Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Željna seksa

Živim u jednom malom mjestu gdje svatko svakoga zna i kao samac, rastavljen već tri godine, predmet sam čestog ogovaranja. Najbolje od svega što sam i sam čuo neke komentare o sebi iza leđa, pa sam se morao dobro nasmijati na njih. Jer ne da su bili neistiniti, već je bilo zanimljivo kuda ide ljudska mašta i zabdanje u tuđu privatnost.

Sa svojih 40 godina nisam bio mlad, ali sam bio dobra prilika, mada sam sam odlučio da se više neću ženiti, jer mi je nekoliko mjeseci razvoda odnijelo barem šest godina života. Čak mi je i odgovaralo da živim u ovako malom mjestu, jer nisam žurio u brak, a nisam ni tražio nekoga. Jedino mi se sviđala moja susjeda, mislim da je bila istih godina ili koju starija od mene. Majka dvije cure os kojih je jedna bila na fakultetu u Zagrebu, a druga bila u đačkom domu u Rijeci jer je išla tamo u srednju školu. Tako je ona živjela sa mužem koji je bio lovac, zagriženi, čak je i mene pokušao nagovoriti na lov ili bar druženje sa ekipom, ali sam ga pristojno odbio odhovorivši da se to kosi sa mojim moralnim načelima. Od tada me nije baš nešto šmekao i kad god bi mogao ogovarao me, što je meni bilo izrazito smješno.

Međutim, njegova supruga Lovorka je bila nešto sasvim drugo. Iako je rodila dvije kćeri i bila u godinama u kojima se večina žena malo opusti, ona je izgledala kao božica. Žena je držala do sebe i izgledala kao bomba. Grudi su joj bile čista petica, mali trbuščić je bio sexy i ne preširoki bokovi sa čvrstom stražnjicom. Imala je duge noge, i općenito je bila visoka žena sa nekih 175 cm visine. Duga kosa boje badema i iste takve oči koje su uvijek bile radoznale. Znao sam ju uhvatiti kad bih dolazio kući kako me promatra iza zavjesa. Uvijek smo se samo pozdravljali, ali sam osjećao njen pogled na svojim leđima.. . ili da budem precizniji, na svojoj stražnjici. Ja sam bio atletski građen, jer sam se odmalena bavio sportom, i to Vaterpolom u Zagrebu, pa je figura ostala, a skoro svaki dan sam pretrčao desetak kilometara. Pogledi su bili sve do jednog dana kada me susjeda iznenadila.

- Dobar večer susjed! ! -čuo sam glas iz mraka dok sam išao od auta prema kući.
- Dobar večer! -rekao sam u smjeru glasa i ugledao susjedu uz ogradu dvorišta gdje počinje drvored čempresa koji su razdvajali naša dvorišta.
- Ste za kavicu? Ili nešto žešče? -upitala je i vidio sam širok osmjeh na njenom licu.
- Može kava, ali samo da se presvučem i ostavim stvari doma -rekao sam i podigao torbu sa laptopom u zrak.
- Može, taman bu kuhana dok vi dojdete -rekla je veselo i otišla u kuću, a ja sam sa smješkom odmahnuo glavom i ušao u kuću, te se nabrzinu raspremio i otuširao, pa u trenirci otišao do njih.

Pričali smo dosta o svemu i svačemu, ali vidio sam da ju nešto muči, pa sam mirno rekao:

- Ajde Lovorka -već smo prešli na ti- reci šta te muči?
- Ovaj.. pa ne znam.. -zamuckivala je i kad me pogledala je napokon izlanula- Mirko, je si ti gey? ! ? -a ja sam prasnuo u smijeh odmah, dok me ona gledala i crvenila se kao nekad djevojke kad bi ih kakav mladac pogledao, dok su joj sise od uzbuđenosti dizale se i spuštale što je bio divan prizor jer je nosila majicu sa dubokim dekolteom i uz tijelo.
- Ne, nisam -rekao sam kroz smijeh i suze- a ovo je do sada najbolja glasina koju sam čuo o sebi.
- Ma daj.. pa nisam ništa loše mislila.. -bila je crvena kao rak, pa sam joj onda sve objasnio o mom razvodu, te kako nemam više namjere ulaziti u brak i ostalo šta uz to ide.

A onda je ona shvatila da je ona mala curica preko ljeta bila moja kćer koju je na sudu dobila supruga, malo glup izraz, ali kad je tako. Vidio sam izraz simpatije prema meni, ali i nešto drugo u njenim očima, a kad je stavila ruku na moju to se i potvrdilo.

- Kad si zadnji put bio sa ženom.. u krevetu, mislim -tiho je rekla gledajući me napeto.
- Odavno -rekao sam i ja tiho, a ona je stisla ruku oko moje.
- Dođi za mnom.. -rekla je i povela me u dnevni boravak.

Nismo ni sjeli, a ona me primila za kurac preko trenirke i samo uzdahnula. Nisam joj ostao dužan pa sam ju primio za guzu i stisnuo joj jednu polutku, te ju privukao k sebi i poljubio. Uzvratila mi je, a moja je ruka završila na njenim grudima i stiskao joj, na moje iznenađenje, čvrstu sisu. Zastenjala je i počela mi trljati kurac cijelom dužinom, pa se uskoro osjećao stješnjeno u trenirci i gaćama. Lovorka je to shvatila, pa se oslobodila mog zagrljaja i spustila do trosjeda. Sjela je na rub i odvezala mi trenirku, te ju spustila niz moje noge skupa sa gaćama. Kurac se opružio u cijeloj svojoj dužini, a ona se samo nasmješila i počela ga lagano drkati i ljubiti. Ja sam uživao, a kad ga je stavila cijelog u usta i osjetio sam njene krajnike skoro sam joj svršio. Ali ona je stisla moja jaja i zaustavila me, te ga još malo drkala, a onda ponovo stavila u usta i jezikom išla po glaviću pa više nisam moga izdržati i svršio sam joj u usta. Pokušala je progutati sve, ali je bilo previše toga, pa se zagrcnula i izbilo joj je po bradi. Odmakla se i obrisala si lice prstima, te ih oblizala i pogledala me.

- Nisi ti to dugo praznio, ha? -rekla je uz široki osmjeh, a ja sam skinuo sve sa sebe i počeo njoj skidati majicu i grudnjak, te su ispale dvije prekrasne lubenice sa velikim aureolama i tvrdim bradavicama, ali su još prkosile gravitaciji.

Podigao sam je sa trosjeda i povukao joj tajice sa gaćicama naniže i skinuo ju potpuno. Pogledao sam joj picu koja je imala dlakavi trokut, ali održavani, i osjetio miris željne i rasne pičke. Zagnjurio sam glavu i odmah joj počeo lizati izbočeni klitoris, dok je ona počela stenjati i dahtati, a iz rupice je curilo. Nisam htio više čekati već sam ju posjeo natrag na trosjed i zabio joj ga odmah do kraja. Zastenjala je, ali me odmah primila za ruke i dala mi do znanja da ju samo jebem i rasturim. Počeo sam se žestoko zabijati u njenu picu i moj kurac kao da je plivao u vodi koliko je bilo sokova u njenoj pički. Svršavala je kao luda, pa sam se pitao koliko je ona bila bez seksa.

Jebali smo se tako nekih desetak minuta, a ona je već dva puta svršila, a ja sam ga oz opreza, jer sam bio bez kondoma, izvukao iz njene pičke, uspravio ju i stavio joj ga među sise, a ona ga je stisla njima, pa sam ju jebao u sise i uskoro ponovo svršio po njenom licu, bradi i vratu. Malo toga je završilo i na sisama. Obrisao sam glavić o njene bradavice i dao joj ga u usta što je prihvatila sa zadovoljstvom. Oblizala ga je duž cijele dužine, a i jaja, pa mi na moje iznenađenje, pomazila i šupak. Pogledao sam ju i upitao:

- Jel bi ti to meni voljela nešto staviti u guzu ili da ja tebi stavim?
- Ja bi voljela da mi ga staviš u guzu.. nisam ga dobila već odavno u guzu. -tu se malo nagnula naprijed i počela mi ponovo pušiti kurac dok se opet nije učvrstio, a onda mi je okrenula leđa i naguzila se.

Stao sam iza nje i počeo joj lizati šupčić dok je ona stenjala, a onda sam se uspravio stavio kurac na ulaz u guzu i počeo ga uguravati. Išlo je polako i dosta je stenjala, a onda je glavić ušao i zajecala je ali je brzo viknula:

- Nemoj stajati.. jeeebiiii meeee..

I počeo sam sa jebanjem. Držao sam ju za bokove i jebao ju gurajući kurac duboko u njenu guzu, a ona je stenjala i dahtala. Bušio sam joj guzu koja nije odavno dobila kurac, a Lovorka je uživala i svršavala, te svršavala. Nisam ni ja dugo izdržao, pa sam joj počeo puniti spermom guzu, a pri tome sam joj ga zabio koliko sam mogao unutra. Trzali smo se oboje u nekom grču, a onda se napokon razdvojili.

Izvalio sam se na trosjed kraj nje, a ona se polako sjela postrance i stavila svoju majicu ispod guze i pičke kako ne bi ostali tragovi na trosjedu.

Od tada smo se nastavili jebati skoro svaki dan, ali o tome drugi put.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija