Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruče instrukcije

Nakon godina rada po restoranima kod nas i vani zamoljen sam da predajem i na ugostiteljskoj školi budućim kuharima. Prihvatio sam, ali mi je pao entuzijazam kad sam shvatio da je većina njih upisala kuharstvo čisto radi upisa, a ne radi znanja.
Jedan dan me je Martina, moja dobra prijateljica, upitala da li bi mogla doći na moje predavanje, te im ponuditi kuharsku opremu i odjeću. Imala je firmu koja se time bavila, pa sam pristao. Oduzela mi je cijeli jedan sat, ali s obzirom kakao su pojedinci bili zainteresirani za nastavu znao sam da su oduševljeni promjenom.
Kad je završila, upitala me je da li bi mogla ostati da promatra nastavu na što sam se ja složio. Kad smo završili prišla mi je i upitala me:

- Jesi li za kavu?
- Može...samo da se presvučem.

Sjeli smo u kafić blizu škole, te razgovarali o svemu i svačemu, a u jednom trenutku me upitala:

- Znaš šta...da li bi ti davao privatne instrukcije iz kuhanja? -pogledala me i brzo dodala sa smješkom- Mislim, meni, ne nekom drugom. Volim kuhati, ali sam tudum u kuhinji.
- Naravno -dodao sam i ja sa smješkom- Samo se moramo dogovoriti kada i gdje.
- Hmmmm...kod mene nikako, nemam niš od pribora u kuhinji -tu me pogledala sa nevinim izrazom na licu, na šta sam se ja nasmijao.
- U redu, onda kod mene, ali donesi sa sobom kuharsku odjeću da se ne zaprljaš, i vidimo se onda u subotu kod mene. Radimo ručak, OK?
- OK, onda se vidimo....

Došla je i ta subota, a ona se pojavila na mojim vratima krcatih ruku sa vrećicama punih hrane i ruksakom na leđima. Uzeo sam joj vrećice i odnio ih u kuhinju, a ona je rekla da se ide presvuć. Kad je došla u kuhinju ostao sam bez teksta, jer je bila u strukiranoj kuharskoj bluzi koja je naglašavala njene grudi i kratka minica na gole mišićave noge, a sa klompama je dosezala do mog ramena. Dugu plavu kosu je svezala u rep i bila je izuzetno sexy. Moj kurac se počeo buditi u gaćama, te sam brzo krenuo sa podukom kako ne bi razmišljao o njoj.

Radilo se brzo i bila je dobar učenik, jedino su joj pultovi bili malo previsoki, ali se je trudila. Uskoro je kuhinja bila vruče mjesto ispunjeno mirisima i aromama hrane i začina. U jednom trenutku se je našla ispred mene i naslonila se svojim tijelom na mene. Osjetio sam njeno mišićavo tijelo uz svoje i malo mi se kurac uzdigao, te sam se nadao da nije primjetila. Uskoro smo bili gotovi sa pripremom, te smo krenuli sa slaganjem hrane na tanjure i objasnio sam joj par tehnika kako da slaže. Kad smo sve završili bila je oduševljena i smješkala se kao da je osvojila jackpot na lotu. Nakon toga sam rekao da sad sve to trebamo pojesti jer se hrana ne smije bacati, a ona me pogledala raširenih očiju i upitala:

- Ti se šališ?!?!?!
- Ne...srećom pa nismo radili desert -dodao sam sa smješkom i namignuo joj, a ona je samo pognula glavu i sjela za stol te se primila hrane.

Kad smo pojeli sjedili smo zavaljeni u stolice i puhali još pola sata, a ond sam rekao da bi trebalo sad sve očistiti, te da ona kao početnik ima čast prati suđe, dok sam ja očistio sve radne površine. Dok je spremala lonce sagnula se te su se ukazale njene crvene gaćice koje su se uvukle u guzu, a na taj prizor više nisam mogao obuzdati svoj kurac i odmah se je digao, te je izbočina na mojim hlačama bila očita. Kad se okrenula ja sam brže bolje spremao tanjure u ormariće, ali sam vidio da me ona promatra. Dok me je gledala došla je do pulta i skočila na njega, te se nagnula sa gornjim dijelom tijela nazad i raširila noge, pogledala me onako jebozovno i tiho rekla:

- Kad već nismo radili desert, mogao bi se obako malo počastiti...

Još trenutak sam stajao kao osupnut, a onda sam joj prišao i poljubio ju. Jezici su nam se lovili po ustima, a ja sam joj jednom rukom milovao picu preko gaćica koje su već bile mokre od njenih sokova. Odmaknup sam se, primio ju za noge i privukao do ruba pulta te joj još raširio noge. Odmaknuo sam gaćice sa pice i ugledao rozu rupicu koja je bila sva mokra i sluzava. Zaronio sam sa jezikom u tu vrelu rupicu i počeo ju lizati kao najfiniji sladoled, samo što se ovaj nije topio. Ona je stenjala i uzdisala svaki put kad bi joj gricnuo klitoris, a uskoro se počela tresti grčiti, te je iz nje krenula poplava sokova uz njene jecaje, te sam znao da je svršila. Odmaknuo sam se, skinuo hlače i gaće, te sam napeti kurac stavio na ulaz u njenu mokru picu i odmah ga gurnuo do kraja u nju. Ona je samo zastenjala i legla na pult, a ja sam ju počeo žestoko jebati. Uguravao sam kurac do jaja u njenu picu, a ona je stenjala dok su jaja lupkala po njenoj guzi. Znao sam da neću moći dugo tako, a da ne svršim. Nakon par minuta sam ga htio izvaditi, ali me je ona natjerala da svršim u nju:

- Napuni me, napuniiiii.....

Svršili smo istovremeno i ostao sam još neko vrijeme sa kurcem u njoj, a kad sam ga izvadio iz njene pice su krenuli pomješani njeni sokovi i moja sperma, te su se cijedili niz njenu guzu po pultu. Pomogao sam joj da siđe sa pulta, te sam joj predložio da odemo u kupaonicu na tuširanje, a šta je ona objeručke prihvatila.

Kad je došla u kupaonicu i kad je vidjela ogromnu kadu odmah je odustala od tuširanja i pustila vodu u kadu, skinula sve sa sebe, te sam vidio da uopće nema grudnjak i da joj sise prirodno stoje čvrsto. Nasmijala se i ušla u kadu, a ja sam poskidao sve sa sebe i pridružio joj se u kadi. Sjela je nasuprot meni i počela mi sa tabanima trljati kurac i jaja, a on je počeo odmah rasti. Trljala ga je sve jače, a u jednom trenu je svojim prstima ušla ispod mojih jaja i zabila mi ih u guzu i samo se nasmješila kad je vidjela da sam se trznuo.

- Šta ne voliš prste u guzi?
- Ne...a ti?
- Ja volim...i još nešto -dok je to govorila odigla se iz kade i krenula prema meni, te primila moj kurac i spustila svoje usne i jezik na njega i počela ga pušiti stručno.

Mislio sam da ću opet brzo svršiti, ali je ona imala druge planove i primakla se još bliže. Ja sam zatvorio vodu, a ona je sjela sa svojom picom na moj kurac i spustila se do kraja na njega, a onda se je počela ljuljati na njemu dok je voda zapljuskivala okolo po kadi. Uskoro je ponovo počela svršavati, a pritom je meni nokte zabijala u ramena. Kad se smirila, odigla se i namjestila moj kurac na ulaz u njenu guzu i počela se spuštati na njega. Išlo je teško jer je guza bila dosta uska za moju kladu, ali nije odustajala. Nakon par minuta je ušao do pola u njenu guzu i ona je počela ponovo hopsati po mom kurcu, a sve to uz dahtanje i stenjanje. Uskoro sam počeo svršavati i puniti joj guzu vrelom spermom, a i ona je ponovo svršila, te su sad po kadi plivali naši sokovi. U međuvremenu nam se i voda ohladila, te sam predložio da odemo u sobu. Odskakutala je u sobu, a i ja brže bolje za njom.

Zavalili smo se u krevet i nastavili se ljubiti i maziti, te smo to nastavili do duboko u noć, ali to je već druga priča....
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija