Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruča večer u kafiću

Zalazio sam u jedan kafić u kvartu, iako ne svakodnevno, ali dovoljno da se sprijateljim sa gazdom i osobljem kafića. Naročito sa gazdinom ženom i jednom konobaricom, Manuelom.

Gazdina žena Vesna je bila dobrodržeća majka dvoje djece u kasnim tridesetim, sa sisom peticom, izbačenom guzom i vitkim tijelom. Stalno je bila u haljinama, a još je nisam vidio u hlačama, čak ni po zimi. Manuela je pak bila sasvim druga priča. Uske tajice i isto takve traperice, te uske majice koje su naglašavale njenu čvrstu stražnjicu i sise trojku. Vitku liniju je naglašavala i duga smeđa kosa vezana u rep, a koju je raspuštala tek nakon posla. Sa njenih 27 godina je bila prava ljepotica i ne moram priznati da je imala jako puno udvarača na šanku, a i van posla, ali se uvijek držala na distanci od svih.

Ja sam primjetio da ima neka čudna veza između njih dvije, tj da su malo bliskije nego uobičajeno, a ni prema meni se Manuela nije odnosila distancirano, jer me par puta iz zafrkancije lupila po stražnjici iz šale, jer kao, ne može proć kraj mene.

Jednu večer, a bila je neka kišna i šugava večer, došao sam u kafić na jedno piće prije spavanja. Bilo je oko 21 i 30, te sam se smjestio uz šank, a iz prostorije iza šanka je došla Manuela i široko mi se osmjehnula:

- Oooo...susjed, dobra večer!!!
- Dobra večer i tebi! -rekoh i ja sa širokim smješkom- Šta nema nikoga?
- A ne, Vesna je otraga radi papirologiju -glavom je pokazala na kancelariju iza šanka, a onda skužila da sam ju upitao za goste, pa se nasmijala- Ahhh...gostiju nema već dobrih sat vremena, ti si prvi. Šta ćeš popiti?
- Paaa...jedan čaj za smirenje -kad me pogledala ispod oka ja sam se nasmješio i dodao- ali stavi i malo ruma...

Sad se nasmješila i okrenula se prema aparatu za kavu, te mi sa toplom vodom skuhala čaj, a rum poslužila u maloj čaši. Uto se na vratima pojavila Vesna u jako uskoj i kratkoj haljini, sa tamnim najlonkama na nogama, te visokim petama koje su isticale njenu stražnjicu i noge. Kad me ugledala njeno lice je ozario smješak, te je krenula prema meni:

- Ooo Davore, pa kako je -došla je do mene pruživši mi ruku kao da se nismo vidjeli godinama- Šta ima kod tebe?
- Pa evo, malo navratio na čaj i rum prije spavanja, a kako ste Vi?
- Ma daajjjj...ne moramo na VI,samo Vesna -rekla je i stavila svoju ruku na moju nogu, tako da sam mogao osjetiti kako joj je topla, a onda se sjela kraj mene na stolicu i rekla Manueli da i noj skuha čaj, pa smo nastavili razgovor.

Nakon nekog vremena, pošto sam saznao da joj je muž Ante trenutno u Njemačkoj kod svog brata, te ga neće biti skoro cijeli mjesec, pa se ona sad bakće sa papirologijom kafića, a onda je upitala da li bi joj mogao pomoći sa obračunom pošto se kužim u brojeve. Nevoljko sam pristao, te smo otišli u ured iza.

Tamo mi je sve pokazala, pa sam na brzinu skužio šta treba i brzo joj ubacivao podatke u računalo, a ona se je nagnula naprijed i prislonila svoju nogu uz moju. Temperatura u licu mi je ubrzano rasla, a tako i u međunožju. Nije baš ni pomoglo to što je stavila svoju ruku na moju nogu i lagano ju milovala prstima. Uto je ušla Manuela i rekla da će zatvoriti, a Vesna joj je rekla da zatvori, te joj kimnula glavom, a i Manuela njoj, pa je izašla.

Nije prošlo dugo kad je ušla Manuela u ured, te se primakla nama s leđa i stavila mi ruke na ramena i počela ih masirati. Ja sam se ukočio od iznenađenja, a Vesnina ruka se odmah našla na mom kurcu i počela ga je trljati preko hlača. Ja sam sjedio i u čudu gledao što se dešava. Vesna mi je onda šapnula:

- Želim te pojebati još otkako sam te upoznala, a i Manuela isto...
- Da...ali... -promucao sam zbunjeno.
- Bez brige -dodala je Vesna- nas dvije se odavno družimo nakon radnog vremena, a i ne pričamo okolo šta radimo.

U tom trenu sam osjetio Manuelin dah na svom vratu i svaki moj otpor je nestao, pa sam se jednostavno prepustio i primio jednu Vesninu sisu i počeo ju mijesiti na njeno zadovoljstvo. Ona je brže bolje otkopčala moje hlače i izvukla moj kurac iz gaća, te ga odmah strpala u svoja usta što je kod mene izazvalo uzdah, ali ga je brzo utišala Manuela sa svojim ustima kad je stala kraj mene. Ja sam podigao ruku između njenih nogu i trljao joj picu preko tajica, a drugom sam mjesio Vesninu sisu. Onda se Manuela uspravila i skinula majicu i grudnjak, te sam ugledao tvrde i podatne sise sa krupnim bradavicama, a ona je nastavila skidati tajice i gaćice, pa sam uskoro pred sobom imao obrijanu i mokru Manuelinu picu. Počeo sam ju odmah lizati, a ona je odmah primakla moju glavu na svoju picu tako da je moj jezik obrađivao njen klit.
Dotle je Vesna izvodila čuda sa svojim ustima i jezikom, jer nije trebalo dugo da joj svršim u usta, a ona je marljivo sve pokupila i progutala, a onda je ustala, te skinula haljinu, grudnjak i gaćice, te je ostala samo u crnim samostojećim najlonkama i visokim štiklama. Onda je odmakla Manuelu od mene i pomogla mi da ustanem, te su me odmah zajednički skinule, Manuela majicu, a Vesna hlače i gaće. Sad sam stajao ispred njih dvije sa polukrutim kurcem, a njih dvije su se samo oblizivale kad je Manuela rekla:

- Imala si pravo Vesna, stvarno mu je velik, dobra procjena.
- Nikad ne sumnjaj u moje oko kad su muškarci u pitanju.

Nakon toga su obje klekle ispred mene i prihvatile se mog kurca i jaja. Lizale su, gutale, masirale i grickale kurac i jaja, usput mi masirale stražnjicu, a Vesna je otišla toliko daleko da mi je gurnula i prst u šupak. Uskoro je kurac bio spreman u svojoj punoj dužini i debljini, pa su obje bile zadovoljne i odmah se nagnule na stol i naprčile se prema meni. Imao sam obje pice i guze na izvolte, pa sam ga poštujući redosljed godina odmah zabio u Vesninu picu, dok sam Manueli stavio prste u picu i palac u guzu i jebao ih tako nekih pet minuta, a onda zamjenio rupice i zabio Manueli kurac, a Vesni prste u picu i palac u guzu. Nakon nekog vremena sam osjetio da ću svršiti i izvukao sam kurac iz Manueline pice i svršio joj po guzi, a dio sam izšpricao i po Vesninoj.
Onda je Vesna odnekuda izvukla deku i položila ju na pod, te mi je rekla da legnem na leđa, a onda se odmah nasjela na moj kurac dok se je Manuela smjestila sa svojom picom na moje lice i počela se trljati po njemu, a ja sam isplazio jezik i pustio ju da se trlja po njemu, a sokovi su se samo cijedili po mom licu. Ubrzo je i Vesna svršavala na mom kurcu na koga se nabijala tako jako da sam mislio da će ga slomiti, ali nije posustajala, tako da sam uskoro svršio i treči put i to duboko u njenoj pici na što se ona nije obazirala, već je i nju to potaklo na svršavanje, pa je uskoro ležala na meni dahčući i ispunjena mojom spermom.
Manuela je ustala i pomogla Vesni da ustane, te se kad ju je smjestila na stolicu vratila do mene i počela mi pušiti kurac i masirati jaja. Nakon par minuta mi je kurac bio ponovno spreman za akciju, te se ona klekla, a ja iza nje i odmah sam joj ga zabio do jaja, na šta je ona ispustila prigušeni jecaj. Jebao sam ju žestoko i zabijao joj ga do jaja svaki put, a jaja su lupala po njenim nogama. Ona je samo tiho stenjala i poticala me da ju jebem još žešće. Jebao sam ju tako dobrih desetak minuta, a onda sam shvatio da je Vesna iza mene i osjetio njenu ruku na mojim jajima kako ih masira, pa sam uskoro eksplodirao po četvri put tu večer, a sad sam napunio i Manuelinu picu.

Sjeo sam na pod, a kurac mi je bio obješen preko bedra, sav sluzav od njihovih sokova, ali su njihovi osmjesi govorili sve. Bile su zadovoljne, a ni ja se nisam bunio baš previše. Samo sam prokomentirao tiho:

- Sad mogu mirne duše u krevet i naspavat se.
- Si siguran? -Manuela me je upitno pogledala, pa nastavila- A tko kaže da ćeš biti gotov za večeras?
- Kako to misliš? -upitao sam zbunjeno.
- Pa idemo kod tebe doma... -nastavila je Manuela.
- Bez mene, ja sam gotova za večeras -ubacila se Vesna- Samo se vas dvoje zabavljajte.
- Onda samo nas dvoje, OK? -pogledala me Manuela.
- Onda dobro -rekoh i nasmješih se- Mislim da bi mi obje bile malo previše.
- Ma mogao bi ti i obje -rekla je Vesna kroz smjeh i pljesnula me po guzici- ali ja nemam snage više, naporan dan.

Brzo smo se obukli i zaključali kafić, pa smo Manuela i ja odšetali do mog stana, a Vesna se odvezla kući. Tu noć baš i nisam spavao, ali mogu samo reći da sam rasturio Manuelu, a pogotovo njen šupak, jer ga je dva puta dobila u njega.
Družili smo se još nekoliko puta tako, a onda smo ja i Manuela postali nerazdvojni, a uskoro smo se i vjenčali zato što je ostala u drugom stanju, a Vesna je bila vjenčana kuma. A kakvo bi to vjenčanje bilo da nisam opalio kumu na vjenčanju. Ubrzo je i Vesna objavila da je u drugom stanju na oduševljenje njenog muža, ali nas troje smo znali tko je otac, a ne moram ni reći da smo se svako toliko pojebali u troje, ali to je već za neku novu priču.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija