Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

IVANA, ŽENA MOGA BTATA 2

Od kada je moj brat otišao i napustio Ivanu nas dvoje počeli smo živjeti zajedno iako nismo bili vjenčani živjeli smo kao pravi bračni par. Ivana je rodila zdravog sončića kojeg sam ja prihvatio kao svojega. Bila je to prava obiteljska idila Ivana ja i naš mali sin, sex nam je bio redovit i jako strastven, s vremenom je Ivana počela da vraća svoju liniju kakvu je imala prije trudnoće i izgledala je sve bolje i bolje. Ivani i meni bila je već godina dana našeg zajedničkog života te smo odlučili otići na finu večeru da proslavimo našu godišnjicu. Te večeri Ivana je izgledala tako sexy i jebozovno da kada sam je ugledao moj kurac je bio u punoj erekciji Ivana je to primijetila i samo me poljubila u obraz rekavši mi kako se nas dvojica moramo strpiti do poslije večere. Cijelu večer nisam mogao da maknem pogled sa Ivane kao i većina gostiju u restoranu naručito muškaraca. Odjevena u usku haljinu koja je bila pripijena uz njeno tijelo ističući njene zamamne obline, mrežaste sexy čarape pričvršćene halterima, a na sebi je nosila miris koji me je doslovno palio. Nakon fine večere dao sam joj poklon koji sam kupio prije par dana bila je oduševljena poklonom, prišla mi je i poljubila me te mi na uho kako ću svoj poklon dobiti kada stignemo doma. Jedva sam čekao da dođemo doma da vidim što ima za mene. Kada smo došli doma i zahvalili dadilji koja nam je čuvala maloga koji je već spavao snom pravednika Ivana mi je rekla da je pričekam u spavaćoj sobi kako bi mi dala poklon.
Ja sam je već uveliko čekao gol na krevetu sa polu dignutim kurcem, Ivana je ušla u sobu u sexy crnom donjem rublju koji je bio toliko malen da je pokrivao samo ono najosnovnoje sa onim istim mrežastim čarapama i štiklama. Sjela je pored mene poljubila me i dala mi kutijicu u kojoj je bio poklon koji me je razveselio kao niti jedan prije, naime u toj kutijici nalazio se test za trudnoću koji je bio pozitivan. Toliko sam bio sretan da sam doslovce skočio na nju i počeo je milovati i ljubiti po cjelom tijelu. Krenuo sam je ljubiti po vratu lagano ga lickajući svojim jezikom, skinuo sam joj minijaturni grudnjak i počeo da joj ljubim i mijesim sise kao i njene bradavice polako se spuštajući preko njenog trbuha. Podigao sam njene noge na svoja ramena skidajući joj mini tangice, počeo sam da joj ližem stopala pa preko njenih listova i bedara, dok sam je tako ljubio njene čvrste noge i butine ona je jednom rukom mijesila sise, a drugom rukom drkala svoju pičku. Raširio sam joj noge i jezikom došao do njene pičke koja je mirisala na svježe rosom okupane ruže. Lizao sam njenu pičku cijelom dužinom, sisao i grickao klitoris, mmmmm daaa tiho je stenjala dok sam jetikom obrađivao njenu pičku povremeno lickajući i njen šupak koji je počeo da pulsira pod mojim jezikom. Zatim je Ivana na kratko zaustavila moje lizanje rekavši kako za mene ima još jedan poklon, pogledao sam je i pitao kakav poklon, a ona mi je odgovorila da je poklon taj šta će mi dati da je jebem i u guzu jer je to nešto što želi probti. Naravno da sam bio oduševljen time jer kao i ona nisam ni ja nikad probao analni sex.
Nastavio sam da joj jezikom obrađujem pičku i šupak, a zatim sam se počeo poljupcima vraćati preko trbuha do njenih prekrasnih sisa, mijesio sam ih i sisao njene bradavice, a moj napeti kurac trljoa se o njenu vlažnu pičku zatim ga je uhvatila svojom rukom par puta nategnula kožicu i namijesrila na ulaz svoje pičke, a ja sam naglim trzajem svojih kukova ušao u njenu pičku Ivana je uzdahnula, a ja sam laganim tempom ulazio i izlazio u nju. Ljubili smo se i igrali našim jezicima dok smo se lagano jebali. Oboje smo stenjali u našoj strasti Ivana je obavila noge oko moga struka sve jače stenjući i govoreći mi koliko me voli te da je počnem jebati sve brže i jače. Počeo sam sve brže i jače da se zabijam u Ivanu slušajući njene uzdahe da da to to jače ahhh ahhh jebine ljubavi aaahhh, počeo sam da ju jebem kao lud ahhhhahhhh svršavam ljubavi Ivana je svršila jako intenzivno postepeno sam smanjivao ritam puštajući je da se smiri od orgazma koji je upravo doživjela. Lagano sam izašao iz nje i ponovno se spustio među njene noge i počeo lizati njenu pičku te upijati njene sokove koji su se cijedili iz njene pičke. Ljube želim da me jebeš u guzu rekla mi je Ivana naguzila se, a ja sam izvadio kremu iz ladice i počeo mazari njen šupak te prstima počeo ulaziti u njen nevini šupak prvo sa jednim potom sa drugim prstomšireći i pripremajući njenu rupicu za moj kurac. Na njenom licu vidjelo se da uživa, ali bilo je pitanje kako će se ponašati kada počnem guratibsvoj kurac u njen šupak, uzeo sam još kreme i počeo mazati kurac kako bi što bezbolnije ušao u nju. Došao sam iza nje i počeo lagano prodirati u nju iako sam je širio prstima njen šupak i dalje je bio jako uzak. Kada je ušao glavić na njenom licu pojavila se bolna grimasa, želiš li da prestanem upitao sam je, ne nastavi odgovorila je želim ga i želim te u svojoj guzi.
Nastavio sam ulaziti u njen šupak centimetar po crntimetar svoju glavu zabila je dublje u jastuk kako bi utišala svoje jauke dok sam ulazio u nju kada sam konačno ušao do kraja zastao sam da se privikne, a onda sam počeo lagano da ga vadim i vraćam natrag Ivana je počela sve jače da stenje i uzdiše samo ovaj put od ugode i zadovoljstva, ah ah tooo to ljube kako je ovo dobro mmmmahhahhh ponavljala je Ivana dok sam jebao njen nevini šupak, a ona se počela sve jače i sama da se nabija na moj kurac, uskladio sam ritam zajedno sa njom i počeli smo da imamo naš prvi anlni sex koji je bio žestok. Nakon nekoliko minuta žestokog anala svršili smo istodobno oboje toliko intenzivno kao niri jednom do tad. Legli smo jedno pored drugog lagano izmjenjujući nježnosti dok nismo zaspali stisnuti u zagrljaju. Nakon nekoliko mjeseci uspijeli smo riješiti njene papire o razvodu i ubrzo se vjenčali, a Ivana za vrijeme svoje deuge trudnoće bila je toliko napaljena da sam jedva mogao pratiti njen tempo.

Još Erotskih priča?

Ocjena priče

N/A

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija