzu i jebao ih tako nekih pet minuta, a onda zamjenio rupice i zabio Manueli kurac, a Vesni prste u picu i palac u guzu. Nakon nekog vremena sam osjetio da ću svršiti i izvukao sam kurac iz Manueline pice i svršio joj po guzi, a dio sam izšpricao i po Vesninoj.
Onda je Vesna odnekuda izvukla deku i položila ju na pod, te mi je rekla da legnem na leđa, a onda se odmah nasjela na moj kurac dok se je Manuela smjestila sa svojom picom na moje lice i počela se trljati po njemu, a ja sam isplazio jezik i pustio ju da se trlja po njemu, a sokovi su se samo cijedili po mom licu. Ubrzo je i Vesna svršavala na mom kurcu na koga se nabijala tako jako da sam mislio da će ga slomiti, ali nije posustajala, tako da sam uskoro svršio i treči put i to duboko u njenoj pici na što se ona nije obazirala, već je i nju to potaklo na svršavanje, pa je uskoro ležala na meni dahčući i ispunjena mojom spermom.
Manuela je ustala i pomogla Vesni da ustane, te se kad ju je smjestila na stolicu vratila do mene i počela mi pušiti kurac i masirati jaja. Nakon par minuta mi je kurac bio ponovno spreman za akciju, te se ona klekla, a ja iza nje i odmah sam joj ga zabio do jaja, na šta je ona ispustila prigušeni jecaj. Jebao sam ju žestoko i zabijao joj ga do jaja svaki put, a jaja su lupala po njenim nogama. Ona je samo tiho stenjala i poticala me da ju jebem još žešće. Jebao sam ju tako dobrih desetak minuta, a onda sam shvatio da je Vesna iza mene i osjetio njenu ruku na mojim jajima kako ih masira, pa sam uskoro eksplodirao po četvri put tu večer, a sad sam napunio i Manuelinu picu.

Sjeo sam na pod, a kurac mi je bio obješen preko bedra, sav sluzav od njihovih sokova, ali su njihovi osmjesi govorili sve. Bile su zadovoljne, a ni ja se nisam bunio baš previše. Samo sam prokomentirao tiho:

- Sad mogu mirne duše u krevet i naspavat se.
- Si siguran? -Manuela me je upitno pogledala, pa nastavila- A tko kaže da ćeš biti gotov za večeras?
- Kako to misliš? -upitao sam zbunjeno.
- Pa idemo kod tebe doma... -nastavila je Manuela.
- Bez mene, ja sam gotova za večeras -ubacila se Vesna- Samo se vas dvoje zabavljajte.
- Onda samo nas dvoje, OK? -pogledala me Manuela.
- Onda dobro -rekoh i nasmješih se- Mislim da bi mi obje bile malo previše.
- Ma mogao bi ti i obje -rekla je Vesna kroz smjeh i pljesnula me po guzici- ali ja nemam snage više, naporan dan.

Brzo smo se obukli i zaključali kafić, pa smo Manuela i ja odšetali do mog stana, a Vesna se odvezla kući. Tu noć baš i nisam spavao, ali mogu samo reći da sam rasturio Manuelu, a pogotovo njen šupak, jer ga je dva puta dobila u njega.
Družili smo se još nekoliko puta tako, a onda smo ja i Manuela postali nerazdvojni, a uskoro smo se i vjenčali zato što je ostala u drugom stanju, a Vesna je bila vjenčana kuma. A kakvo bi to vjenčanje bilo da nisam opalio kumu na vjenčanju. Ubrzo je i Vesna objavila da je u drugom stanju na oduševljenje njenog muža, ali nas troje smo znali tko je otac, a ne moram ni reći da smo se svako toliko pojebali u troje, ali to je već za neku novu priču.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina