Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zimske radosti

Sredina siječnja,konačno sam uspio se izboriti za tjedan dana godišnjeg,kojeg sam prvi puta u životu odlučio iskoristiti negdje na snijegu. Zovem se Miro, volim žene i cijeli život trudim se prema njima odnosit s poštovanjem. Dok sam se spremao na svoj zimski odmor, moram priznati da nisam planirao nikakve avanturice, a i nisam sad baš muškarac zbog kojeg žene padaju u nesvijest. Moj smisao za šalu nekoliko puta mi je pomogao,ali i odmogao.
Za svoj odmor izabrao sam Gorski Kotar,prekrasni dio naše zemlje. Telefonom sam se dogovorio sa ljudima koji su iznajmljivali apartmane,rezervirao jedan za sebe,uvjet je bio samo da je apartman dobro grijan,izabrao sam sa otvorenim kaminom.
Krenuo sam na put u rano subotnje jutro,dosta hladno ,te sam se zbog loših uvjeta na cesti do svojeg odredišta vozio duže nego sam planirao. Smjestio sam se u apartman te odlučio malo prošetati. Oduvijek mi je želja bila naučiti osnove skijanja,ovo je bila idealna prilika pa sam se isti taj dan prijavio u kratku školu skijanja.
Iduće jutro pojavio sam se na stazi za početnike,dobio skije,štapove i sve što je potrebno za skijanje,uspio to nekako navući na sebe,staviti rukavice,naočale,kapu,jedino pancerice nikako nisu htjele sjesti u vezove. Mučio sam se kada je do mene došao jedan od trenera skijanja,nešto iskemijao sa mojim desnim vezom,nisam baš bio siguran da li će to biti u redu,ali ja amater,moram vjerovati.
Nekako sam uspio doći do dijela gdje smo vježbali neke osnovne vježbe. Nakon sat,dva vježbanja bez pokreta na redu je bilo lagano spuštanje sa kočenjem. Krenuo sam se i ja spuštati kad sam negdje na polovici staze osjetio da mi baš onaj vez ne drži dobro i da me skija ne sluša. Brzina mi se povećala,došlo je vrijeme kočenja,ali sam umjesto kočenja produžio ravno,odjednom naglo zaokrenuo i zabio se u veliku gomilu snijega. Sva sreća što je bila tu,inače bih produžio ravno na stazu za ozbiljno skijanje. Možda je i bila tu baš zbog ovakvih kao ja.
Dok sam se pokušavao izvući iz te hrpe snijega,osjetio sam laganu bol u zglobu noge,baš one na kojoj je bio onaj šugavi vez. Sav sam bio pun snijega,usta,kapa,kosa, ah. Do mene je dojurio isti onaj trener koji mi je prčkao po vezu. Kad sam podigao glavu i bolje pogledao,bila je to žena. Podigao sam se, a ona je skinula kapu i naočale. Ispred mene je stajala žena zrele ljepote,crne kovrčave duge kose,očito bujnih grudi jer su se jako isticale ispod skafandera.

- Hej,što se dogodilo ???? – upitala me.

Vjerojatno sam slinio kao balavac nad njezinom ljepotom jer sam tek načuo da me je nešto upitala. Ni zglob me više nije bolio tako jako.

- Halo,jeste li dobro ???? – ponovno me upitala

- Tko,ja ?? – pitam

- Ah da dobro sam,ne znam što se desilo,ovaj desni vez,nešto ne valja s njim…Hej,pa vi ste nešto prtljali po tom vezu,jeste li ??? – upitao sam ju

Malo se zacrvenila pa mi odgovorila:

- Da,jesam,očito nešto ne valja sa vezom,evo oprostite

- Nema veze,ništa se nije desilo osim da me desni zglob boli. Vi se „krivi“ za to – rekao sam joj uz lagani osmijeh….Morat ćete se nekako iskupit za to

- Jeli, a kako bi se trebala iskupit za to – upitala me zainteresirano i uz lagani osmijeh

- Paaaaa, evo pozivam Vas na kuhano vino i dozu razgovora navečer u svoj apartman,tu blizu je,inače ja sam Miro,možemo priječi na ti,ako želiš -upitah

- Hmmm….činiš mi se OK, Miro, ja sam Mira,ha koja slučajnost,gdje i kada da dođem iskupiti se ??

Objasnio sam gdje sam,dogovorili smo se za vrijeme te sam lagano odšepusao do apartmana.
Večer je brzo došla,upalio sam kamin,ubrzo je postalo vruće,zglob me bolio pa sam popio nešto protiv bolova. Stavio sam kuhati vino i sve potrebne sastojke i čekao. Bila je točna kao švicarski sat. Otvorio sam joj vrata,ušla je unutra i pitala gdje može odložiti čizme,skafander i ostalo. Još mi je u ruke tutnula bocu skoro pa vrućeg kuhanog vina. Uspjela je skinuti sve stvari,tek sam sad vidio koliko je zapravo prelijepa žena. Tanke uske tajice naglašavale su njezinu guzu,crna tanka majica isticala je njezine bujne grudi,imao sam dojam da nema grudnjak, ali nisam bio siguran,ma žena je izgledala..,ah
Ugodno smo se smjestili,donio sam i vino koje sam ja stavio kuhat i počeli piti i pričati o svemu i svačemu,skoro kao da se poznajemo cijeli život. Nakon par ispijenih čaša vina,postalo mi je vruće i skinuo sam vestu i ostao u kratkoj majici. Ostao sam lagano šokiran kada je Mira isto skinula svoju majicu i ostala samo u majici sa bretelama ispod koje su se dobro vidjele bradavice na grudima.

- Ovdje je baš vruće,ne znam jeli to od kuhanog vina – nasmijala se i značajno me pogledala

Očito je kod mene proradila kombinacija tablete i kuhanog vina jer sam se ohrabrio ju pitat:

- Ako želiš,možemo se premjestit na deku ispred kamina,bit će nam udobnije i ugodnije – čuo sam svoj glas i čudio se samom sebi,očito kuhano vino djeluje

- Naravno,evo stižem – rekla mi je sad već malo promuklim glasom

Smjestili smo jedno pored drugog,u zraku se mogla osjetit neka čudna energija,zglob me potpuno prestao boljet,ni sam ne znam kako, u jednom trenutku poljubio sam Miru u kosu. Kako je fino mirisala. Očekivao sam reakciju,negativnu,ali njezina me potpuno oduzela. Okrenula je glavu i tako me strasno poljubila da je moj kurac trenutno poskočio. Nije prekidala poljubac,nisam ni ja nego sam joj rukom pomazio ,preko majice, sad već nabrekle bradavice . Odmaknula je usne s mojih i vrlo glasno zastenjala. Polegnuo sam ju na deku,počeo ljubiti strasno i maziti i gnječiti grudi. Mrmljala je nešto nerazumno,pomicala i vrtila guzom. Pomaknuo sam ruku i prstima prošao po mačkici,još je jače uzdahnula. Nisam prekidao poljubac,a prsti su mi ušli u tajice i preko već mokrih gaćica počeli igru po klitorisu i usminama.

Odvojila je usne od mojih i počela sve glasnije uzdisati:

- Mmmmm…..oohhhh……trljaj mi……aaaahhhhhh……macu…….ohhhh…..nemoj prestat……što…..mi……aaaahhhh…..radiiii……aaaaahhhhh…..brže…..aaaahhhhh….

U jednom trenu se ukočila,otvorila usta bez glasa,stisnula oči i onda je vrisnula:

- Aaaaaaahhhhhhhhhh…….svršavam………….aaaaaaahhhhhhh

Bacala se po deki ispred kamina u kojem vatre više nije ni bilo. U Miri vatra se tek počela rasplamsavat. Malo se smirila i pohotno me gledajući u oči rekla:

- Skini sve sa mene i liži mi i grizi moju macu.

Brže bolje pobacao sam robu prvo sa sebe,a onda i sa nje. Pred mojim očima bljesnula je njezina mokra maca,malo sa dlačicama,ali prekrasna. Njezine pune grudi lagano su se ljuljale. Raširila je noge,prstima razmaknula usmine mace i skoro pa vrisnula dok me i dalje gledala pohotno ravno u oči:

- Hajde,što čekaš, liži mi macu,grizi ju,rasturi ju,hajdeeee

Nisam ju pustio da dugo čeka,tako sam joj lizao i upravo grizao macu da je vrištala. Na trenutak mi je razum proradio,molio sam Boga da nas ljudi ispod apartmana neće ćuti. Uskoro se počela ponovno grčit i mrljat neke nerazumljive riječi:

- Mmmmmm……..jač……..e………daj…….griziiiii……..ev….o ……sad…….aaaaahhhhhh….AAAAAAAHHHHHHH……

Svršila je tako snažno i stisnula me nogama da sam na tren ostao bez zraka. Pustila me,skočila na koljena, gurnula na leđa,uzela mi kurac u ruku,stavila glavić u usta i gledajući me u oči promrmljala:

- Sad ćemo malo tvoj kurac lizati i gristi, bi ti to pasalo ???

Pomicala je glavu gore dolje siloviti brzo,drkala me jednom rukom,stiskala jaja drugom i cijelo vrijeme me gledala ravno u oči. Bilo je to malčice previše za mene,osjetila je i ona da se sprema erupcija. Izvadila ga je iz usta,stavila među grudi,u tom trenu iz mene je krenula eksplozija svršavanja. Zalio sam ju po licu,kosi,grudima,cijedilo se prema trbuhu. Oblizala mi je i očistila kurac, a spermu razmazala po sebi.
Okrenula se guzom prema meni i repožurivala

Liži i grizi moju guzu,izjebi mi macu,hajdeeeee……- upravo me požurivala
Stisnuo sam joj guzu,raširio guzove i liznuo šupčić. Glasno je uzdahnula i počela lagano vrtit guzovima. Prstima sam joj trljao macu,jezik zabadao u šupčić, a iz njene mace sve se cijedilo po bedrima. Više nisam mogao izdržati,uzeo sam kurac u ruku i svom snagom se zabio u njenu macu. Vrisnula je,okrenula glavu prema meni i promrmljala:

- Ohhhh…jebi…..moju…….mac….u…..aaaaaahhhh…..jače……..jaččččččeeeee…….aaaaaaahhhhhh….rasturi me…..

Okrenuo sam je na leđa, udarao u guzove dok je moj kurac ulazio u njenu macu,zabila mi je nokte u ramena,podigla se prema meni i izderala se na mene:

- Jačeeeeee……aaaahhhh…….oooohhhhh……umrijet ću…..oh moj bože……….aaaaahhhhh…..sad….ć…..u……AAAAAAHHHHHHHH

Svršila je grčeći se i bacajući se po deki. Ni ja više nisam mogao izdržati,izvadio sam kurac iz njene mace,protrljao ga još malo i eksplodirao na njezinu macu. Razmazala je spermu po svojim dlačicama dok se ostatak cijedio prema guzi.
Srušili smo se na deku,stisnuli jedno pored drugog,pokrili drugom dekom i očito zaspali. U neko doba noći probudio sam se,zglob me više nije bolio,uzeo sam Miru u ruke i odnio je na krevet. Poljubio u kosu i ponovno zaspao.

Ujutro smo se rano probudili,malo se onako mazili,ustali,popili kavu, kad sam joj u šali rekao:

- Draga,danas mi možeš i drugi vez sprtljat,neću se buniti,samo se nadam da će me ona hrpa snijega zaustaviti.

- A ne,ne…. – nasmijala se i nastavila – ti danas odmaraš i skupljaš snagu,ja učim ljude skijat, a navečer ću doći „provjeriti“ kako ti je zglob. Možda će ga trebati malo maziti, a i moja maca treba pažnju.

Ostao sam ležati u krevetu, Mira je otišla. Mislio sam si, ove godine sigurno neću naučiti skijati. Ništa zato, vrijedilo je. Ostatak mojeg odmora proletio je u trenu,sa Mirom se vidim često,živimo u istom gradu,koja slučajnost,“ skijanje“ mi ide sve bolje,ipak imam odličnog učitelja. Pusa

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija